yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

İşte biraz uzun sürdü dünde böyle lekelenmeler olmuş.. Bu kadar uzun sürer mi iki gün yani...? Tabi ara ara oluyor sanırım
Evet canm surebilio bikac gun bndede cok fazla olmusTu gece scile gitmiştim doktor sevinmelisin yerleşme kani dedi

Bu gun adet oldum canlar sabah gordum ben kirmizi karti
Umutlar ocaka kaldi
zobiska LiSteyi olusturmaya baslayalim mi ama beraber takip edelim yanliz beceremeyebilirim esimin bilgisayari ise goturdugu zamanlar duzenleme yapamam tabletten giriyorum
Canim merhabalar.. hemen sıkma canini camur gibiyse lekenmeler yerlesme kanaması olabilir banada olmustu

İnşallah hamiştir arkadaşımız... Beklemek zor ya bir an önce netleşsib herkes için

OTE="lamb-h, post: 38272408, member: 635224"]Bu gun adet oldum canlar sabah gordum ben kirmizi karti
Umutlar ocaka kaldi
zobiska LiSteyi olusturmaya baslayalim mi ama beraber takip edelim yanliz beceremeyebilirim esimin bilgisayari ise goturdugu zamanlar duzenleme yapamam tabletten giriyorum[/QUOTE]
Kuzum sıkma canini hayırlısı değilmiş bu ay için öyle düşün ocak daha mutlu ay olur insallah

Hic sikma canini hayırlısı olsun tabiki durmak yok yeni ay yeni ümitler canim 2015 ugur getirsin sana ve hepimize

Kuzum sıkma canini hayırlısı değilmiş bu ay için öyle düşün ocak daha mutlu ay olur insallah[/QUOTE]
Amin cnm insallah oyle olurr

dayanamıcam galiba test yapıcam ben sabredemiyorum artık yada sabretsemmi az daha ? normal gebelik testinde çıkarmı ki

yani en geç geleceği gün pazar. ama bugünde olabilir günüm. arası 32-34 olarak değişiyo benim geçen ay 32 gün ondan önceki 34 olmuştu.. ama şöyle bişey var 2 aydır adet olmadan 2-3 gün önce hafif hafif adet sancısı oluyo bu ay hiç olmadı bi yandan bekle gecikinde git kan testi yaptır diyorum bi yandan idrar testi yapayım yoksada hiç ümitlenmeyeyim stres yapmayayım boşa diyorumm bilmiyorumm

Evet haklisin insan dayanamio bian once ogrenmek istio ama idrar testinde adet gecmeden belli olmuo bnde hamileyken adetten bir gun once yaptim ama cikmadi adetim geçince iki sonra yaptim oyle cikti ods cok silik cikmisti birazcik daya dayan canim yada yap ama cikmassada moral bozma erken oldugu icin cikmayabilir çünkü

o zaman sabredeyim birazz ben 1 gün gecse bile kanda cıkar ama demi

Evet cnm cikar bugun bile versen kani cikar gebelik olunca beta degeri yukselio zaten

Teşekkür ederim canım ilgin icin hafta sonu hastane kapalı olur bahanesiyle avuturum artik kendimi :) inşallah bu ay iyi haber vardır
Nedemek canim birbirimiz icin varız burds :) evet bncede bahablne bu olsun ins pzt aliriz müjdeli haber lerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…