- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
- Konu Sahibi guneykarimkure
Hangi şehirdesin bize gel :) Papağanı getirme ama bizim kedi yer
Mutlu yıllar herkese
Mutlu yıllar herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ibare dikkat çeksin diye var aslında :)Konu için +18 uyarısı yapılacak birşey göremedim :)
Tek başına olmak bulunduğun yerden pişman olmaktan iyidir Güney. Arkadaşlarınla eğlen yada kendine bi ziyafet ver veya hiç samimi olmadığın ama yalnız olacağını bildiğin birini çağır sevmiyorsan bile. Bence ona da sana da iyi olur.
Ha bana sorarsan gereksiz misyon gereksiz masraf, tek artısı bir gün sonrası tatil diye çocuklar geç yatıyor
Ayyy :)Hangi şehirdesin bize gel :) Papağanı getirme ama bizim kedi yer
Mutlu yıllar herkese
Sevgilisi batsınMoral verim sana yavru:) kocam belki disari cikar arkadaslariyla:)) cocuklar uyursa bende uyurum. Laptopu acip biraz calisirim. Evde is varsa yaparim:) herif evde olursada vok abartmam cocuklar ne istiyosa onu yapicam. Oyun moyun yemek vs erken vakit.,cok bi fark yok benim icin boyle gunlerin:) sende sevgilinle bize gel, size pizza ya da lahmacun yaparim isterseniz:)
Dedim yaBen de yalnız gireceğim ama bu konuyu görene kadar hiç düşünmemiştim yılbaşına yalnız gireceğim falan diye. Benim için pek birşey ifade etmiyor.
Geçmiş olsunforumda yeni yıla benden daha yıkık şekilde girecek 1 insan olduğunu zannetmiyorum
hastanedeyim, sanırım akşam çıkarım ama insanların bana acıyarak bakacaklarını bildiğim için evden dışarı çıkmam. sevgilimle pubg oynarız veya belki onu da gönderirim tek kalmak için. yanımda insanlar olunca asla ağlayamıyorum ama bağırarak ağlamaya ihtiyacım var resmen.
2 gündür gözümü bir yere dikip "1 yılda çöktün be yassyyyy" diye düşünüp duruyorum. ama yine de minnoş kalbim 2019'dan da çok umutlu. siz de öyle olun maalesef umut etmekten başka yapacak bir şey yok. sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl olsun.
Aynen tv müzik alkolSevgilim terk etmeseydi beni bugün başbaşa geçirecektir sözde ben de koskoca evde tek başıma geçireceğim biraz tv izler biraz da finallere çalışırım. :/
Görmedim bakayım hemenYılbaşı diye özel bişey yapmam ama her yılbaşı gecesi geçen sene neler oldu ve acaba bu sene neler olacak diye düşünürüm, dua ederim bir de.
2014, 2015, 2016, 2017 tam anlamıyla anamı ağlattı, 4 sene üstü üste yaw bi de. 2018 daha iyiydi, nedense 2019’un çok güzel geçeceğini hissediyorum inşallah nasipse öyle de olur. Ya da bundan daha kötüsü olamaz deyip de daha da kötü başka bir durumla karşılaşmaya alıştığım yıllardan sonra sıradan normal şeyler de güzel gelmeye başlamış olabilir ahahah.
Bi de maximum kartın yılbaşı reklamı çok güzel olmuş, mert fıratın şarkı söylediği.
Çok teşekkür ederim :)Bu mesajini tabela olarak bdvnin kapisina assin bence mune mudur
Yeni yilin kutlu olsun canim
Ahh işte benim gibiAynı durumdayız. Bizde annem vefat edene kadar yeni yılı hep kalabalık ailecek karşılardık. En azından akşam yemeği tüm aile aynı sofrada olurduk. Ne zaman annemi kaybettik sanki tılsım bozuldu. Şimdi herkes kendi köşesinde yalnız.
:))))Ayy bu ankara kimseye yaramıyor galiba :)
Ben de aynı tabloyu yaşamamak için izin aldım şehir dışına çıktım .
Doğum günün kutlu olsunKocaelindeysen gel bana...bende aynı..ve bu gece dogumgunum.
Tsk dderim...yeni yılda inş cok mutlu huzurlu oluruz.Doğum günün kutlu olsun
Sağlıklı huzurlu nice seneler diliyorum:)
Doğum gününüz kutlu olsunKocaelindeysen gel bana...bende aynı..ve bu gece dogumgunum.