lütfen cevap verin bu çanta satıldı mı duruyor mu hala ???
Yok canım satıldı o ksra bakma geç cevap verdim....kargodaydım yeni geldim
Evet haklısın evde bişi kalmadı çadırda yaşamaya başlıycam bu gidişle
Allah kimseyi açıkta bırakmasın tabi şaka yapıyorum.....elimde fazla olanları satıyorum ....birazda boşaltıyorum evi fengşui yapıyorumyanlış yazdım ama anlamışınızdır siz
Bi süre sonra bitireceğim canım elimde fazla bişi kalmadı zaten
Bak daha sana bişi satmamışım süreklide takip ediyormuşun beni
Canım merhaba. Mesajıma dönmedin de. Paran yatmışmı
son eklediğin çanta ve biblolara talibim,sonunda senden alışveriş yapmak nasip olacak sanırım
İnşaallah tatlımmm inşaallahhh
Sen halıları naptın satıldımı ablama bahsettim senin halılardan çook iyiymiş ben mi alsam acaba dediihtiyacım olsa asla kaçırmazdım onları........tek fiyatı piyasada 300 tl civarlarında
yok canım henüz değil,ama farklı bir sitede satışta soranlar var ama bakalım hayırlısı,valla ihtiyacı varsa baksın derim hepsi 230 tl bende dediğin gibi dışarda tanesi 300 civarı ipek shaggy çünkü
Hadi kızlar elimde kalan ürünleri bitirelim artık.......çoook uyguna verceğim fengşui yapıyorum boşaltıyorum hadiiii:119:
Bu gördüğünüz iki çanta sadece 25 tl....ikisini alın karlı çıkın
Eki Görüntüle 941614 Eki Görüntüle 941613 Eki Görüntüle 941612 Eki Görüntüle 941611 Eki Görüntüle 941610
Taş biblolar 10 tl .....minik bebeğin minik kolu kırılmış pek belli olmuyor....taş evinde köprü kolu yok isteyene hepsini 10 tlye yollıycam
Bu harika şık kısa kol lacivert çeket 38 beden sadece deneme amaçlı giyildi....süper hoş kesimi var
Sadece 15 tl
Eki Görüntüle 941616 Eki Görüntüle 941615
Bu eteği giyen bayılacakk 40 beden uyumlu basenli 38 lilerde rahat giyer.....sadece...10 tl
Eki Görüntüle 941618 Eki Görüntüle 941619
Canım aynısının Kaşmir markasını kullanıyorum ipek shaggy çooook memnunum çoookkkkk
aldım gitttiiiiiiiii
ablana göster,belki beğenir az bişi daha indirim olur
Etekle çeketide gönderirim bak karışmamzaten gönderecek yer arıyorum
Sen sadece çantaları ve bibloları aldın dimi şaşkın ördeğim
Ablama ilk fırsatta göstereceğim ......satılır o ben gösterene kadar:44:
Ceket ince mi..
Sepete atalimmi :)Canım çeket baharda ve yazda giyilecek bir çeket....kumaşı çok güzel keten gibi .....çok anlamam ama kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?