- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Teşekkür ederimAnnem yanımda ama benim salak evliliğim yüzünden üzgün..
Muhtemelen bütün akşam yine bunun üzerine umutsuz konuşmalar yapacak.
Boşanmamın korkunçluğu üzerine yüzü renkten renge girecek.
Ben ''Lütfen şu kafanı değiştir anne.'' diye kızacağım.
Ömür törpüsü eşim kendi ailesiyle. Birbirimize uzak ve küsüz.
Yeni yıla da öyle gireceğiz.
Hayırlısı olsun.
Yeter ki şu hayatımda bir netlik olsun artık.
2019'dan tek isteğim huzur..
Yazmadan geçemeyeceğim.
Beni oldukça sinir ederdi yorumların..
Bu aralar pek sevimlisinguneykarimkure :)
Hep böyle kalmanı, 2019'da çok mutlu olmanı dilerim..
İyi çalışmalarBen hem yalnız hem çalışarak gireceğim yeni yıla. En azından kafam rahat olsaydı oturup dinlenebilseydim yeterdi oysa ki
Tam ihtiyacin oldugu gun nere yolladin adami:))Sevgilisi batsın
O da ayrı dert zaten
Pizza fena olmazdı aslında :)
Geleceğim diyor daTam ihtiyacin oldugu gun nere yolladin adami:))
Bos ver kafani dinle.. bana uyku bastirdi cocuklar yatacak simdi. Bende biraz is guc yapicam
İyi seneler :)Aynı durumdayım.. İçim biraz buruk.. Birkaç aydır farklı Bi şehirde yaşıyorum.. Herseyi arkamda bırakıp geldim pişman değilim ama ilk yalnız yılbaşım sanırım biraz burugum.. Hatta haftasonundan beri bunu düşünüyorum.. Yeni yıldan herkese saglık, mutluluk, huzur, mutlu kalabalıklar diliyorum..
Haha kiz ne bucim kizsin sen:) adami dovmedigin kaldi:)) sklma ya ac bi film izle.. hoslandigin bisey yap. Yanlizken neler yapiyosun aksamlari evde normalde?Geleceğim diyor da
Gelesi batsın
Ohh ya ne güzel uyku bastırması
Ben tavuk gibi sıkıldıkça yumurtalayacağım sanki
Ne izliyorsun önersenePatlamış mısırımı aldım,şimdi de açıp bir korku filmi izleyeceğim hadi bakalım
Yeni yılınız kutlu olsun bu aradaSağlık ve mutlulukla geçer umarım.
Ne izliyorsun önersene
Ayy var mi korku filmi tavsiyesi??Patlamış mısırımı aldım,şimdi de açıp bir korku filmi izleyeceğim hadi bakalım
Yeni yılınız kutlu olsun bu aradaSağlık ve mutlulukla geçer umarım.
Ayy var mi korku filmi tavsiyesi??
Kitap okurum, nette takılırımHaha kiz ne bucim kizsin sen:) adami dovmedigin kaldi:)) sklma ya ac bi film izle.. hoslandigin bisey yap. Yanlizken neler yapiyosun aksamlari evde normalde?
Ben tavsiye verim belki bakmissinizdir ama kan gormeye dayanamayan izlemesin. Hostel.. 1-2-3 bolumu var.. en cok etkilendigim 1 numaraydi.. acip bakayim bu gece bende:)Yok ya,yenileri çok sevmiyorum açıkçası.Hepsi birbirinin kopyası gibi oldu artık.
Halka açtım onu izliyorum
Alien mı izleseydim diye geçirdim şu an içimden ama napalım geçti artık
sen tanıdığım en güçlü kızlardan birisin yıkılmaların kısa süreli olur sadece ve aniden tekrar atağa kalkar heyttt beee ben burdayım dersin hayata.emin ellerde olduğundan hastalığın hakkında özelden de genelden de yazmıyorum uzun süredir yokmuş gibi farzediyorum çünkü .seni kocaman kucaklıyorum ve 2019 un en mutlu insanlarından biri olmanı candan diliyorum kuzumforumda yeni yıla benden daha yıkık şekilde girecek 1 insan olduğunu zannetmiyorum
hastanedeyim, sanırım akşam çıkarım ama insanların bana acıyarak bakacaklarını bildiğim için evden dışarı çıkmam. sevgilimle pubg oynarız veya belki onu da gönderirim tek kalmak için. yanımda insanlar olunca asla ağlayamıyorum ama bağırarak ağlamaya ihtiyacım var resmen.
2 gündür gözümü bir yere dikip "1 yılda çöktün be yassyyyy" diye düşünüp duruyorum. ama yine de minnoş kalbim 2019'dan da çok umutlu. siz de öyle olun maalesef umut etmekten başka yapacak bir şey yok. sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl olsun.
Yalnız halka efsaneYok ya,yenileri çok sevmiyorum açıkçası.Hepsi birbirinin kopyası gibi oldu artık.
Halka açtım onu izliyorum
Alien mı izleseydim diye geçirdim şu an içimden ama napalım geçti artık
senle hiç anlaşamıyorum ama bu gece yeni yıl yalnız kalma.yeni yılın kutlu olsunKitap okurum, nette takılırım
Bazen dışarı çıkarım üşümezsem
Çocuğumla ilgilenirim videosunu çekip gülerim :)
O dövülmeyi hak ediyor, ama bende güç kuvvet yok ki, ne bileyim dövmeyi
Çocuğum ısırıp intikamımı alıyor
Dislerini torpule cocugun bu gece gelirse ustune saliver kiz:)Kitap okurum, nette takılırım
Bazen dışarı çıkarım üşümezsem
Çocuğumla ilgilenirim videosunu çekip gülerim :)
O dövülmeyi hak ediyor, ama bende güç kuvvet yok ki, ne bileyim dövmeyi
Çocuğum ısırıp intikamımı alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?