Yeniden dogdum ben bugün:)

umudumsunbebegim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
483
3
316
kızlar oğluşum 8.5 aylık ekimin başında oğluşum birden küçük tuvaletini yapamamaya başlamıştı doktorumuza götürdüm hemen eşimde asker oldugu için annemle gitmiştim neyse doktor hanım bana birtakım testler ultrasonlar yaptırttı ve sonuçta dalakta büyüme kronik akciger yetmezligi birde 2 böbreginde çalışmadıgını söyleyince dünyam başıma yıkıldı üstüne üstlük hamileyimde ikizlerime eşime söylesem asker dayanamaz bir delilik yapar diye düşündüm söyleyemedim oğluşum gittikçe kötüleşti bu sefer kalpte üfürüm de üstüne eklenince kafayı yiyecektim neredeyse oğluşumun acı çekmesi o agladıkça benim aglamam mahfolmuştum neredeyse eşimin ailesi çok destek oldu benim ailem destek oldu yanlız bırakmadılar sagolsunlar ama birisi eşime söylemeliydi ya oğluşumu kaybetseydik ozaman daha kötü olurdu söylemedigimiz için neyse bundan 4gün önce eşimin komutanına telkefon açtı akrabamız olur kendisi neyse anlattı durumu eşim yıkılmış mahfolmuş bayılmış serumlarla zor kendine gelmiş neyse geldi cumartesi günü keşke daha önceden söyleseydin falan dedi ama diyemedim işte neyse pazar günü doktorumuzun özel muaynehanesine getirdik oğluşu ontrol etti biyopsi sonuçlarına baktı dalak operasyonla alınacak dedi böbreklerdeki iltihabın azaldıgını ve kısa zamanda böbrek nakli yapılacak hale geldigini söyledi dünyalar benim olmuştu ama nakil olacak böbrek nezaman çıkacaktı bize diye kara kara düşündüm biran ben hamile oldugum için veremezdim böbregimi eşimde asker neyse doktor hanım dediki fazla düşünme kendini toparlamalısın ve sana müjdem olsun hediyemi isterim ama dedi oğluşumu öptü sen çok şanslısın utku bey Allah aratmadan bulundu böbrek deyince dondum kaldım nasıl yani dedim nasıl olabilirki böyle birşey böbrek nakli için sıraya giren onca hasta var ve 2 yıl 3 yıl böbrek bulunamazken nasıl olurda oğluşa daha böbrek bile aramaya kalkmadan bulunur dedim doktor sarstı beni şok geçirmişim sevincime megerse çok mutluyum yeniden dogdum oğluşumla ben iltihap tez zamanda kurur inşallahda oğluşum iyileşir dilerimki Allahtan Böbrek nakli için sıra bekleyen insanlar için tez zamanda uygun böbrek bulunmasını nasip eder eşim geldi şans getirdi

cok cok gecmiş olsun..rabbim hemen imdadımıza yetişmiş..peki nolmus nasıl bulunmus hemen...

cnm bitkisel hayata giren bir hasta varmıştı aileside organ bagışı yaptırmak istemiş o sebebden dolayıda oğluşun dokuları uymuş ve oğluşa nakil edecekler bitkisel hayatta olan hasta ve ailesi içinde çok üzüldüm içim kıyıldı resmen

Allah yardımcınız olsun canım tez vakitte acil şifalar olsun oğluşuna allah acılarını göstermesin bu günleri hiç yaşamamış gibi olsun.Çok üzüldüm yaşadıklarınıza peki bu rahatsızlık niye olmuş birden biremi doğuşdanmı varmışda yeni fark edilmiş

Allah yardımcınız olsun canım tez vakitte acil şifalar olsun oğluşuna allah acılarını göstermesin bu günleri hiç yaşamamış gibi olsun.Çok üzüldüm yaşadıklarınıza peki bu rahatsızlık niye olmuş birden biremi doğuşdanmı varmışda yeni fark edilmiş

cnm prematüre dogdugu için enfeksiyon kapmış ve doktorlar tarafından farkedilmemiş ilk önce dalagı akcigeri ve enson böbregi mahfetmiş birden aniden gelişti ne oldugunu anlayamadıkki

tüylerim diken dikrn oldu Allah yardımcınız olsun cok cok gecmış olsun dualarımız sizinle inşallah bır an önce iyileşir oğluşunuz acil şifalar

Okuyunca bile kötü oldum ben sizler neler yaşadınız kimbilir
Rabbim yardımcınız olsun işallah bebeğin işallah daha iyi olur
eskisinden daha sağlıklı bir yaşamı olur işallah

Rabbim aceleten şifasını versin çok çok geçmiş olsun canım ve ikizlerin içinde seni tebrik ederim hayırla kurtulursun inşallah

çok çok geçiş olsun...okurkn mideme sancılar girdi..ama çokta şanslıymış oğlun..sonuna kdr devam etsin şansı sağlığına kavuşsun inşallah

Canım benim çok geçmiş olsun.
Herşey üstüste gelmiş.
Eşinde askerdeymiş, ikizlerine de hamileymişsin...
Tarifsiz sıkıntılar yaşamışsındır...

Canım ne mutlu ki böbrek hemen bulunmuş,
rabbim acil şifalar versin oğluna.
İkizlerine hayırlı doğumlar, eşine de hayırlı tezkereler canım...

çokk geçmiş olsun canımm
allah yardımcınız olsun
böbreğin bulunmasına çok sevidim
umarım bu sevinciniz her zaman artar canım benim
oğluşa şimdiden geçmiş olsun

Back