Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Kızlar bu ayakkabı bana ait değil söylemeye gerek yok zannımca

Eşim satıyor .....o benim gibi değildir tek fiyatcıdır

50 tl istiyormuş selamı var sizlere de

ayy bence çok uygun ya o fiyata çokta güzelmiş
eşim 45 giyiyor yoksa inan atlamıştım çok beğendim:26::26:

bu arada aleykümselam......

Son düzenleme:
Tamam canım ben alıcam ayakkabıyı. Eşim son ne kadar olur diyor. Özelden bana yaz adres bilgilerimi vereyim. Ödeme nasıl olacak onu konuşalım.

bu dar paçamı geniş mii .. ve fiyat kaç acaba?

bu elbise kaç bednen canım ve fiyatı nedir

Caım bu elbisein etiketinde 42 yazıyor ama 40 a ve geniş 38 lilerede rahat olur......siyah bandın olduğu yerin genişliği 40 cm zaten model gereği ora oturuyr.....boyu 90 cm.....bir an evvel elden çıkarmak istediğim için fiyatta anlaşılır

Ev eşyası artık koy be şekerimmm:)

Neler lazım sana canım.....ev eşyası diyince o kadar seçenek varki:44:.....örtü ekledim satıldı....bi de runner var lila rengi onuda eklerim şimdi

canım mailimi aldın mı?

Canım bekledim epey gelmedi mail....bu dakika farklada adresi ilk veren arkadaşımıza sattım....pazarlıksız gitti

Kısmet değilmiş size....alan arkadaşım iyigünlerde kullansın bu kez gerçekten çok hızlı davrandı

Caım iyi günlerde kullanın... Özellikle eşim söyledi bunu

10:32'de gönderdim maili. Ben demiştim kapanın elinde kalıyor ürünler Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.

iyi gecelr canım ben gündüz sadece telefondan bakabildiğimden mesaj yazamadım kesinlikle haklısın çantalar çok kaliteli bir o kadarda uygun yani sanki hiç kullanılmamış gibi özenli benim en beğendiğimde alelade aman satıldı dememişsin güzel güzel
hepsini tektek paketlemişsin teşekkür canım
heralde bu ip atlıyor bende atlasam yaza zayıflasam:

LİLA RENK RUNNER MASA ÖRTÜSÜ...KALİTELİ KUMAŞTAN .....

tam renk küçük resimdeki gib çok tatlı bir lila

İĞNE OYASI TAKIMIM SİZ BEKLİYOR...KİMİN KISMETİ BEN DE MERAK EDİYORUM

22 parçadan oluşuyor....yuvarlak sehpa örtüsü hediyem...o yüzden model farklılığı var...ama sonuçta o da iğne oyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…