- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi tatlialirim
Meslek icin de sana söyleyebileceğim Teilzeit olanları da var arastirabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim B1 Zertifikat var geldikten 4 ay sonra aldim, B2 seviyesinde olduğuma dair belgelerim var, onu da zamanında aldim:) şimdi Udemy'de C1 kursu buldum onu aldim kendim biraz bakacam, C1 seviyem %60, O da çok az maalesef.. bulundugum yerde C1 kursu yok çünkü... en büyük sorun maalesef Dialektler, ilk zaman Mittelfrankendeydim, 10 sene kaldim şimdi 2 sene olmadı Niederbayerndeyim Hochdeutsch konusan bi allahin kulu yok... almanyanın Lazlari diyebiliriz burdakilere sen ne tarafta oturuyorsun ben Passauya yakınım... pratik istersen burdan başlarız yapmaya
Meslek icin de sana söyleyebileceğim Teilzeit olanları da var arastirabilirsin
Unuttum desen de unutmuyorsun korkma bi köşede kalmış oluyor:) çocuk evet var, 41 yasindayim bu arada senin gibi genc degilim istersen çok fazla şey basarabilirsin:) sen mesela hangi konulardan başlamak istiyorsun almanca çalışmaya, senin isteğine gore gidelim bence...Ben de bayerndeyim, dedigin gibi siveli konusuyorlar tuz biber oluyor
Yakinda seviye belirleme sinavina girecegim iste, bakalim b2 ye baslayayim, sanirim talebe göre c1 kursu aciyorlar burada, bakip görecegim
Yani buradan baslayalim da en son sinava girdigimden bu yana rahat bes sene falan oldu, iyice unuttum herseyi, tek bildigim kulagimin zamanla dile alismasi
Coluk cocuk var mi senin
Ben Fachinformatik okuyorum Anwendungsentwicklung bölümü... yazilim uzmanlığı olarak cevrilebilir sanirim turkceyeMuhtemelen öyle yapacagim ama daha hic arastirmadim, dili halledip bakacaktim
sen ne üzerine meslek yapiyorsun?
Unuttum desen de unutmuyorsun korkma bi köşede kalmış oluyor:) çocuk evet var, 41 yasindayim bu arada senin gibi genc degilim istersen çok fazla şey basarabilirsin:) sen mesela hangi konulardan başlamak istiyorsun almanca çalışmaya, senin isteğine gore gidelim bence...
Ayrıca eger yoksa Netflix almanı tavsiye ederim, çok yardımcı oluyor dil gelişimine diziler filmler falan... ben çok şeyi oradan ogrendim...
Ah buranin köyleri, nefret ettim yeminle ben de köyde yaşıyorum... ne okudun turkiyede? Belki anerkennen yaptırabilirsin Münihte var Anerkenungsstelle...Netflix var, dublaji olmayan cogu seyi zaten almanca izliyorum. Ama iste almanca konusu pekistirecek ortamim yok. Sadece tvden duyuyorum karsilik verme durumu olmuyor. Bu yüzden dile yazildim
Ben türkiyede lisans egitimi aldim, acaba onu mu denklestireyim diyorum ama cocuklari birakip okula gitmek mümkün degil, birakacak kimsem yok ki köyde kaliyorum büyük okullar sehirde o yüzden Ausbildung düsünüyorum ama.hic karar verip arastirmadim
Ah buranin köyleri, nefret ettim yeminle ben de köyde yaşıyorum... ne okudun turkiyede? Belki anerkennen yaptırabilirsin Münihte var Anerkenungsstelle...
Çocuklar kreşe gitmiyor mu? Istersen benim gibi 2 seneye indirilmis Umschulung olarak yaparsın mesleği...
Bu konularda sormak istedigin şeyler olursa sen sor ben bildigim kadar anlatirim:) sıkmayayım seni bos yere...
Almanca'da da dediğim gibi bi bak nerden baslamak istersin ona gore çalışırız:)
Sen hangi şehire yakınsın?
Tamamdır mesaj atarsin ben de sana bilgilerimi yollarim:) elimden geldigince yardımcı olurum, bilmedigimiz konularda da araştırır ogreniriz:))Inan cevremde akil danisacagim tecrubeli kimse yok o yüzden yazdiklarin benim icin dengeli
Hicbir arastirmam da olmadi henüz cocuklardan, kücügüm daha yeni krese basladi o yüzden dil egitimine devam edebiliyorum
Bildiklerini tavsiylerini paylasirsan cok memnun kalirim , özel bilgileri mesajla atarim
Hangi meslegi yapiyorsun Bende basladim 4 ay onceKonunu yeni gördüm, ben de bugun tam 12 senemi tamamladim Almanya'da... ben de buralarda yalnızım ve çok şeyler yasadim:) yine de yılmadım şu an meslek yapıyorum, seni de takdir ediyorum yilmadigin icin:) ben de hala dile pek hakim degilim yani hala perfekt degil ama ben de kurs yapmadim maalesef, tek 2 ay kursa katılabildim ve sertifikamı aldim... neyse demem o ki eger istersen birlikte belki almanca pratik yapariz
Canim c1 üniversiteye gideceksen Eger gerekli ama meslek icin b2 yetiyor bende diplomami vs Burda cevirdim Suan Ausbildung yapiyorumBenim B1 Zertifikat var geldikten 4 ay sonra aldim, B2 seviyesinde olduğuma dair belgelerim var, onu da zamanında aldim:) şimdi Udemy'de C1 kursu buldum onu aldim kendim biraz bakacam, C1 seviyem %60, O da çok az maalesef.. bulundugum yerde C1 kursu yok çünkü... en büyük sorun maalesef Dialektler, ilk zaman Mittelfrankendeydim, 10 sene kaldim şimdi 2 sene olmadı Niederbayerndeyim Hochdeutsch konusan bi allahin kulu yok... almanyanın Lazlari diyebiliriz burdakilere sen ne tarafta oturuyorsun ben Passauya yakınım... pratik istersen burdan başlarız yapmaya
Evet. Benim arkadasim da Gesundheits und Pflege Assistentin yapio Umschulung iki yil suruyormus ama ben de Ausbildung a basladim corona yuzudnen maalesef online dersler yapiyoruz cok zorAh buranin köyleri, nefret ettim yeminle ben de köyde yaşıyorum... ne okudun turkiyede? Belki anerkennen yaptırabilirsin Münihte var Anerkenungsstelle...
Çocuklar kreşe gitmiyor mu? Istersen benim gibi 2 seneye indirilmis Umschulung olarak yaparsın mesleği...
Bu konularda sormak istedigin şeyler olursa sen sor ben bildigim kadar anlatirim:) sıkmayayım seni bos yere...
Almanca'da da dediğim gibi bi bak nerden baslamak istersin ona gore çalışırız:)
Sen hangi şehire yakınsın?
Ben su an Fachinformatik Anwendungsentwicklung okuyorum, ama bu okulda dersler merkez üzerinden konferans şeklinde yani uzaktan eğitim gibi... sevmedim zor oluyor, o yüzden sadece IT eğitimi veren gerçek bir okula sınavla kabul edildim eylülde orda Wirtschaftsinformatik okuyacağım.. gerçek hocalar ve öğrencilerle:))Hangi meslegi yapiyorsun Bende basladim 4 ay once
Yok üni değil ama extra bir iki ders alacağım onlarla beraber Bachelor diplomasi alma hakkim var...Canim c1 üniversiteye gideceksen Eger gerekli ama meslek icin b2 yetiyor bende diplomami vs Burda cevirdim Suan Ausbildung yapiyorum
Evet zor gerçekten... iste benim su an gittiğim okul online eğitim veriyor acayip sıkıcı, kalemsiz deftersiz hocayı soru yağmuruna tutmadan ders mi işlenir dimi amaEvet. Benim arkadasim da Gesundheits und Pflege Assistentin yapio Umschulung iki yil suruyormus ama ben de Ausbildung a basladim corona yuzudnen maalesef online dersler yapiyoruz cok zor
Konu sahibi son durum nedir merak ettim açıkçası
Evet. Benim arkadasim da Gesundheits und Pflege Assistentin yapio Umschulung iki yil suruyormus ama ben de Ausbildung a basladim corona yuzudnen maalesef online dersler yapiyoruz cok zor
Evet zor gerçekten... iste benim su an gittiğim okul online eğitim veriyor acayip sıkıcı, kalemsiz deftersiz hocayı soru yağmuruna tutmadan ders mi işlenir dimi ama