Psikolojik destek almayı söylemek utanılacak bir durum değildir. Bence herkes bu şekilde bir destek görmeli.
Açık açık isteklerinizi söyleyin. Hatta aile danışmanına bile ikiniz başvurabilirsiniz yıprandığınızı hissediyorsanız. Onun tavsiyeleri ile ilişkinize yeni boyut kazanırsınız daha iyi anne-baba olursunuz.
söylemeden bunu yapsanız daha kolay olmaz mı ,
keşke münkün olsa geri sarabilriseniz film gibi hayatı ,şahsen ben bazen cidden istiyorum
Küllerinizden doğmaya karar vermişiniz, bundan ötesi var mi?
Bence yok
Böyle bir karar için neden onay bekliyorsunuz esinizden?
Süpeeer o zaman.Kesinlikle
Aslinda doğmak da değil özüme dönmek istiyorum eskiden oldugu gibi mutlu sağlikli düşünen pozitif kendine güvenen beni ortaya çikarmak istiyorum
Öyleyse başarılar,isteyip gerceklestirmeyi dilediğiniz hersey gönlünüzce olsun....Onay değil aslnda sadece bana yardimci olmasini temenni ediyorum
Tek başıma degil onunla birlikte değismek istiyorum.
Süpeeer o zaman.
Yeni size Merhaba şimdiden
Öyleyse başarılar,isteyip gerceklestirmeyi dilediğiniz hersey gönlünüzce olsun....
Güzel haberler bize o zamanTesekur ederim.
Ins sizin inandiginiz kadar bnde kendime inanir özveri ve sabirla kendime gelebilirim.
Güzel haberler bize o zaman
Bak böyle bir karar aldiysan ki almışsın hemen uygula eğer uygulamazsan ayda bir bu kararı alıp bir türlü gitmeyenler kervanina girersin.Kararin çok güzel ve uygulamaya değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?