Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

İyi günlerde kullann arkadaşım

Bu takımı siyah gece kıyafetimi kombinlemek için almıştım.....herkeze wuwwww dedirtti
Sadece çok yakınım olan birinin düğününde giydim......mis gibi çiziği bile yok

Altında 38 numara yazıyor ama 37 ve 37,5 lar için idealdir

Tek fiyat....ikisi 50 tl

Sırf ayakkabıyı 110 tlye almıştım

Bu çok zarif dantel sehpa takımını sadece 30 tl ye veereceğim adresi ilk gönderen alırrrrr

Bu gecelik bu kadar gül kokulu lokumlarım

İyi geceler tatlı rüyalar sabah görüşmek dileğiyleeeeee

Dantelleri bitiriyorummmmmmmmmmm

Şahane oda takımı. Çoooook uyguna gideceklerrrrrrr

Harika mutfak takımı ara oyalı masası ve bir çok parça örtüleriyle kaçmaaazzzzzzzzzzzzz

Alana bu özel çok şık dantel örtü hediyeeeeeeeeeee

Elimde çok fazla dantel var bu sadece resmini çektiklerim

Hımmmmm güzelmiş mutfak takımına ne kadar istiyorsun canım

Arkadaşlar ben adidasları almaktan vazgeçtim. İnşallah kargoya verilmemiştir. Isteyen hemen adresini göndersin

Arkadaşlar ben adidasları almaktan vazgeçtim. İnşallah kargoya verilmemiştir. Isteyen hemen adresini göndersin

Tşk ederim buraya Yazdığın için canım, dün bir arkadaşımız epey üzülmüştü hemen ona haber vereyim

canık adidasdan ben de vazgeçtim siyah elbise ve beyaz çantayı alıyorum,adres tekrar yazayım mı

Yok seni deemiştim zaten ilahi teve
Azşekerlikahve arkadaşımız çok üzülmüştü onun için haber vereyim demiştim

Sen şu siparişleri al hele kalsın adidas

Teve....arkadaşımıza satılanlar iyi günlerde kullan canımm

HARİKA BİR PANTOLON ÇOK ZAYIFLADIĞIM İÇİN DOLAP BEKLEYENLERDEN......BATİK MAĞAZASINDAN YAZ SEZONUNDA ALINDI......42 beden ama esnek olduğu için 40 bedenede uyar diye düşünüyorum

Sadece .....20 tl 1 kere giyilenlerden

38-40 da olurmu ki acep

Canım basenli bir hatunum doldururum diyorsan olur.....yok terziye götürürüm dersen oda olur
Ama 15 e verememmmmmmmmmmmmmmmmm daha hiç yıkanmadı bile kıızzzzz

Canım basenli bir hatunum doldururum diyorsan olur.....yok terziye götürürüm dersen oda olur
Ama 15 e verememmmmmmmmmmmmmmmmm daha hiç yıkanmadı bile kıızzzzz

olmaz zaten yaa uğraşamamki terzi filan şimdi.. hadi boy beyse de, sağlık olsun diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…