Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Israrla r yerine y ye basıyorum:44:aaaaaaaaa:111::111:

canım arkadaşım seni hep burada görmek istiyoruz hep burda ol kimse üzmesinnn seni üzeni söle kızalım ona.......... dantellerde fiyat verde sonra ben de bişi söyleyim anlaşamazsak kalır ne yapalım ama aklım hala o yeşil çantadaaaaaaaa(((( bu gece burdayımmm takipteyimmm

Çok tşkr edeyim tatlım
Beden şart değil başka bişi satayım sana canın sağolsun sempatiğim

ben tam bir çanta delisiyim. üniversite öğrencisi olduğum içinde çantalar daha bir lazım oluyor. Malum biz bayanlar için çantalar tutunacak bir dal çantalarınıza bayıldım ama benim beğendiklerim hep satılmış kısmetse başka ürünlere inşallah

İĞNE OYASI SATILDI BENJE GİDİP UYUYİM ARTIKKK
Kırışacak kolası bozulacak bişi olacak diye sandıktan al sandığa koyy belim koptu

MAİYUNUS ARKADAŞIMMMMMMMMM İYİ GÜNLERDE KULLAN ALLAH HER DAİM GİRDİĞİ EVE MUTLULUK SAĞLIK VERSİNNNNNN

BİTİYORRRRRRRR HER ŞEY NERDEYSE ÇORAP PARASINA GİDİYOOOORRRRRRRR:92::119::124::122::122:

Diyorum ve yatmaya gidiyorum
Yoruldum uykum geldi ben yaşlı bir kadınım

İYİ GECELER RÜYANIZDA BENİ GÖRÜN ÜRÜNLERİMİ GÖRÜN SABAH UYANIR UYANMAZ HEPSİNİ SATIN ALIN

Haydii kızar haydiiii kızlar haydiiiiiiii:122::122::122::122::122::122::122::122:

Tamm zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiii :122::122::122::122::122:

Cantam geldiiii siyah saniyordum lacivertmis ama cok guzelmis lacivert pabuclarimla uydu :)
Pirilpiril hic bi sorun yok guzel bi alisveristi tesekkurler

Sayıl kullanılmış hiiiiç bir sorunu olmayan bu terckot sohbahar ve ilk bahar uyumludur:119::119::119:
M bedendir...koltuk altından genişliği 50 cm dir
Sadece 15 tl. Kumaşı kalitelidr asla naylon değiljr

Buarada maviboncuk arkadaşım beğendiğine sevindimmmmmmm söylemiştim burdada tam lacivertmi siyahmı çözemedim diye
Demek ki lacivertmiş

dantellerimi bir satsam vurgunu oradan yapacağım demişsiniz :) elinizdeki gümüş takım ve iğne oyası takım satıldımı ve gümüş takımsa son fiyat ne olur ...

gümüş takım satılmış yeni farkettim iğne oyası için fiyat ne olur peki

yaaaa iğne oyasıda satılmış ben niye bu kadar dikkatsisizim Ama sanırım sehpa takımı hala satılmamış peki oda iğne oyasımı

dantellerimi bir satsam vurgunu oradan yapacağım demişsiniz :) elinizdeki gümüş takım ve iğne oyası takım satıldımı ve gümüş takımsa son fiyat ne olur ...

O burda bana laf atanlara karşı yapılmış bir espriydi.........o kadar çok uyguna satıyorum kiii kapış kapış gidiyor herşey ....ben fazla bişide kazanmıyorum. Maksat alanlar memnun olsun
Aksi halde kimse almazdı....çoğuda hediye gitti
Gümüş takım satıldı
Canım elimde iğne oyası kalmadı....ama diğer danteller duruyor çok uyguna veriyorum ihtiyacı olan kaçırmasın......3 lü sehpa takımı iğne oyası değil...ama çok zarrif bir tığ danteli iğne oyası gibi
Tığ işi olduğu için onu 30 tl ye vereceğimmmmmm

Cantam geldiiii siyah saniyordum lacivertmis ama cok guzelmis lacivert pabuclarimla uydu :)
Pirilpiril hic bi sorun yok guzel bi alisveristi tesekkurler

Kızlar artık ev tekstili koymaya başlıyım diyorum...çok soran var diye :124::124::124::124:
Ne dersiniz

BUGÜN BÜTÜN BAZALARI DÖKTÜM.....BELİM KOPTUUUUU KOPTU.......MARKALI MARKALI NELER NELER VARMIŞŞŞ
İyiki dökmüşüm....bir adet kullanılmamış nevresim takımı çıktı....aynı modelden iki adet aldığım için birini hiç açmamışım
Diğeri kullanılmaktadır
Ayrıca........harika bir çift kişilik hem yatak örtüsü hem pike olacak kadar kullanışlı yastıklarıyla beraber vermeyi düşündüğüm örtüüüü
:119::119::119::119:
Ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa evetttttt ayrıcaaaaaaaaa büyük oğlum ben artık delikanlı oldum bunu kullanmam dediği için satılacak olan uyku setiiiiiiiiiiii çocukları olanlar kaçırmasınnnnnnnn yastığı çarşafıııı her bişisi varrrrrr hiç kullanılmadı:92::92::103:

Aldığımın dörtte bir fiyatına satılacaktıııırrrr

KAÇIRAYIN KIZLARRR........RESİMLERİ BİR ARA EKLİCEM MUTFAKTA İŞLERİM VAR

NUARİNİM ŞEKERPAREMM İYİ GÜNLERDE KULLAN...BUNUN AYNISINI BİHTER GİYMİŞTİ BİLİYON MUU

MÜZEYYENRİZE ARKADAŞIM İYİ GÜNLERDE KULLAN...
BEN HARİÇ ÜSTÜMDEKİ BÜTÜN KIYAFETLERİ ALDIN.İLGİNE BEĞENİNE TŞKR EDERİM çook zevklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…