Yeniden ben. :(

Çook beğendim canım çok şık bir yüzük :107: Allah parmağından hiç eksik etmesin inşallah mutluluklar :107:

Hemen Dora'nın sitesini inceliyorum

tamam bi de parmağında görelim bakalım :)

Çoook güzelmiş tek kelimeyle harika:)

Eki Görüntüle 983940

Çok güzel bir alyansmış çok şık.

Çook beğendim canım çok şık bir yüzük :107: Allah parmağından hiç eksik etmesin inşallah mutluluklar :107:

Hemen Dora'nın sitesini inceliyorum

Sitesinde yok canım malesef bu. Fotoğrafı çekene kadar da ne yollara başvurdum bir bilsen.

Merak edenler için de fotoğraf ekliyorum. Parmağımdaki hali ne yazık ki yok. Çünkü nişanımda kontrolüm dışında gelişen bazı şeyler oldu ve fotoğrafını çekemedik yüzüklerin elimizdeyken. Telefonum da çok dandik çekiyor, desenler çok alakasız gözüküyor. O yüzden fotoğraf çekimleri sırasında çektiğimiz bir fotoğrafı paylaşacağım sizlerle.

Çok güzelmiş gerçekten mutlulukla takınız

canımm yaa bende dora alyans dusunuyrmm memnun musun yuzukten? sence hos duruyor mu?? tek tas ıle takcam bende alyans arastırıyrm da dora nın urunlerı cook hosuma gıttı. parmagnda cekememıssın sen ceksen keske bıze gostersen kuzum ya... ama ozellıkle senın dusuncenı ve aldıgın yorumları merak edıyrm

Çok memnunum canım iyi ki almışım diyorum. Benim telefonum çok kötü çekiyor, nişanlımla çekmiştik bir ara. Onun telefonunda varsa atayım ben buraya. Ben hep olumlu yorumlar aldım şimdiye kadar. Herkese hitap etmez böyle işlemeli, oymalı falan yüzük ama olumsuz yorum hiç almadım. Bir sürü serisi var, sadece işlemeli değil dünya kadar modeli var. Sen hangisinden seçtin?

ben sade yesil altın olan bi model var cok hosuma gıttı... link atma sansımız var mı bilmyorum da

http://shop.doraalyans.com/omnia-sari-altin-alyans_286.asp

sözlüm ve annem cok begendı tektasla guzel durur dedi.... ama acıkcası ben seninkine bayıldııım.... ama benimki daha sade düsünüyor sanırım erkek icin olanını istemez ya

Bu da çok güzel canım. İşlemeli beğendin sen demek benimkini sevdiysen. :) Venedik serisi var, oraya bir bak istersen. Çok sade olanları da var aslında gidip bir baksanız. İnternette olmayan çok model var mağazada. Benimki de onlardan biri.

Ahh ahh bugün Adana'da gezmediğimiz kuyumcu kalmadı malesef bu yüzükten yok... Aynısını yaparız diyorlar ama güvenemiyorum...

Maşallah çok güzel Allah daim etsin mutluluğunuzu :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…