Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Kardelenim çiceğimmm....iyi günlerde kullan canımm

Kızzlarrrr benim kargonun SMS i gelmedi diyen elini kaldırsıınnnnnn olmadı zıplasın ben görürüm:122::122::122:

Tesekkurleer
.. ama once tam 38 olmam lazim.. dualarini esirgemw olur mu :)))

Hmmmmmm anlaşılan el atmam gereken bir mevzuuu var benim uzmanlık alanımdır kilo vermek takıl bana hayatını yaşaa caniiimm

Canim topigi de mesgul etmiim ama.. en guzel diyet dukan diyet soylemesi benden :))

Valla kankaa ben karatayıda bilmeemmm dukanıda....ben sadece BUYRUNBENİM uygulamalarını bilir tek geçerim.....kadın vücudu hamur gibidir her şekle sokarım iddia etmiyorum gerçekleri konuşuyorum okkkkaadarrrrr
Detayları reklamlardan sonra vericiimmmm

MAVİLİ38 arkadaşım sormuştu çantaların yakın tam renkleri için tekrar resim çektim.....yeşil siyaha yakın olduğu için ben bile yakalamakta zorlandım
Bu kadın çıldırmış olmalı ikisi 25 wuwwwww.....orjinal değil deri değil fiyat normal

iste bu çantalar benim

İyi günlerde kullan mavilim 38 im......ne zaman istersen o zaman gönderim yapılacaktır.....buyrunbenim nakliyat emrinizdee

BU ARADA ZAYIFLAMAK İSTEYENLERRRR BU MADDELERİ HARFİYEN YAPIN BANA DUA EDİN....AMA HER MADDE ZORUNLUDUR KAÇAMAK YOK

Madde 1...HER GECE UYUMADAN....ben zayıf bir kadınım bendeki vücud kimsede yok ben istersem her şeyi yaparım....zannedildiği gibi ben yemek yemek için yaşamıyorum.....60 kiloda olurum 50 kiloda kimseden eksiğim yok

Evet canlarım ballarım bu telkinleri her gece kendinize fısıldayın ama inanın

Madde 2... Ben herşeyden değerliyim kısmını geçtikten sonra her sabah ama her sabah.....erken saatte.....aç karnınaaa.....küçük bir su bardağı ılık suya BİR TATLI KAŞIĞI elma sirkesi.....bir tatlı kaşığı bal....karıştırılıp içilecek harika tatı var bağımlıklık yapmaya müsait

Madde 3.....sirkeli suyumuzdan sonra ne zaman arzu edersek kahvaltı.....beyaz un yok...limonlu yeşil çay yada ahtarlardan alcağımız form çayları işimize çok yarar......yumurta peynir mutlaka tüketelim şekeri hayaımızdan çıkaralım ya da çıkarmaya çalışalım

Madde 4..... Saat 10...11 gibi PLATESS sarkmak istemiyorsanız bu zorunlu....saatleri siz belirleyin yapında ne ara yaparsanız yapın

Madde 5.....bel bölgesi için korse....bel gölgesini bolca terletmek....:122::122::122:

Madde 6.....banyo sonrası ayaklarımızı sırayla sandalyeye koyup bacaklarımızın arka kısımlarına yukardan aşağı ...dilediğimiz yağ ile masaj sert masaj uygulamak.....özellikle diz arkaları yani dik açı oluşturduğumuz bölgeye

Madde 7.......sürekli karın içerde yaşamayı öğrenerek karın kaslarını güçlendirmek....uyurken bile

Madde 8.......her daim çok dik oturmak dik oturmayan kadınların bel bölgesi daha yağlıdır

UNUTMAYIN BİZ BİR OYUN HAMURUYUZ İSTEDİĞİMİZ ŞEKLE SOKARIZ...ÖNCE BUNA KENDİMİZİ İNANDIRALIM LÜTFEN...
Tek yapamayacağımız şey boyumuzla ilgili değişiklik.....bence uzunda olsak kısada önemli olan zayıf naif...ince belli olmak

Ben saydıklarıma çok inandım ve yaşadım....en güzel örneği benim benim

Son düzenleme:
şok fiyat.....dantelleri toplu alın karlı çıkın öyle böyle değillllll

Alan arkadaşım iyi günlerde kullansın mutlu mesut inşaallah

Annem naylon ip mi diye soruyor :)))

Yok canımm naylon olur mu? Naylona verilen emeğe yazık der her zaman annem....naylon sararıyor belli bir süre sonra bakın bu danteller kaç yıldır sandıkta misler gibi taş gibi duruyorlar
Örenbayanın kaliteli ipleriyle örüldü

kargom hemencik geldi
canım çok teşekkür ederim
ne kadar özenle hazırlanmış herşey
aldığım tuniğede bayıldım rsmen ya gezmeye gitsemde giysem bari
herşey için çok teşekkür ederim

kargom hemencik geldi
canım çok teşekkür ederim
ne kadar özenle hazırlanmış herşey
aldığım tuniğede bayıldım rsmen ya gezmeye gitsemde giysem bari
herşey için çok teşekkür ederim

Beğendiğine sevindim tatlımmmm.....sen iste yeter ki benim bir kanat larım eksikmiş öyle diyor bir arkadaş uçarak kargoluyorum herşeyi İyi günlerde mutlu mesut kullan Allah her daim iyilerle karşılaştırsın seni
Tek rakibim nasa uzay üstü bilimeyen uçan cisimleri

Bisiler ekliycen mi canim ya.. bekletiyorum ben ceketi ama bosuna beklemim

Bisiler ekliycen mi canim ya.. bekletiyorum ben ceketi ama bosuna beklemim

Canım bugün temizlik günüm......ekleriz bişiler kısmet bakalım
Haberin olur merak etme.....o çeketi sakın elinden bırakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…