Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Heyyyyy beylerrrrr nerdesiniz

Buyrun hanımlar eşinize kardeşinize oğlunuza hediye edin

Sıfır ayarında......dağcı yeleği

L beden ama M larada olur kesimi müsait

Çoook uyguna gidecek.....20 tl

Bu arada yeleğin yakasından kapşonda çıkıyor ....dünyaa nereye gidiyor yavrum

Bebek bekleyenler ...evlatlık alan kutsal kadınlar........olsun diye bekleyenler ...Allah hepinize nasip etsin inşaallah

Bu kitaplar çoook işinize yarayacak her ayı her hastalığı her bişiyi anlatıyor....elinizden bırakamayacaksınız

İkisi sadece....8 tl.....büyük kitap 1. Kalite parlak kağıttandır...ikincisi bildiğimiz saman kağıt

Küçük kalın kitabın üstünden benim sıpam geçmiş imza atmış

bu benimmmm kimse alamaz çatlamayın patlamayın :)

Deli kıııızzzz sen de benden delisin heeee

İyigünlerde kullansın kardeşinnn hiiiç üşümeden... sıcacık sırtı karnı tok mutlu huzurlu giysin inşaallah

ŞOK ŞOK ŞOKKK.......

DANTELLERN TAMAMI EVET EVET TAMAMI SADECE VE SADECE 200 tl..pazarlık payı her zaman ki gibi vardır.......alın artık dantelleri gözünüzü seviyim....alana yanında eşantiyon olarak ben gelicem kahve içmeye teşekkür etmeye

Daha mutfak takımıda var eklemedim önce ki sayfalarda var ama....her şeyi var yok yok

:122::122::122::122:

cane sırf senle kahve içmek için almaya deger bak

Son düzenleme:
En üstteki dantelçok hoş ama bizden geçti tatlım

canım vallahi bu danteller senin ömrünü yedi yahuuu

şu mutfak takımını da bi ayrıntılı fotolarıyla ve tam kaç parça olduğunu yazarak bi ekleyebilirmisin en sonunda kızıma çeyiz alıcam sen kurtul diyeee

kızçem de 9 aylık

Haklısın tatlımm......ilk işim tekrar detaylı mutfak takımının pahçalarını çekmek olsun
Ama kızın çook büyümüş geç bile kalmışsın

Bu arada dantellerime beğenilerini sunan güzel yürekli güzel bakışlı arkadaşlarıma tşkr.ederim

Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) oyy geldi kargom. Hatun sen ne ile yıkarsın da öyle türüm türüm kokutun:) ellerine sağlık. Hepsi çok güzel. Heleki ayakkabılar. Vuuuuuu!!! Elbiseler çanta kız tayt bile konuşuyor:) teşekkürler canım. Neffis bir alışveriş oldu benim için.

Dur bi OHHHHH çekiyim

Siz beğendikçe yemin ediyorum huzur doluyor içim.......nasıl korkuyorum gönderirken nasıl anlatamam:18:
Hadi beğenmezlerse hadi paketi beğenmezlerse diye psikopata bağladım resmen
Şaka bir yana en baştada dediğim gibi kendi kullanmıycam bişiy size asla ama asla satmam
Ayakkabı oldu mu müzeyyen en çok onu merak ediyorum bliyor musun tatlım:44:

Paketleri özene bezene hazırlıorum bazen kargoda içine bakmak istiyorlar açtırıyorlar....özendiğim paketler bozuluyor en çokta ona gıcık oluyorum

Tekrar iyi günlerde kullan canım ben tşkr ederim paylaşıpta beni de mutlu ettiğin için....burada paylaştığın için

kızzzzzz bacımmmmmmmmmmmmmmm benim kargommmm gelmedi bekleyom bekleyommm gelmeyooooooooooo şimdi patlayacağım meraktan sabırsızlanıyorum tırnaklarımı yemeye başladım yok gelen giden yarın sabah gelir kesinnnn neyyyyyseee canımm cidden merak ediyorum..

Canim tatlim, su ortasi ve kenarlari dantel masa ortusu satildi mi! Satilmadiysa ne kadar bide kac cm onu yazrmisin?

Tatlım o mutfak takımının masa örtüsü......birazdan tekrar detaylı resimlerini ekliycem bir arkadaş daha sordu ....kaç parça olduklarınıda tek tek yazıcam şimdi sandık açmaya gidiyorum belime kuvvet

Oyyyy zeynooooommmm google amcama sordum az önce.....az sabretsin....Allahtan bir mani çıkmazsa sabah alacak diyooooooo

biraz bol gibi geldi ama arkası bağcıklı olduğu için tutuyor. ayakkabı çook rahat. herşeyiyle memnunum herşeyiyle:)yaz gelsede hemencik giysem kırıtsam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…