• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Kız ben bunu da beğendim alam mı hadi alam 15 den aaaaa yok deve dersen hayır ben deve değil,Teveyim derim hahaha:)

Deri detaylı elbiseyle....ahşaplı beyaz çattayı konuşurken sen bunuda alıntılamışsın.......tamam tatlım kırmıycam seni gönderecem 15 tl ye:18:

İyi günlerde kullan şekerparem:54:

İyi günlerde kullan balım:16::16:

Hadi kızlarrrr bitsin ürünler yavaş yavaş çekileceğim kulvardannnnn:1::1:

Zaten pek bişi kalmadı....ah şu dantellerim satılaydııııııııı:1::1::1::1:

Son 10 gün fln diyorum bakalım hayırlısııı:16::16::16::16:

Kızlar bu ürünler halaaa satılmadı...almak isteyenler geri dönüş yapmadı yada vazgeçtiler.......toplu alım olursa indirimli gidecekler benden söylemesi..........kahve trenckot başkası için satıldığından ona indirim yok:1::1:

Eki Görüntüle 937982 Eki Görüntüle 937981 Eki Görüntüle 937985 Eki Görüntüle 937984 Eki Görüntüle 937983 Eki Görüntüle 937990 Eki Görüntüle 937987 Eki Görüntüle 937989 Eki Görüntüle 937982 Eki Görüntüle 937991 Eki Görüntüle 937988 Eki Görüntüle 937993

burdaki acık pembe pantolon duruyomu kac bedene göre canm

burdaki acık pembe pantolon duruyomu kac bedene göre canm

Tatlım beli 40 cm.....boyu 90 cm....çok şık bir modeli var.....bedeni 42 yazıyor ama belin ölçüsünü dikkate alarak karar verin çok uyguna gidecekler....elimdeki ürünleri bitiriyorum yavaş yavaş:34:

İyi günlerde kullanın ballarım:16::16:

$image.jpg $image.jpg

Sevgili dostlar... Ben de çok keyif aldım sizi tanımaktan...... Sürcülisan ettimse hepinizden özür diliyorum.....gün içinde hem cepten hem mailden hem burdan onlarca görüşme yapıyorum....arada karıştırıp yanlış anlaşıla biliyorum.....bilmeden bir hatam olduysa her kez hakını helal etsin...benim için sizlerin memnuniyet çok önemliydi....görüyorum ki bazı arkadaşlar kumpas peşinde......sağlığımı bozmamak ve seviyemi düşürmemk için..
Iyiliklerime karşılık tehdit bile alıyorsam .....ben artık satışlara devam edemem...özür dilerim sevgili dostlarım:50:

Son kargolarıda yolladıktan sonra vedalaşalım diyorum:50:

Yeni gördüm msjını çünkü yeni girdim nete..
Aaaaa çok şaşırdım inanki :53::53:
Henüz senden bişey almamış olsamda ne kadar ilgili ne itina gösteren biri olduğun görülüyor zaten..
Bu bize gösterdiğin değeri gösteriyor..
Bu da sana olan güvenimizi arttırıyor..
Sakın diyim böyle şeylere fırsat verme ve sahaları bırakma seni daima sahalarda görmek isteriz :9:
Seni bilen biliyor bilmiyen veya bilmek istemeyende....
Her zamankinden daha çok bol satışlar hayırlı satışlar diliyorum :29:

Bu harika elbiseyi kaçırmayın.......ürünleri bitiriyorummmmm sadece 10 tl ye gidecekkkkkkk:52::52:

Esnek kumaşlı kol altından genişliği 50 cm fiziğe oturuyor:34:....isteyen tunik gibide kullana bilir:34:

10 tl 10 tl 10 tl:1:

$image.jpg $image.jpg Eki Görüntüle 938289

MERVEBERAT arkadaşıma satıldı iyi günlerde kullasın:16:

Arkadaşımmm nerdesin haydi koy birşeyler

Güzel arkadaşım....yavaş yavaş toparlanıyorum ben.....elimde son kalanlarıda ekleyip kapatmaı düşünüyorum.......datel satamadım ki sana:1::1::1:

BİTİRİYORUZZZZZZZZ......KAÇIRMAYIIIN:52::52::52:

Dantelleri özellikle kaçırmayın:1::1::1:

ya niye kapatıyorsun hani ev tekstili ekliycektin ya hem biz sana alıştık :43::43:ben bir iki bişey daha alaydım çantamla birlikte hem senin o ilk enerjin kalmadı birileri seni üzdü enerjini kalmadı hadi silkin yarına tam gaz devam inşallah :34::34:

ya niye kapatıyorsun hani ev tekstili ekliycektin ya hem biz sana alıştık :43::43:ben bir iki bişey daha alaydım çantamla birlikte hem senin o ilk enerjin kalmadı birileri seni üzdü enerjini kalmadı hadi silkin yarına tam gaz devam inşallah :34::34:

Hemen gitmiyorum:1:......daha nerden baksan 1 hafta burdaım teslimatlar bitmeden gidermiyim şekerparem....daha senin çantayı doldurmadık....halkahaline ev eşyası satmadık:34:.......daha bir hafta burdayım ALLAHIN İZNİYLE:16::16::16:

Ben siteye yeni üye oldum. Yani aranıza yeni katıldım.Ne alabilirim ümidiyle bütün eklediklerinize baktım. Zevkinize hayran kaldım 34 beden oldugum için sizden birşey bulamadım :43: ama konuşmalarınızdan bile çok içten bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Hayırlı satışlar dilerim.

Ben siteye yeni üye oldum. Yani aranıza yeni katıldım.Ne alabilirim ümidiyle bütün eklediklerinize baktım. Zevkinize hayran kaldım 34 beden oldugum için sizden birşey bulamadım :43: ama konuşmalarınızdan bile çok içten bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Hayırlı satışlar dilerim.

Çok tşkr edeyim tatlım:54:
Beden şart değil başka bişi satayım sana canın sağolsun sempatiğim:1::16::16::32:

Azşekerlikahveme gidiyorrrrr.:10::10:....offff canım kahve istedi hemde az şekerli:21:
Gidiim yapiiim bari:1:

Back