- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Bebegim hersey duzelecek , gececek , iyi olacaksin , cok seviyorum seniforumda yeni yıla benden daha yıkık şekilde girecek 1 insan olduğunu zannetmiyorum
hastanedeyim, sanırım akşam çıkarım ama insanların bana acıyarak bakacaklarını bildiğim için evden dışarı çıkmam. sevgilimle pubg oynarız veya belki onu da gönderirim tek kalmak için. yanımda insanlar olunca asla ağlayamıyorum ama bağırarak ağlamaya ihtiyacım var resmen.
2 gündür gözümü bir yere dikip "1 yılda çöktün be yassyyyy" diye düşünüp duruyorum. ama yine de minnoş kalbim 2019'dan da çok umutlu. siz de öyle olun maalesef umut etmekten başka yapacak bir şey yok. sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl olsun.
Bu mesajini tabela olarak bdvnin kapisina assin bence mune mudurYeri gelince kocasından sevgilisinden şikayet edenler bile yalnız değil öyle mi
Vay be
Bakar bakar ama sen anlamamış olabilirsin bızımkıde basta oyleydı az aglamadım ama simDi sukur büyüdü birazHepimiz icin çok iyi geçer umarım.
3.5 yıllık evliliğimde bakmadığını düşünüyordum ama yanılmışım maalesef.
Yeni yıl size önce sağlık sonra da tüm beklentilerinizi getirir umarımforumda yeni yıla benden daha yıkık şekilde girecek 1 insan olduğunu zannetmiyorum
hastanedeyim, sanırım akşam çıkarım ama insanların bana acıyarak bakacaklarını bildiğim için evden dışarı çıkmam. sevgilimle pubg oynarız veya belki onu da gönderirim tek kalmak için. yanımda insanlar olunca asla ağlayamıyorum ama bağırarak ağlamaya ihtiyacım var resmen.
2 gündür gözümü bir yere dikip "1 yılda çöktün be yassyyyy" diye düşünüp duruyorum. ama yine de minnoş kalbim 2019'dan da çok umutlu. siz de öyle olun maalesef umut etmekten başka yapacak bir şey yok. sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl olsun.
Geçmiş olsun canım, hayatın iniş çıkışları oluyor ama önemli olan sağlık çok çok daha iyi ol inşallah. Rahatlayacaksan bağırarak ağla ama sonra moralini yükselt yine, güzel düşünürsen daha güçlü olursun.forumda yeni yıla benden daha yıkık şekilde girecek 1 insan olduğunu zannetmiyorum
Kalabalık olmak yeter
Özeniyorum
Biz hep kalabalık karşıladık yeni yılı
Annem hasta olana kadar
Sonra onu kaybettik
Özlüyorum, kıskanıyorum
forumda yeni yıla benden daha yıkık şekilde girecek 1 insan olduğunu zannetmiyorum
Kocaelindeysen gel bana...bende aynı..ve bu gece dogumgunum.Eki Görüntüle 2220484 merhaba
Şimdiden iyi seneler :)
Konu +18 uyarayım
Yeni taşındığım şehirde, kimsem yok
Hastalıktan kafamı kaldırıp arkadaş bulamadım
Bu yılbaşı yalnızım, evcilimle :)
Fırında tavuk, salata
TV
Müzik
Ve heyecansız geri sayım
Sabah yine Aynı olacak da
Ben kalabalık yılbaşını özledim.
Kimler yalnız? :)
Ben o ibareyi başlığa yazmalıydım
Keske bende yanliz olsam valla bizde esimin teyzelerinden tut yigenlere gorumcumlere kadar kayinvalidedeyiz hayir hizemeti de ben yapiyorum hep valla bazen yanlizlik en iyisi kiymetini bilin bence evet ailenle kalabalik ortam iyide evlendikden sonra eger esinle basbasa kalamuyorsan ayni seyi soyleyemeyecegim 6 yillik evliyim hep ayni teraneEki Görüntüle 2220484 merhaba
Şimdiden iyi seneler :)
Konu +18 uyarayım
Yeni taşındığım şehirde, kimsem yok
Hastalıktan kafamı kaldırıp arkadaş bulamadım
Bu yılbaşı yalnızım, evcilimle :)
Fırında tavuk, salata
TV
Müzik
Ve heyecansız geri sayım
Sabah yine Aynı olacak da
Ben kalabalık yılbaşını özledim.
Kimler yalnız? :)
Ben o ibareyi başlığa yazmalıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?