Yangın bilemediğim için büyük yerlerde bulamadımAcentelerde çalışmayın. Sigorta genel merkezlerinde böyle bir sorun yaşamazsınız. Kurumsal yerleri tercih edin.
Dişli olan kalıcı oluyor aslında efendi duriyim bu bana yakışmaz dediğin zaman eziyolar seni insan olanın tepesine biniyorlar
İki kuruş para verip insanları her türlü kullanacaklarını sanıyorlar. Sanki lise stajyeri çalıştırır gibi meyve alıp hazırlatmak kahve istemek çok çirkin davranışlar sonuçta karşısındaki kocaman insan.. Ne diyeyim kötü kalpli bencil insanların hepsi Allahından bulsunSizin yorumu en sona bıraktım.Uzun yazabilmek adına dün eski iş yerinden arkadaşımla görüştüm benim yerimi doldurmak için 2 kişi almış patron o kadar canla başla çalıştım ki.Çok zoruma giden şeyler vardı elime para tutuşturup sigara almaya gönderiyordu kendisine meyve almaya gidiyodum giderken ağlıyordum sonra ben hazırlıyordum.mutfak alışverişine ben gidiyodum ben yerleştiyodum bekar kız olduğu halde ben yapıyordum o kıdemli diye.günlük masasını ben siliyodum sana bi iş versin 5 dakika sonra başlar hadi hadi diye acil sanırsın bi baskı bi baskı inanılmaz müşteriye kendi akşam döner.herkesin içinde kızar sinirlenir pislik.Bi işlemi yanlış yaptım ofiste 3.günümdü bunu ilk defa size söylüyorum korkudan masanın altına bayılmışım kendi buldu çıkardı kendime geldim 2 saat sonra benden kahve istedi misafiri için çok zor zamanlar geçirdim çok canım çıktı
Hakkinizda hayirllisi olsunBiraz geç cevap verdim ama kendi işimi yaptım 5 yıl sonra borcun altına girdim yürütemedim bırakmak durumunda kaldım
Eskiden soylemeye çekinirdim. Insanlar bi garip karşılıyordu çünkü. Şimdi bağırarak bile söyleyebilirim "avukatım ve çalışmıyorum" çalışmayı sevmiyorum, mecburiyetlerden nefret ediyorum, kavga eder gibi yaşamak benim tarzim degil, aksam eve geldigimde gozumun feri sönmüşse kazandığım para umrumda değil.
Eşim de avukat, kendi ofisimiz var, buna ragmen çalışmıyorum. Evimi temizlemek, kurabiye yapmak, çocuğuma bakmak daha iyi geliyor bana.
Dunyaya bir kere geliyoruz, eğer evde durmak sizi boğmuyorsa, bence evden yurutebileceginiz birşeyler araştırın. Evet istanbulda hayat kesinlikle çok pahali, ama siz herşeyden degerlisiniz. Panik atak olacaksaniz, anksiyeteyle bogusacaksaniz, hic çalışmayın
İçim ısındı dediniz ya inanın en önemlisi o elbette insanın geçimi için emeğinin karşılığını alabilmesi için maaşının yüksek olmasını talep eder,ama en zoru haftanın 6 günü işe giderken ayaklarının geri gelmesi 3 kişinin yapacağı işi tek başına yapmak aile firmasında çalışmak ve başka şirketlerin aynı yerde çalıştığı için anlasan da anlamasan da o işi yapmaya zorlamak ayak işi yapmak çay kahve market alışverişi yapmak ,3 gün sakatlandığım için rapor alıp 4. günde gelceğimi bildikleri halde tavır yapmaları yıllık izin hakkımı kullancağım zaman yerime insan bulamadıkları için izin kullanamamam özel sektör pişmanlıktır evlenir evlenmez işten çıkıp başka bir iş bulmak dileğim herkesin hakkında hayırlısı olsunBiri 3500 lira teklif etti ama oraya ısınamadım.90 kişinin çalıştığı bi yere daha başvuruda bulundum onun ücreti daha düşük. oraya ısındım sanki umarım hakkımda hayırlısı olur
Eşimle aynı hayat görüşüne sahibiz. Belki sizinkine uymayabilir bilmiyorum. Ama evi gecindirme sorumluluğunun buyuk olcude erkekte olduğunu düşünüyoruz ikimiz de.Eşiniz de aynısını söyleyip kenara çekilirse ne yapacaksınız:)
Ev delisi ve içedönük bir insan olarak hissettiklerim tam olarak bu. Çalışmamak saygıyla karşılanması gereken bir tercih. Evde olan insan da netice de bir sürü iş yapıyor, üretiyor. Önemli olan nasıl mutlu olduğumuz.Eskiden soylemeye çekinirdim. Insanlar bi garip karşılıyordu çünkü. Şimdi bağırarak bile söyleyebilirim "avukatım ve çalışmıyorum" çalışmayı sevmiyorum, mecburiyetlerden nefret ediyorum, kavga eder gibi yaşamak benim tarzim degil, aksam eve geldigimde gozumun feri sönmüşse kazandığım para umrumda değil.
Eşim de avukat, kendi ofisimiz var, buna ragmen çalışmıyorum. Evimi temizlemek, kurabiye yapmak, çocuğuma bakmak daha iyi geliyor bana.
Dunyaya bir kere geliyoruz, eğer evde durmak sizi boğmuyorsa, bence evden yurutebileceginiz birşeyler araştırın. Evet istanbulda hayat kesinlikle çok pahali, ama siz herşeyden degerlisiniz. Panik atak olacaksaniz, anksiyeteyle bogusacaksaniz, hic çalışmayın
Eşimle aynı hayat görüşüne sahibiz. Belki sizinkine uymayabilir bilmiyorum. Ama evi gecindirme sorumluluğunun buyuk olcude erkekte olduğunu düşünüyoruz ikimiz de.
Ama bir psikolojik problemi olursa, çalışmak onu cok etkilerse, tabii ki benim de kolumda altin bilezik diyebileceğimiz seçkin bir meslegim var, icra ederim. Mecburiyetler cok seyi değiştirir
Çalışmayan kadınların evde sabahtan aksama kadar esra erol izleyip kısır yediğini zanneden bir kesim varEv delisi ve içedönük bir insan olarak hissettiklerim tam olarak bu. Çalışmamak saygıyla karşılanması gereken bir tercih. Evde olan insan da netice de bir sürü iş yapıyor, üretiyor. Önemli olan nasıl mutlu olduğumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?