• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Sevgili dostlar... Ben de çok keyif aldım sizi tanımaktan...... Sürcülisan ettimse hepinizden özür diliyorum.....gün içinde hem cepten hem mailden hem burdan onlarca görüşme yapıyorum....arada karıştırıp yanlış anlaşıla biliyorum.....bilmeden bir hatam olduysa her kez hakını helal etsin...benim için sizlerin memnuniyet çok önemliydi....görüyorum ki bazı arkadaşlar kumpas peşinde......sağlığımı bozmamak ve seviyemi düşürmemk için..
Iyiliklerime karşılık tehdit bile alıyorsam .....ben artık satışlara devam edemem...özür dilerim sevgili dostlarım:50:

Son kargolarıda yolladıktan sonra vedalaşalım diyorum:50:

Sevgili dostlar... Ben de çok keyif aldım sizi tanımaktan...... Sürcülisan ettimse hepinizden özür diliyorum.....gün içinde hem cepten hem mailden hem burdan onlarca görüşme yapıyorum....arada karıştırıp yanlış anlaşıla biliyorum.....bilmeden bir hatam olduysa her kez hakını helal etsin...benim için sizlerin memnuniyet çok önemliydi....görüyorum ki bazı arkadaşlar kumpas peşinde......sağlığımı bozmamak ve seviyemi düşürmemk için..
Iyiliklerime karşılık tehdit bile alıyorsam .....ben artık satışlara devam edemem...özür dilerim sevgili dostlarım:50:

nasıl yani pes mi edeceksin :50: sonuçta her daim açık ve netsin ,memnun kalmazsanız iade alırım lafını ilk sizde duydum,
müşteri memnuniyetindede öyle ve burdada sizden memnuniyetsiz olan arkadaş görmedim .

Siz kendinizden Emin ve Vicdanınız rahatsa gerisini boşverin :34:

Takip etmekten hazduyduğum sayfanın kapanmasını istemem :34: Sevgiler

yapmmaaaa canım arkadaşım oysaki ben ne sevdim senii çok içten samimi dürüst bahsettiğin insanlar heryerde var onların olmadığı yer yokk kıskanç kendini bilmeyen insanlar sen onlara kafanı takma üzülme emii çünkü ben böyle bir insan yüzünden yatalak oldum üzüntümden yürüyemedim ellerimi kullanamadımm psikolojim bozuldu ama şimdi öğrendimmmm herzamannnn boşveeeeeeeeeeeeerrrrrrr diyorummm duymuyorummm tammammı sen de boşver tamammı tatlım özelden konuşcam ama hakkım yok

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE SON ÜRÜNLERİMİ EKLİYORUM KIZLARRRR:1::1::1:

Bu harika tunik yada çeket SETRMS den alındı....muhteşem bir kesimi var beli sarıyor kum saatine benziyor giyen:1::1:

İki farklı kullanımı var ister uzun ister kısaltarak......çok çok çok şıkkkkkkk her mevsime uygun bayılacaksıızzzz:52:

40-42 bedene uyumlu....

Esnek bir kumaşı var:34:

Tek fiyat 25 tl:30:

Işıktan parladı laciverttir:16:

İsterseniz bu resimdeki gibi düğmeleyerek kısalta biliyrsunuz çok akıllıca:32:

$image.jpg $image.jpg

Yuppiiiiiiiiii işte size ADİDASSSSSSSS:52: HİİİÇ KULLANILMADI:32::32::9:
ORJİNALDİR LÜTFEN KOPYALARIYLA KARIŞTIRMAYINIZ:34:

Hiçççç kullanılmadı sadece denendi....numara nedeniyle satılıyorrrr:16:

Heyyyyy beylerrrrrr size sesleniyorum( kadınlar kulübünde bey arıyorum satacak:9:)

Eşinize kardeşinize oğlunuza hediye edin:34:

43 numara....

Sadece bir bağıcığı is çekmiş hafiften tek sorunu o:1:

KAÇIRMAYINNNNNNNNNN

Eki Görüntüle 936198 Eki Görüntüle 936197 Eki Görüntüle 936196

Halaaaaa satıştaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

aaaaa nereye gidiyosunuzzz ben sizden henüz bişey almadım ama topiğinizi keyifle takip ediyorum sakın bazı kendini bilmezlere kafanızı takıpta vazgeçmeyin. çok güzel bi iş yapıyosunuz. herkes memnunsizden gördüğüm kadarıyla. memnun olmayanda bidaha size gelmesin olsun bitsin. ben sizin paylaşımlarınızı hergün görmek isterim vazgeçmeyin lütfen...

aaaaa nereye gidiyosunuzzz ben sizden henüz bişey almadım ama topiğinizi keyifle takip ediyorum sakın bazı kendini bilmezlere kafanızı takıpta vazgeçmeyin. çok güzel bi iş yapıyosunuz. herkes memnunsizden gördüğüm kadarıyla. memnun olmayanda bidaha size gelmesin olsun bitsin. ben sizin paylaşımlarınızı hergün görmek isterim vazgeçmeyin lütfen...

Oyy oyyyy ablasınıda desteklermişşşş yerim ben seniiii esmer güzeliiii:54:

Eeee sen ürünlerini hızlı hızlı ekle sana kahveye gelicem...bakarsın beğendiğim şeyler olur önce ben senden alırım bişiler:1:
Anlattıklarım var ya özelden işine yarar inşaallah...her daim yardımcı olurum ne biliyorsam anlatırım yeter ki sen hep böyleee güzel yürekli ol.....sen böyle iyi niyetli olduğun sürece göreceksin Allah ne istiyorsan verecek....benim içime doğan olur demedi deme:16::54:

Hayirdir canım sen gayet seviyeli bir sekilde davranıyorsunuz hayır kim bu terbiyesizligi yaptıysa senin iyi niyetin ona fazla geliyordur lütfen kimse icin kendini üzme sen gayet dürüst ve iyi niyetlilikle yapıyorsun I'sini

Oyy oyyyy ablasınıda desteklermişşşş yerim ben seniiii esmer güzeliiii:54:

Eeee sen ürünlerini hızlı hızlı ekle sana kahveye gelicem...bakarsın beğendiğim şeyler olur önce ben senden alırım bişiler:1:
Anlattıklarım var ya özelden işine yarar inşaallah...her daim yardımcı olurum ne biliyorsam anlatırım yeter ki sen hep böyleee güzel yürekli ol.....sen böyle iyi niyetli olduğun sürece göreceksin Allah ne istiyorsan verecek....benim içime doğan olur demedi deme:16::54:
çok teşekkür ederim çocuk istiyorum inşallah olur :)
ben ptt hesabı açtırmdan ürünlerimi koymak istemiyorum önce onu bir halledeyimde ondan sonra atılıcam ticarete :D

Son zamanlarda herkezler destek vermeye başladı ya bana....öncelikle tşkr ederim ama acaba bende mi bir sorun var....çok mu alıngan bir hatun oldum bennn:1::1:

Evet evet yaş oldu 38 kesin yaşlılık sendromuna girdim....Eyvahhhhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhh......hiçte dikkat etmem ben yaşıma demekkiii metobolizma dikkat ediyormuş:9:.....hormonların etkisi altına girdim onlar yönetmeye başladı beni evet evet sorun bu:1::1::1: çok şükür sorunun bende olduğuna karar verip alıngan olduğumu itiraf edip yoluma devam ediyorum....ALINGANIM BEN ALINGANIMMM.....KİMSENİN SUÇU YOKKKKKK ÇOK ŞÜKÜRRRRRR:52: :32::32::32::32:

Son zamanlarda herkezler destek vermeye başladı ya bana....öncelikle tşkr ederim ama acaba bende mi bir sorun var....çok mu alıngan bir hatun oldum bennn:1::1:

Evet evet yaş oldu 38 kesin yaşlılık sendromuna girdim....Eyvahhhhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhh......hiçte dikkat etmem ben yaşıma demekkiii metobolizma dikkat ediyormuş:9:.....hormonların etkisi altına girdim onlar yönetmeye başladı beni evet evet sorun bu:1::1::1: çok şükür sorunun bende olduğuna karar verip alıngan olduğumu itiraf edip yoluma devam ediyorum....ALINGANIM BEN ALINGANIMMM.....KİMSENİN SUÇU YOKKKKKK ÇOK ŞÜKÜRRRRRR:52: :32::32::32::32:

Kendini rahatlatmak için iyi bir yöntem :) sorunları başkasında arayıp kafayı yemektense suç benim tamam deyip geçmek en güzeli gerçekten :D

bence hiç takılmadan yola devem hadi bakalım yeni ürünleri kalanları bi görelim
hiç birşey olmamış gibi son hız bekliyoruz

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE SON ÜRÜNLERİMİ EKLİYORUM KIZLARRRR:1::1::1:

Bu harika tunik yada çeket SETRMS den alındı....muhteşem bir kesimi var beli sarıyor kum saatine benziyor giyen:1::1:

İki farklı kullanımı var ister uzun ister kısaltarak......çok çok çok şıkkkkkkk her mevsime uygun bayılacaksıızzzz:52:

40-42 bedene uyumlu....

Esnek bir kumaşı var:34:

Tek fiyat 25 tl:30:

Işıktan parladı laciverttir:16:

İsterseniz bu resimdeki gibi düğmeleyerek kısalta biliyrsunuz çok akıllıca:32:

Eki Görüntüle 937851 Eki Görüntüle 937852

bu benim canım:16::16::16::16:

Kızlar bu ürünler halaaa satılmadı...almak isteyenler geri dönüş yapmadı yada vazgeçtiler.......toplu alım olursa indirimli gidecekler benden söylemesi..........kahve trenckot başkası için satıldığından ona indirim yok:1::1:

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Evet evet yaş oldu 38 kesin yaşlılık sendromuna girdim....Eyvahhhhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhh......hiçte dikkat etmem ben yaşıma demekkiii metobolizma dikkat ediyormuş:9:.....hormonların etkisi altına girdim onlar yönetmeye başladı beni evet evet sorun bu:1::1::1: çok şükür sorunun bende olduğuna karar verip alıngan olduğumu itiraf edip yoluma devam ediyorum....ALINGANIM BEN ALINGANIMMM.....KİMSENİN SUÇU YOKKKKKK ÇOK ŞÜKÜRRRRRR:52: :32::32::32::32:[/QUO
EFERİM SANA DEVAMMM....CANIOM PANTOLONU BEN ALDIM YA EKLEMİŞSİN YALNUŞLIKLA

Son düzenleyen: Moderatör:
sayfaların sonuna kadar o siyahbeyaz elbise inşallah satılmamıştır diye dua ederek geldim ama son 2 sayfa kala dumur oldum:9::9:

sayfaların sonuna kadar o siyahbeyaz elbise inşallah satılmamıştır diye dua ederek geldim ama son 2 sayfa kala dumur oldum:9::9:

Hayır satılmadı canım 10 tl ye veriyorum o elbiseyi bir an evvel göndermek istiyorum:1::1:

Back