yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Kuzularrr günaydınn dün çok yoğun bir okul temposu ardından misafirlerimiz vardı dışarıda takıldık, sonra da eve geldik ve şu an biazdeler dedim herkes uyurken bir el atayım buralara bakalım neler olmuş hilal1907 bebişim adet olmuş hiç üzülmek yok aylardır hepimiz foşur foşuruz napalım ne zaman kafadan atarsak o zaman gelecek bebişlerimiz :) biz burda eğlenelim muhabbet edelim, bebişler bize sürpriz yapsnlar (yalnız bakmayın öyle konuştuğuma adetim yaklaşınca artık siz uğraşacaksnz benle)

Teşekkür ederim canım ilgin icin hafta sonu hastane kapalı olur bahanesiyle avuturum artik kendimi :) inşallah bu ay iyi haber vardır
Minnakzuzu kandır kocanı çıkın dışarı gezin dolaşın kafa dağıtırsn böylece, hoooop hemen geçer günün yarın da yapıyorsun testini canım ve bizi haberdar ediyorsunn

Minnakzuzu kandır kocanı çıkın dışarı gezin dolaşın kafa dağıtırsn böylece, hoooop hemen geçer günün yarın da yapıyorsun testini canım ve bizi haberdar ediyorsunn
Yaa sormaaa sabah karnın AĞRIDI son zamanlarda da boyle adet oluyordum ağrı uyandırıyordu uykudan ve kalktığında gelmiş oluyodu .. Korkudan daha gözlerimi açmadan tuvalete firladim geldimi diye durmadan silip duruyorum sonra dedim tövbeee napiuom ben delirmiş gibi :)

Aaaa ugrasmazmiyiz cnm tabisideeee :)

Yaaa nw güzel işte aynıymış ya zaten belirtilerr inşallah güzel haberlerini alırız yarın

Bu topik Ocak ayı icin mi yoksa yine Aralık için mi şimdi Aralıkta Regl olursam buraya mi takilayim yoksa Regl olmamı beklemeden buraya mi geleyim hiç Regl olmasam nerelere gideyim

Bu topik Ocak ayı icin mi yoksa yine Aralık için mi şimdi Aralıkta Regl olursam buraya mi takilayim yoksa Regl olmamı beklemeden buraya mi geleyim hiç Regl olmasam nerelere gideyim
Topikimiz herkese acik canim bu ay ve 2015 sonuna kadar herkesler kabulumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…