• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

lütfen cevap verin bu çanta satıldı mı duruyor mu hala ???

Yok canım satıldı o ksra bakma geç cevap verdim....kargodaydım yeni geldim:31:

Evet haklısın evde bişi kalmadı çadırda yaşamaya başlıycam bu gidişle:60:

Allah kimseyi açıkta bırakmasın tabi şaka yapıyorum.....elimde fazla olanları satıyorum ....birazda boşaltıyorum evi fengşui yapıyorum:1::1: yanlış yazdım ama anlamışınızdır siz:34:
Bi süre sonra bitireceğim canım elimde fazla bişi kalmadı zaten:16::16:
Bak daha sana bişi satmamışım süreklide takip ediyormuşun beni :54:

Yok canım satıldı o ksra bakma geç cevap verdim....kargodaydım yeni geldim:31:

Evet haklısın evde bişi kalmadı çadırda yaşamaya başlıycam bu gidişle:60:

Allah kimseyi açıkta bırakmasın tabi şaka yapıyorum.....elimde fazla olanları satıyorum ....birazda boşaltıyorum evi fengşui yapıyorum:1::1: yanlış yazdım ama anlamışınızdır siz:34:
Bi süre sonra bitireceğim canım elimde fazla bişi kalmadı zaten:16::16:
Bak daha sana bişi satmamışım süreklide takip ediyormuşun beni :54:

canımcım..bir o kadar fazla eşya da bende var..hatta senin gibi fazladan yatak örtüsü bile var .hiç kullanılmamış..çeyizde olması gerek mutlaka dediler aldım..ama sermek ve toplamak bana çook zor gelir...hiç kullanmadım o yüzden..bir kez çeyiz sermede serdim.senin yatak örtün gibi pratik bir örtü ama ne bileyim bana zor geliyor ...

takipteyim canım..bende olmayan bir şey olursa alcağım..ama genellikle benden önce kapmış oluyorlar cicilerini..ben hep geç kalmış oluyorum..

mesela kırmızı çantanı çok beğenmiştim..

Son düzenleme:
Hadi kızlar elimde kalan ürünleri bitirelim artık:1:.......çoook uyguna verceğim fengşui yapıyorum boşaltıyorum hadiiii:119:

Bu gördüğünüz iki çanta sadece 25 tl....ikisini alın karlı çıkın:34:
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg
Taş biblolar 10 tl .....minik bebeğin minik kolu kırılmış pek belli olmuyor....taş evinde köprü kolu yok isteyene hepsini 10 tlye yollıycam:10:

Bu harika şık kısa kol lacivert çeket 38 beden sadece deneme amaçlı giyildi....süper hoş kesimi var:34:
Sadece 15 tl:30:
$image.jpg $image.jpg

Bu eteği giyen bayılacakk 40 beden uyumlu basenli 38 lilerde rahat giyer.....sadece...10 tl:10:

$image.jpg $image.jpg

Canım merhaba. Mesajıma dönmedin de. Paran yatmışmı

Canım ksr bakma ancak döne bildim bağlantımda sorun var sürekli kopuyor bugün:44:
Hesaplarıda kontrol edemedim...sisteme giriş yapamadım.....büyük ihtimal ödeme olmuştur bakınca mutlaka haber veririm tşkr ederim canım:16: :16:

Toplu alın kazançlı çıkın :34:aaaaa benim neden haberim yokkkk :19:demeyin banaaaaaaa:1:

Alanlar çok mutlu oldu kazançlı çıktı......siz neden bu fırsatı kaçırıyorsunuz:92::92:....sırf elimden çıkarmak için artık süper indirimler yapıyorum:10::10:

Az kaldıııı dükkanın son günleriiiiiii:118::118:

son eklediğin çanta ve biblolara talibim,sonunda senden alışveriş yapmak nasip olacak sanırım:10:

son eklediğin çanta ve biblolara talibim,sonunda senden alışveriş yapmak nasip olacak sanırım:10:

İnşaallah tatlımmm inşaallahhh:1:

Sen halıları naptın satıldımı ablama bahsettim senin halılardan çook iyiymiş ben mi alsam acaba dedi:34: ihtiyacım olsa asla kaçırmazdım onları........tek fiyatı piyasada 300 tl civarlarında:34:

İnşaallah tatlımmm inşaallahhh:1:

Sen halıları naptın satıldımı ablama bahsettim senin halılardan çook iyiymiş ben mi alsam acaba dedi:34: ihtiyacım olsa asla kaçırmazdım onları........tek fiyatı piyasada 300 tl civarlarında:34:

yok canım henüz değil,ama farklı bir sitede satışta soranlar var ama bakalım hayırlısı,valla ihtiyacı varsa baksın derim hepsi 230 tl bende dediğin gibi dışarda tanesi 300 civarı ipek shaggy çünkü:34:

yok canım henüz değil,ama farklı bir sitede satışta soranlar var ama bakalım hayırlısı,valla ihtiyacı varsa baksın derim hepsi 230 tl bende dediğin gibi dışarda tanesi 300 civarı ipek shaggy çünkü:34:

Canım aynısının Kaşmir markasını kullanıyorum ipek shaggy çooook memnunum çoookkkkk:16:

Hadi kızlar elimde kalan ürünleri bitirelim artık:1:.......çoook uyguna verceğim fengşui yapıyorum boşaltıyorum hadiiii:119:

Bu gördüğünüz iki çanta sadece 25 tl....ikisini alın karlı çıkın:34:
Eki Görüntüle 941614 Eki Görüntüle 941613 Eki Görüntüle 941612 Eki Görüntüle 941611 Eki Görüntüle 941610
Taş biblolar 10 tl .....minik bebeğin minik kolu kırılmış pek belli olmuyor....taş evinde köprü kolu yok isteyene hepsini 10 tlye yollıycam:10:

Bu harika şık kısa kol lacivert çeket 38 beden sadece deneme amaçlı giyildi....süper hoş kesimi var:34:
Sadece 15 tl:30:
Eki Görüntüle 941616 Eki Görüntüle 941615

Bu eteği giyen bayılacakk 40 beden uyumlu basenli 38 lilerde rahat giyer.....sadece...10 tl:10:

Eki Görüntüle 941618 Eki Görüntüle 941619

Canım aynısının Kaşmir markasını kullanıyorum ipek shaggy çooook memnunum çoookkkkk:16:

aldım gitttiiiiiiiii:16:
ablana göster,belki beğenir az bişi daha indirim olur :34:

aldım gitttiiiiiiiii:16:
ablana göster,belki beğenir az bişi daha indirim olur :34:

Etekle çeketide gönderirim bak karışmam:1: zaten gönderecek yer arıyorum:60:

Sen sadece çantaları ve bibloları aldın dimi şaşkın ördeğim:54::54:

Ablama ilk fırsatta göstereceğim ......satılır o ben gösterene kadar:44:

Etekle çeketide gönderirim bak karışmam:1: zaten gönderecek yer arıyorum:60:

Sen sadece çantaları ve bibloları aldın dimi şaşkın ördeğim:54::54:

Ablama ilk fırsatta göstereceğim ......satılır o ben gösterene kadar:44:

çantaları ve bibloları alıyorum sadece canım ,diğerleri arkadaşların kısmeti olsun artık:34:
satılmaz hemen öyle halı dediğin,anca bulur sahibini, durur daha:23:

Alan arkadaşım iyi günlerde kullansın:16::16:

Alan arkadaşım NİLCİİMM iyi günlerde kullan güzel hatun:16::16:

• Beğen
Reactions: Nil
canımm çok tşkler,senden hatıra olacak bana bunlarseni ve kk yı hatırlayacağım hep :29:
çantalardaki renk körlüğüm için çok üzgünüm ,alacak olan arkadaşım güle güle kullansın:16:

Back