cok guzeller rabbim tamamina erdirsin insallah canm
İyi geceler çok teşekkür ederim. :) Bizde de tam tersiydi. Erkek arkadaşım fotoğraflardan görünce "kız şeysi gibi" diyordu işlemeli yüzüklere.Ama bunun erkek için olanı gerçekten çok hoş. Ben bir tane de sade alyans almayı düşünüyorum. Kıyafetime göre falan değiştiririm. Sen de bu şekilde bir yedek düşünebilirsin.
Çelik fikrini de ileteceğim erkek arkadaşıma. Ama daha serttir sanki, işleme falan olur mu çelik yüzüğe acaba?
iyi fikir aslında da ben zaten pek takı türü sevmiyorum parmağımdaki bile çok geliyor inan o herkesin yana yakıla aldırdığı tektaşı bile istemedim aldıkları takı türü hiç bişeyi takmıyorum takamıyorum ne saat ne takı seti ne bilezik bi tek yüzüğüme alıştım onu evde unutsam döner alırım o derece alıştım o yüzden hiiç gerek yok boşa masrafa.. ama sende ikinci yüzüğünü çelik alabilirsin hem daha az masraflı olur kız batırcan kocanı daha evlenmeden
yapılabilir ya sonuçta kalıba dökerek yapmıyorlarmı bu yüzükleri.. daha rahat eder biliyosun gümüş yüzükler çok çabuk kararma yapıyo sinir bozucu oluyo oda suya sabuna dokunamıyorsun kararcak diye sonuçta o yüzük ömürlük olcak daha sağlam bi maddeden olmalı diye düşünüyorum.. bak çelik tencerelere kaç yıl kullanıyoz bişe oluyomu
Hahahah çelik tencere iyi mantıkmış çok güldüm ona.
İlettim kendisine, tamam sorarım çelik yapılıyor mu dedi.
İkinci yüzüğü de hiç çelik melik alamam. Doğru düzgün masrafım yok alsın işi ne.
Ben de pırlanta tektaş falan istemedim çünkü. Sen de ben gibiymişsin takı toka falan hoşlanmam pek.
hehe ne fenayım demi tabisi çelik tencereler kıymetlimisss bizim
ee madem masrafın yok alsın tabi bitanecik karıcığı olcak herşeye değer değil mi ama.. :)
ay sendemi sevmiyorsun ya tektaş bana heryere takılırmış gibi geliyor o böle parmakta sağa sola döndükçe ayar olurum ben yaa ortada düz durma garantisi yok malesef e bizde evin küçük hanımı değiliz yani illa iş güç bişi çıkıyo her dakka eline her bişey aldığında farklı yöne döncek kim uğraşcak onunla demi :26:
Kırmızıyla işaretlediğim yeri özellikle okutacağım kendisine.
Evet canım ya iş yapmaktan falan geçtim, hiç zarif bir hatun değilim ben. Alyanstan başka takı fazla bana.Pırlanta benim neyime yani. Bir de geçen burada bir konu okudum elmasın pırlantanın nasıl çıkarıldığıyla alakalı. Onu da protesto ediyorum. Onu görmemiş olsam alacaktım ama kutu bekleyecekti yüzük. Şimdi tümden vazgeçtim.
okut okut..
al bendende o kadar ellerime nemlendirici sürmeye üşeniyorum koca karı gibi oluyor soğukta bide süslemeyle mi uğraşcam pırlantalarla neyin.. yalnız harbi bu duruma arada bozulmuyorda değilim he benim adamın elleri daha güzel vallahi benden ona daha çok yakışır pırlantalar..alla alla nasılmışki kız merak ettim şindik hangi konuymuş o..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690397
şu canım konu.
Bu arada ellerinle alakalı sana bir ipucu vereyim. Benim ellerim de fena sayılmaz. Beyazdır en azından.Ben yüzüme kil maskesi yaparken artanını ellerime güzelce yedirip masaj yapıyorum. Bir de mutfakta limonla işim olduğu zaman ondan biraz ellerime damlatıp onla ovuyorum ellerimi. Pamuk gibi oluyorlar.
enee...boşa değil benim içim hiç ısınmamış böyle şeylere iyiki aldırtmamışım..
benim eller problemli ya baya ota b..a alerjim var güneşe çıkarım kabarır zeytin peynir suyu değdimi kaşınır tuzdu limondu öyle şeyler değdimi alev alır yanar tutuşur..kil maskesini bi deniyeyim yüzüme sık sık yapıyorumda ellerime hiç kullanmamıştım.. yarım kiloluk krem aldıydım ben ellerim için arada içine daldırıp çıkartıyorum ama soğuk havalarda fazla kuruduğundan sünger gibi çekiyor mübarek bakam kil yardımcı olcakmı..
Hııı sorun kuruluksa kili deneme canım kurutur o. Ben rengi bembeyaz oluyor ya ondan hoşlanıyorum.Gerçi yağ karışımlı hazır kil maskelerindense onlar da yumuşatır ama ben toz halinde kullanıyorum. Öyleyse kurutur yani.
Geçenlerde burada bir konu açmıştım. Görür görmez aşık olduğum alyansın yalnızca rengine karar verememiştim. Buradaki tavsiyelerden yola çıkarak gidip mağazada görmek istedim alyansı ve hayal kırıklığının âlâsını yaşadım.Tanıyamadım bile, o denli alakasız fotoğraftakinden. Rengi donuk, o üzerindeki desenler hiç görünmüyor, bir karartı var sadece kenarlarında. Bir de yanlara doğru çok enli. Parmaklarımın arasında boşluk kalıyor. Hiç hoşlanmam o görüntüden de.
Neticede ondan vazgeçtim. Ama işlemeli modellere taktım ya kafayı bir kere, bir daha asla düz alyans sevemedim.
Aynı markanın başka bir yüzüğünü seçtik erkek arkadaşımla. Daha doğrusu iki alyans arasında kararsız kaldım ama en son ikimizin kararı fotoğraftaki rose renkten yana oldu. Sağdaki alyansı seçtik hanımlar. Ama henüz sipariş vermedik. Fikirlerinizi almak istedim. Bir de yeni heves ya şimdi, sürekli aşık olduğum insana bakar gibi bakıyorum alyansın fotoğrafına.Birilerine göstermek, paylaşmak istiyorum. Tutamadım kendimi konu açtım ben de.
Eki Görüntüle 983940
çok güzelmiş buMutluluklar size :)
Böyle bir modeli ilk defa gördüm. Çok hoş. :) Beğendim.
Çok normal ilk defa görmen, çünkü Dora'nın kendi mağazalarının hepsinde bile henüz yokmuş. :) Tabi ben görülmemiş bir şey olsun falan diye seçmedim yalan söylemeyeyim şimdi.Sanırım 2014 modeli, yavaş yavaş yayılır artık. Çok teşekkür ediyorum bu arada. Alınca parmağımdaki halini de fotoğraflarım inşallah.
Aaa :) Öyle bir niyetle almamışsınız ama ilk defa kullanacak olan ender kişilersiniz.Mutlaka taktıktan sonra ki resminizi de paylaşın bizimle. :) Eminim çok yakışacaktır. Allah bir an önce parmaklarınıza takmayı da nasip etsin ve bir ömür boyu da hiç çıkmasın İnşAllah. :123:
Amin canım çok teşekkür ediyorum o güzel dileklerin için. Darısı senin ve isteyen herkesin de başına.
Çok güzelll çok beğendim, Rabbim tamamına erdirsin..
Darısı bekarlara..
Yüzüğü aldınız mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?