Tesekkurleer
.. ama once tam 38 olmam lazim.. dualarini esirgemw olur mu :)))
Hmmmmmm anlaşılan el atmam gereken bir mevzuuu varbenim uzmanlık alanımdır kilo vermek takıl bana hayatını yaşaa caniiimm
Hmmmmmm anlaşılan el atmam gereken bir mevzuuu varbenim uzmanlık alanımdır kilo vermek takıl bana hayatını yaşaa caniiimm
Beni de ekleyin zayiflama listesine :)))
Canim topigi de mesgul etmiim ama.. en guzel diyet dukan diyet soylemesi benden :))
aldım gitttiiiiiiiii
ablana göster,belki beğenir az bişi daha indirim olur
Valla kankaa ben karatayıda bilmeemmm dukanıda....ben sadece BUYRUNBENİM uygulamalarını bilir tek geçerim.....kadın vücudu hamur gibidir her şekle sokarım iddia etmiyorum gerçekleri konuşuyorum okkkkaadarrrrr
Detayları reklamlardan sonra vericiimmmm
MAVİLİ38 arkadaşım sormuştu çantaların yakın tam renkleri için tekrar resim çektim.....yeşil siyaha yakın olduğu için ben bile yakalamakta zorlandım
Bu kadın çıldırmış olmalı ikisi 25 wuwwwww.....orjinal değil deri değil fiyat normal
şok fiyat.....dantelleri toplu alın karlı çıkın öyle böyle değillllll
Eki Görüntüle 942611 Eki Görüntüle 942610 Eki Görüntüle 942609 Eki Görüntüle 942612 Eki Görüntüle 942616 Eki Görüntüle 942615
Eki Görüntüle 942620 Eki Görüntüle 942623 Eki Görüntüle 942622 Eki Görüntüle 942624 Eki Görüntüle 942625 Eki Görüntüle 942626
Annem naylon ip mi diye soruyor :)))
kargom hemencik geldi
canım çok teşekkür ederim
ne kadar özenle hazırlanmış herşey
aldığım tuniğede bayıldım rsmen ya gezmeye gitsemde giysem bari
herşey için çok teşekkür ederim
Bisiler ekliycen mi canim ya.. bekletiyorum ben ceketi ama bosuna beklemim
Beğendiğine sevindim tatlımmmm.....sen iste yeter ki benim bir kanat larım eksikmiş öyle diyor bir arkadaş uçarak kargoluyorum herşeyiİyi günlerde mutlu mesut kullan Allah her daim iyilerle karşılaştırsın seni
Tek rakibim nasa uzay üstü bilimeyen uçan cisimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?