- 1 Haziran 2012
- 6.746
- 22.432
- 598
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Ben tavsiye verim belki bakmissinizdir ama kan gormeye dayanamayan izlemesin. Hostel.. 1-2-3 bolumu var.. en cok etkilendigim 1 numaraydi.. acip bakayim bu gece bende:)
Ben de bakayımBen tavsiye verim belki bakmissinizdir ama kan gormeye dayanamayan izlemesin. Hostel.. 1-2-3 bolumu var.. en cok etkilendigim 1 numaraydi.. acip bakayim bu gece bende:)
Gagamıza sağlık :)Dislerini torpule cocugun bu gece gelirse ustune saliver kiz:)
Yalnız halka efsane
Ben de sabaha karşı uyanma huyu baş gösterdi
Cinli Türk yapımı korku filmleri izledim hep
Onlar da bitti
Korku seansı diye çevrilen film serisi var
Son yıllarda izlediğim en iyi korku oydu
Yalnizlikta guzel emin ol.. kalabalikta olan sukunet ister, sakin hayati olan kalabalik ister.. normal yani elimizde olmayana hasret olmamiz:)Ben de bakayım
Sanki tek başına evde olan ben değilmişim gibi
Korku izleyem hıyar kemirem
Eksik olmasenle hiç anlaşamıyorum ama bu gece yeni yıl yalnız kalma.yeni yılın kutlu olsun
Evet Is adamlari zevkine bastiriyo parayi zevkine iskence ede ede kesip biciyolar: ( ben bi acaip olmustum.. bide hamileydim izlerken neyseki erken dogurmamisim:))O şu zevkine işkence yaptıkları film değil miydi ya ?
Öyle filmleri ben izleyemiyorum,kandan değil de psikolojik olarak çok kötü hissediyorum,insan insana bunu yapmamalı,çok ayıp
Ya korkarsam :)Yalnizlikta guzel emin ol.. kalabalikta olan sukunet ister, sakin hayati olan kalabalik ister.. normal yani elimizde olmayana hasret olmamiz:)
Kesin korkarsin.. ben mutfaktan salona bile kosa kosa geliyorum:)) sesler duyuyorum filan :))Ya korkarsam :)
Titreşim gönderirim buraya uyanın korktum diye
:)
doğum gününüz kutlu olsun. bu yıl bütün sorunlarınızdan kurtulmanız dileğiyleTsk dderim...yeni yılda inş cok mutlu huzurlu oluruz.
Geçmiş olsunBen geldim yalnızlar aranıza katıldım, zaten bademcikler sismisti bugün gözumun teki ani bir şekilde iltihaplanip kapandi 1 saat içinde pijama tayt uzaniyorum. Eşimi de eglenmeye yolladim kapalı göz, oksuruk boğaz ağrısı ile yeni yıl karsiliyorum. İlaç da kullanamiyorum su halde, hayatımda hasta olmadığım kadar 4 günde hastalanmayi basardim. Hepinize mutlu yıllar
Doğumdan sonra yalnız kutlamaz artik,benden izin aldı aksam canım onun da ev harici eğlenmeye kafa dagitmaya ihtiyacı vardirGeçmiş olsun
İyi seneler :)
Ne anlayışlısın eşini gönderdin
Çoğu kadın eşim bu halde bırakıp eğlenmeye gitti diye konu açardı
Ben ve papağanımBen eşim ve kedim bana yetiyoriyi yıllar
Napiim şimdi kalkıp elle yer mi sileyim?Ya boşver çok insan çok kafa ağrıtır
Benim yılbaşındaki amacım temiz girmek bedenen ruhen evimin temizliği huzurlu olmak yani çokta anlam yüklememek lazım
Ooovvv bu gördüğüm en güzel hediye:)Yalnız değilim ama kanaviçe işliyorum. Yeni yıla kanaviçe işleyerek gireceğim.
Noel ağacı işliyorum fakat yetiştiremedim. Ağaç yarım kaldı,süslemeleri hiç işleyemedim bile :/
Yarım noel ağacım bütün yalnızlara hediyem olsunEki Görüntüle 2220720
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?