Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşım ara dantelli mutfak takımı ne kadar
Sevgili dostlar... Ben de çok keyif aldım sizi tanımaktan...... Sürcülisan ettimse hepinizden özür diliyorum.....gün içinde hem cepten hem mailden hem burdan onlarca görüşme yapıyorum....arada karıştırıp yanlış anlaşıla biliyorum.....bilmeden bir hatam olduysa her kez hakını helal etsin...benim için sizlerin memnuniyet çok önemliydi....görüyorum ki bazı arkadaşlar kumpas peşinde......sağlığımı bozmamak ve seviyemi düşürmemk için..
Iyiliklerime karşılık tehdit bile alıyorsam .....ben artık satışlara devam edemem...özür dilerim sevgili dostlarım
Son kargolarıda yolladıktan sonra vedalaşalım diyorum
Yuppiiiiiiiiii işte size ADİDASSSSSSSS HİİİÇ KULLANILMADI
ORJİNALDİR LÜTFEN KOPYALARIYLA KARIŞTIRMAYINIZ
Hiçççç kullanılmadı sadece denendi....numara nedeniyle satılıyorrrr
Heyyyyy beylerrrrrr size sesleniyorum( kadınlar kulübünde bey arıyorum satacak)
Eşinize kardeşinize oğlunuza hediye edin
43 numara....
Sadece bir bağıcığı is çekmiş hafiften tek sorunu o
KAÇIRMAYINNNNNNNNNN
Eki Görüntüle 936198 Eki Görüntüle 936197 Eki Görüntüle 936196
aaaaa nereye gidiyosunuzzz ben sizden henüz bişey almadım ama topiğinizi keyifle takip ediyorum sakın bazı kendini bilmezlere kafanızı takıpta vazgeçmeyin. çok güzel bi iş yapıyosunuz. herkes memnunsizden gördüğüm kadarıyla. memnun olmayanda bidaha size gelmesin olsun bitsin. ben sizin paylaşımlarınızı hergün görmek isterim vazgeçmeyin lütfen...
Sevgili dostlar... Ben de çok keyif aldım sizi tanımaktan...... Sürcülisan ettimse hepinizden özür diliyorum.....gün içinde hem cepten hem mailden hem burdan onlarca görüşme yapıyorum....arada karıştırıp yanlış anlaşıla biliyorum.....bilmeden bir hatam olduysa her kez hakını helal etsin...benim için sizlerin memnuniyet çok önemliydi....görüyorum ki bazı arkadaşlar kumpas peşinde......sağlığımı bozmamak ve seviyemi düşürmemk için..
Iyiliklerime karşılık tehdit bile alıyorsam .....ben artık satışlara devam edemem...özür dilerim sevgili dostlarım
Son kargolarıda yolladıktan sonra vedalaşalım diyorum
çok teşekkür ederim çocuk istiyorum inşallah olur :)Oyy oyyyy ablasınıda desteklermişşşş yerim ben seniiii esmer güzeliiii
Eeee sen ürünlerini hızlı hızlı ekle sana kahveye gelicem...bakarsın beğendiğim şeyler olur önce ben senden alırım bişiler
Anlattıklarım var ya özelden işine yarar inşaallah...her daim yardımcı olurum ne biliyorsam anlatırım yeter ki sen hep böyleee güzel yürekli ol.....sen böyle iyi niyetli olduğun sürece göreceksin Allah ne istiyorsan verecek....benim içime doğan olur demedi deme
Son zamanlarda herkezler destek vermeye başladı ya bana....öncelikle tşkr ederim ama acaba bende mi bir sorun var....çok mu alıngan bir hatun oldum bennn
Evet evet yaş oldu 38 kesin yaşlılık sendromuna girdim....Eyvahhhhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhh......hiçte dikkat etmem ben yaşıma demekkiii metobolizma dikkat ediyormuş.....hormonların etkisi altına girdim onlar yönetmeye başladı beni evet evet sorun bu çok şükür sorunun bende olduğuna karar verip alıngan olduğumu itiraf edip yoluma devam ediyorum....ALINGANIM BEN ALINGANIMMM.....KİMSENİN SUÇU YOKKKKKK ÇOK ŞÜKÜRRRRRR
Son zamanlarda herkezler destek vermeye başladı ya bana....öncelikle tşkr ederim ama acaba bende mi bir sorun var....çok mu alıngan bir hatun oldum bennn
Evet evet yaş oldu 38 kesin yaşlılık sendromuna girdim....Eyvahhhhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhh......hiçte dikkat etmem ben yaşıma demekkiii metobolizma dikkat ediyormuş.....hormonların etkisi altına girdim onlar yönetmeye başladı beni evet evet sorun bu çok şükür sorunun bende olduğuna karar verip alıngan olduğumu itiraf edip yoluma devam ediyorum....ALINGANIM BEN ALINGANIMMM.....KİMSENİN SUÇU YOKKKKKK ÇOK ŞÜKÜRRRRRR
YOĞUN İSTEK ÜZERİNE SON ÜRÜNLERİMİ EKLİYORUM KIZLARRRR
Bu harika tunik yada çeket SETRMS den alındı....muhteşem bir kesimi var beli sarıyor kum saatine benziyor giyen
İki farklı kullanımı var ister uzun ister kısaltarak......çok çok çok şıkkkkkkk her mevsime uygun bayılacaksıızzzz
40-42 bedene uyumlu....
Esnek bir kumaşı var
Tek fiyat 25 tl
Işıktan parladı laciverttir
İsterseniz bu resimdeki gibi düğmeleyerek kısalta biliyrsunuz çok akıllıca
Eki Görüntüle 937851 Eki Görüntüle 937852
Evet evet yaş oldu 38 kesin yaşlılık sendromuna girdim....Eyvahhhhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhh......hiçte dikkat etmem ben yaşıma demekkiii metobolizma dikkat ediyormuş.....hormonların etkisi altına girdim onlar yönetmeye başladı beni evet evet sorun bu çok şükür sorunun bende olduğuna karar verip alıngan olduğumu itiraf edip yoluma devam ediyorum....ALINGANIM BEN ALINGANIMMM.....KİMSENİN SUÇU YOKKKKKK ÇOK ŞÜKÜRRRRRR [/QUO
EFERİM SANA DEVAMMM....CANIOM PANTOLONU BEN ALDIM YA EKLEMİŞSİN YALNUŞLIKLA
sayfaların sonuna kadar o siyahbeyaz elbise inşallah satılmamıştır diye dua ederek geldim ama son 2 sayfa kala dumur oldum