• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Bu çok amaçlı yatak örtüsünü kaçırmayınnnnmnn:124: 2 adet yastık kılıflı.

Çoook kaliteli ve harika bir rengi var.......baya büyük yerlere kadar iniyor....benim yatak baya baya yüksek olmasına rağmen sizin için örttüm tam oldu:34:

Bunu alan. arkadaşa bir süprizim olacaaaaakkkkkkk:32::32::32::32:

Baya pahalı bir ürün piyasa değeri 200 tl civarında fiyatımı çoooooook uyguna gidecek çoookkkkkkkkkkkk:18:

İlk adres verene gidecekkkkkkk:34: hiiiiç kullanılmadıııı:54:

Eki Görüntüle 939135 Eki Görüntüle 939136 Eki Görüntüle 939137

fiyatı ne kadar

Alan arkadaşlarım iyi günlerde kullansınlar:16:...dilerim Allahtan evinize sağlık huzur şans getirsin hepsi:103::29::29:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

canım tüm ürünler satıldı sanırım
başka yokmu ürünün kalanlar nedir bi toparla istersen
bulamadım ya güzl bi ürün daha

canım tüm ürünler satıldı sanırım
başka yokmu ürünün kalanlar nedir bi toparla istersen
bulamadım ya güzl bi ürün daha

Canım kargoları hazırlıyorum sabah erkenden çıkıcam....bugün burayla çok ilgilenemeye bilirim bayaa işim var:18:
Ama senin kargo boş gitmesin diye ben bir kaç bişi daha ekliycem onlar süpriz olsun mu:1::1:

Son düzenleme:
Canım kargoları hazırlıyorum sabah erkenden çıkıcam....bugün burayla çok ilgilenemeye bilirim bayaa işim var:18:
Ama senin kargo boş gitmesin diye ben bir kaç bişi daha ekliycem onlar süpriz olsun mu:1::1:

olsun canım ya ne demek borcumu yaz bana yeter

[QUOBuyrunBenim;33592838]Canım kargoları hazırlıyorum sabah erkenden çıkıcamyla çokilgilenemeye bilirim bayaa işim var:18:
Ama senin kargo boş gitmesin diye ben bir kaç bişi daha ekliycem onlar süpriz olsun mu:1::1:[/QUOTE]

Aaa simdi hatirladim senin huyundur kesin benim paketede bana ozel bir hediye eklemissindir. Simdiden tesekkurler bendeki yuzsuzluge bak:1::17:

[QUOBuyrunBenim;33592838]Canım kargoları hazırlıyorum sabah erkenden çıkıcamyla çokilgilenemeye bilirim bayaa işim var:18:

Aaa simdi hatirladim senin huyundur kesin benim paketede bana ozel bir hediye eklemissindir. Simdiden tesekkurler bendeki yuzsuzluge bak:1::17:[/QUOTE]

canım benim kargoyu da gönder istersen yarın çıkacaksan çünkü yatırcam yarın paranı

Canim, cok sevindim sayfanin acilmasina inanki.

Niye kapatiyorsunki, sen kendini bilmez bir kac insan yuzunden kapatma sayfani.

Kiz kac mesaj yolladim sayfan acilsin diye! :1:

Nereye gidiyon! Sen yap satislarini.

Bir kac kendini bilmeyen bana da yazdi yok orjinalmi! Degil mi! Suçlayan insanlar! İftira atanlar? Bilmeyenle, seviyesizle ugrasma!

Senden ben bile neler aldim.

Birak umursama!

Arkadasim ne dua etti sana.... Ekle takipcinim canim benim.....:16:

Son düzenleme:
Desteğin için tşkr ederim menekşe:44: çok şükür unuttum gitti inşaallah bir daha tekrar etmez:34:
Hemen satışa devam edelim mi?:1::1::10::10:

Bu gömleği sadece 1 kere kullandım üzerimde 3 yada 4 saat kaldı:34:

Geniş rahat bir kesimi var...rengi bir harikaaa:16:

Waikikiden almıştım.....40..42 beden uyumlu....beli lastikli...
Fular gibi bir aksesuarı var istenirse çıkarılıyor:34:

Sadece .......10 tl:30:

$image.jpg $image.jpg

Canim, cok sevindim sayfanin acilmasina inanki.

Niye kapatiyorsunki, sen kendini bilmez bir kac insan yuzunden kapatma sayfani.

Kiz kac mesaj yolladim sayfan acilsin diye! :1:

Nereye gidiyon! Sen yap satislarini.

Bir kac kendini bilmeyen bana da yazdi yok orjinalmi! Degil mi! Suçlayan insanlar! İftira atanlar? Bilmeyenle, seviyesizle ugrasma!

Senden ben bile neler aldim.

Birak umursama!

Arkadasim ne dua etti sana.... Ekle takipcinim canim benim.....:16:

Menekşeeee bacımmmmm boşver kötü günler geride kaldı bitanemmmm menekşe kokulum:13:......seni çoookkk öpüyorum kocaman kocaman:54::16:
Buarada dantelleri almıycan mı bacım:1: vardır senin cevrende alacak birileri hadi tatlıımmmm ablana bul dantel alacak birilerini:1:

Kız acil satmam lazım:16::16::16::54::54::54:

Aaa simdi hatirladim senin huyundur kesin benim paketede bana ozel bir hediye eklemissindir. Simdiden tesekkurler bendeki yuzsuzluge bak:1::17:[/QUOTE]

Kendimi buaralar noel anne gibi hissetmeye başladım bide geyiklerim olsa şöyle boynuzlu boynuzlu tam olacak:1::1:
Ama naapıyımmmmm ben çoook seviyorum hediyee vermeyiiii çook mutlu oluyorummmmm bennn:103::16::16::16::29::29:

NOEL ANNE sevdim bu ismiii verici bir insansın insanlar hep dua ediyor memnun olmayan yok nerdeyse geyiksiz ama gönlü zengin arkadaşımm

canım bu arada adres bilgilerimi buldun muu tekrar vereyimmi

Buldum çiceğimm bulmazmıyım:1::1:

Bu gün kargoya gidicem gönderimden sonra hekeze SMS ile bilgilerini yolluycam her zaman ki buyrunbenim tarzı işte:32::32:

DANTELLERİİİ KAÇIRMAYINNNNNN :52:

Buldum çiceğimm bulmazmıyım:1::1:

Bu gün kargoya gidicem gönderimden sonra hekeze SMS ile bilgilerini yolluycam her zaman ki buyrunbenim tarzı işte:32::32:

DANTELLERİİİ KAÇIRMAYINNNNNN :52:

bekliyoruz canım cicilerimizi heyecanla
kargoda işin bitip dinlenince yeni ürünlerde koymalısın varsa
hem kalan varsa onlarıda toparlarsın canım
danteller çok güzel aslında ama annemin ördüğü dünya kadar benimde var yoksa inan alabilrdim

Harika bir deri.....sıra gelipde doya doya kullanamadıklarımdan.....işim gereği evrak,dosya taşımam gerkiyordu bir ara....alıp koymuştum:31:

Rengide herbişisi de mükemmel...alan tşkr edecek...:34:

Bebişliler için uyumlu:emir_bebek:

4 nolu çantam...

Piyasada. 150-200 tl arası satılıyor.......

Benden size özel.............80 tl:30:

lütfen cevap verin bu çanta satıldı mı duruyor mu hala ???

Son düzenleme:
Alan arkadaşlarım iyi günlerde kullansınlar:16:...dilerim Allahtan evinize sağlık huzur şans getirsin hepsi:103::29::29:

Eki Görüntüle 939738 Eki Görüntüle 939737 Eki Görüntüle 939739 Eki Görüntüle 939740

4 adet yastık kılıfı:30:
Bilirsiniz takımlarda genelde 2 adet olur:34:
Çarşafı....yorgan kılıfıyla harika bir nevresim takımı...
Aynı modelden 2 adet alındığı için kullanılmayan satılık:32:
Bu hiç kullanılmadı koklayınca zaten anlaşılıyo:1: boya kokuyor tekstil boyası:1:
Kullandığım diğer tekinden çoooook memnunum şiddetle tavsiye ederim....yumuşacık kırışmayan bir kumaşı var çok pahalı almıştım:31:

İlk adres verene gidecek:124::124::124:

Eki Görüntüle 939082 Eki Görüntüle 939081
uzun zamandır takip ediyorum canım seni..maşallah iyi satışların olusun..

ama evde bir eşya kaldı mı merak ediyorum..eline ne geçerse satıyorsun :16::16::16::16:

Back