Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Evet kızlar günün fırsatı olan bu danteller toplam 36 parçadan oluşuyor
Komple set......200 tl
Yok yok burda....ceyiz seti EL EMEĞİ GÖZ NURU

Oda takımı....6 parça
Salon takımı...10 parça
Yatak odası takımı....6 parça
Mutfak takımı......masa örtüsü buzdolabı örtüsüyle beraber 13 parça...bazı pecetelerinde çok yakından bakınca minik minik yerlerde sandık lekesi oluşmuş zannımca siz yıkar çıkayırsnız
Masa örtüsü ortadan ölçünce boydan boya genişliği.....180 cm geliyor her masaya uyumlu...yuvarlaktır...kenarlarıda ortasıda danteldir
Ayrıca bir büyük gül desenli örtü de hediye edilecektir..

Evet kızlar kızım var ceyiz derdim olmasın diyorsanız alın koyun bir kenara.....yıllardır sandık bekliyorlar yıkayın kolalayın kullanın

Şu parçalarda sararma var minik minik

Collezione marka....L beden M da rahat olur....erkek gömleği...sadece 1 kere kullanıldı.....çok şık bir gömlek kumaıda harika

Sadece 15 tl

Ne kadar dedin bu mutfak takimina!

Caım acil ihtiyaçtan hepsini bir den satıyorum tek mutfak değil....gördüklerinin tamamına 200 tl istiyorum...36 parça...yok sadece mutfak takımı dersen ayrıca konuşuruz

Caım mutfak takımı burdakiler........buzdolabı örtüsü...masası ....11 adet örtüleri....bir kaç tanesinde leke oluşmuş sandıktan onlardan üçret almıycam hediyem olsun

Bolero....penye değil kaliteli kumaştır......38..40..42 ye olur önü kapanmadığı için
5 tl

DEFACTO...ERKEK PANTOLON...M..BEDEN...29/34.....sıfır ayarında....sadece 1 kere yıkandı......10 tl

Sanırm bu da collezion du.... L beden.......10 tl
Erkek kapişonlu

Cuma kargo günüm canlarımm......evime uzak olduğu için toplu götürüyorum......cumaya kadar hızlı karar verirseniz benide çok mutlu edersiniz......zaten fazla bişi de kalmadı yavaş yavaş tükeniyoooorrr:122::122::122::122::122::122:

Seni demedimki! Mutfak takimini evlenecek bir kiza yolladim, ondan cevap gelsin hemen yazcem dedem beeee sana demedimmm

Deli kız bende diyorum neden almadı mesajı

Kontrol ediyorum bir de

zayıflama metodlarınız harika..gece gece diyete başlamak için bir heves geldi

Aaaaa! Ben niye kacirdimki onu, kiz ben dantele bakarken cayi kacirmisim!

Çayımm her zaman var:103:..kahve dersen bol köpüklü ne zaman isterseniz başımın üstüne..her daim kapım açık sizlere

Kargom geldi şimdi. Ben heyyooo yapamadım maalesef. Borcamlarım gelmemiş.

Canım ne almıştın benden....adidas ayakkabıydıdeğilmi?

Canım ayakkabı ezilmesin diye mecburen kutuda gönderdim........borcamı hediye edecktim söz de vermiştim ama kutuya sığdıramadım...ayakkabıya zarar verecekti.....ama borcamı mutlaka göndereceğim hediye edeceğim dedim asla sözümden dönmem. Bekliyor bir kenarda....tek düşüncem ayakkabı ezlmesin diyeydi borcam ağır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…