Insallah hayirla sonuclanir tatlim ben hasta oldum umudum ocak ayi artiklistenin basina kendi adimi yazicamm :)Iyiyim tAtlim saol heyecanla persembeyi bekliorum sende nasil durumlar
Minnakzuzu kandır kocanı çıkın dışarı gezin dolaşın kafa dağıtırsn böylece, hoooop hemen geçer gününTeşekkür ederim canım ilgin icin hafta sonu hastane kapalı olur bahanesiyle avuturum artik kendimi :) inşallah bu ay iyi haber vardır
Yaa sormaaa sabah karnın AĞRIDI son zamanlarda da boyle adet oluyordum ağrı uyandırıyordu uykudan ve kalktığında gelmiş oluyodu .. Korkudan daha gözlerimi açmadan tuvalete firladim geldimi diye durmadan silip duruyorum sonra dedim tövbeee napiuom ben delirmiş gibi :)Minnakzuzu kandır kocanı çıkın dışarı gezin dolaşın kafa dağıtırsn böylece, hoooop hemen geçer gününyarın da yapıyorsun testini canım ve bizi haberdar ediyorsunn
Aaaa ugrasmazmiyiz cnm tabisideeee :)Kuzularrr günaydınndün çok yoğun bir okul temposu ardından misafirlerimiz vardı dışarıda takıldık, sonra da eve geldik ve şu an biazdeler dedim herkes uyurken bir el atayım buralara bakalım neler olmuş hilal1907 bebişim adet olmuş hiç üzülmek yok aylardır hepimiz foşur foşuruz napalım ne zaman kafadan atarsak o zaman gelecek bebişlerimiz :) biz burda eğlenelim muhabbet edelim, bebişler bize sürpriz yapsnlar (yalnız bakmayın öyle konuştuğuma adetim yaklaşınca artık siz uğraşacaksnz benle )
Gunaydin cnm nasilsinnGünaydın kızlar :)
İyiyim canım.paranoyak gibi dolasiyorumm evde ama adet belirtileri başladı korkuyorumGunaydin cnm nasilsinn
Bende adet oldum cnm kafam bombos ruhsuz ruhsuz dolasiyorum ortaliklarda. Bat ne zamandi cnmİyiyim canım.paranoyak gibi dolasiyorumm evde ama adet belirtileri başladı korkuyorumsen.nasilsin
Yaaa nw güzel işte aynıymış ya zaten belirtilerrYaa sormaaa sabah karnın AĞRIDI son zamanlarda da boyle adet oluyordum ağrı uyandırıyordu uykudan ve kalktığında gelmiş oluyodu .. Korkudan daha gözlerimi açmadan tuvalete firladim geldimi diye durmadan silip duruyorum sonra dedim tövbeee napiuom ben delirmiş gibi :)
Bu ay bende çok ümitlendim gelirse bende senin gibi olurum zatenBende adet oldum cnm kafam bombos ruhsuz ruhsuz dolasiyorum ortaliklarda. Bat ne zamandi cnm
İnşallah canimmmYaaa nw güzel işte aynıymış ya zaten belirtilerrinşallah güzel haberlerini alırız yarın
Yumurtlamadan sonra kac gun gecti peki test yapmadin mi cikmaz mi ruhum doldu bi anda heycan basti hadi insallahh.Bu ay bende çok ümitlendim gelirse bende senin gibi olurum zaten
Yarin canım bat
Bilmiyorum yumurtayı takip etmedim bu ay tamamen akışına birakmstim hiç test yapmadım daha çıkmaz diyeYumurtlamadan sonra kac gun gecti peki test yapmadin mi cikmaz mi ruhum doldu bi anda heycan basti hadi insallahh.
Iyi dusunelim iyi olsun insallah cnm. Minnak kuzuda bebek vaaaar minnak kuzuda bebek varrrrBilmiyorum yumurtayı takip etmedim bu ay tamamen akışına birakmstim hiç test yapmadım daha çıkmaz diye
Topikimiz herkese acik canim bu ay ve 2015 sonuna kadar herkesler kabulumuzBu topik Ocak ayı icin mi yoksa yine Aralık için mi şimdi Aralıkta Regl olursam buraya mi takilayim yoksa Regl olmamı beklemeden buraya mi geleyim hiç Regl olmasam nerelere gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?