- 18 Kasım 2018
- 197
- 328
- 18
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Size de zor geliyor mu kendi aileniz yerine es ailesiyle olmak?Biz her sene oldugu gıbı klasik yine es ailesi ile beraberiz. Bebek oldugu ıcın ben fazla oturmuyorum zaten kendileri ile evime Kacıyorum. Bende yatıp uyumak isterdim kafa dinlemeye ihtiyacım var. Ama iste herkes elinde olmayanı istiyor.
E tabiki ısterımkı arada bir kendi aılemlede zaman gecıreyım yılbası benim ıcın onemlı bı gun degıl acikcasi sadece takvimde degısıklık, ama bayramlar ozellıkle cok koyuyoSize de zor geliyor mu kendi aileniz yerine es ailesiyle olmak?
bayramda da mi gitmiyorsunuzE tabiki ısterımkı arada bir kendi aılemlede zaman gecıreyım yılbası benim ıcın onemlı bı gun degıl acikcasi sadece takvimde degısıklık, ama bayramlar ozellıkle cok koyuyo
Hayır. Sadece yazları gidiyorum.bayramda da mi gitmiyorsunuz
ablam da ayni... Sadece yazları gelebiliyor.. Ama aradaki açığı kapatmaya calisiyoruz buna da şükür :)Hayır. Sadece yazları gidiyorum.
Yılbaşı benim icin özel bir gün aslında, yepyeni bir yılın, hayallerin başlangıcıE tabiki ısterımkı arada bir kendi aılemlede zaman gecıreyım yılbası benim ıcın onemlı bı gun degıl acikcasi sadece takvimde degısıklık, ama bayramlar ozellıkle cok koyuyo
Amin . Tesekkurler. Ablanız kac gün kalıyor yanınızda.ablam da ayni... Sadece yazları gelebiliyor.. Ama aradaki açığı kapatmaya calisiyoruz buna da şükür :)
aileden uzakta olmak zor.. Allah yardımcın olsun
Zaten huzur olsunda yalnız olsanda farketmez. Umarım yeni yıl sizin ıcın cok ıyı gecer mutlu olursunuz ve eş ve ailesi ile arayı duzeltirsiniz. Gerci ailesinin Agzına bakıyorsa zor..Yılbaşı benim icin özel bir gün aslında, yepyeni bir yılın, hayallerin başlangıcı
Daha farklı ve özel geçmesini çok isterdim, en azından huzurlu:)
Allah yardımcıları olsun hepsinin. Allaha emanetler.Eşim bu gece nöbetçi o yüzden evde yanlızım. Bir anlam yüklemiyorum bu güne hiçte yüklemedim açıkcası . Evde ne varsa o yenir özel bir hazırlık yapılmaz zaten. Evlenmeden önce Ailecek tombala oynardık şimdi onuda yapmıyoruz.Herkesin bu güne anlam yüklemesini de anlamış değiliz zaten eşimin nöbetçi olduğunu duyan arkadaşlarımız nöbeti değiştirseydiniz niye değiştirmediniz diye söyleniyorlareşim az önce gitti yarın sabah gelecek . Akşama askerler taşlıklık çıkartmasa problemsiz bir gece geçirsek derdindeydi eşimde hali ile bende o düşüncedeyim. Yarım saatte bir iştima al ortalık sakin olsun dedim hayırlısı
Hepimiz icin çok iyi geçer umarım.Zaten huzur olsunda yalnız olsanda farketmez. Umarım yeni yıl sizin ıcın cok ıyı gecer mutlu olursunuz ve eş ve ailesi ile arayı duzeltirsiniz. Gerci ailesinin Agzına bakıyorsa zor..
Eki Görüntüle 2220484 merhaba
Şimdiden iyi seneler :)
Konu +18 uyarayım
Yeni taşındığım şehirde, kimsem yok
Hastalıktan kafamı kaldırıp arkadaş bulamadım
Bu yılbaşı yalnızım, evcilimle :)
Fırında tavuk, salata
TV
Müzik
Ve heyecansız geri sayım
Sabah yine Aynı olacak da
Ben kalabalık yılbaşını özledim.
Kimler yalnız? :)
Ben o ibareyi başlığa yazmalıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?