Tedavi surecini bizimle paylasirsan cok sevinirim bizede sebebi bilinmeyen infertilite deniyor yum gelisiyor ama gebelik yok haziranda uc yil dolacak bizede tup bebek dedilerselammmmmmm. biz doktora gittik sonunda. 1 yil denedik olmadı. bende erken menopoz eşimde varikosel ve sperm sayisi cok düşük çıktı normal yollardan bebek sahibi olmamız imkansızmis boşa kürek cekmisiz direkt tüp bebege yönlendiediler. Bu ay tedaviye başlıyoruz tüp bebek için.
Banada 3 yilini doldurunca tup bebege yonlendiricez dediler asilama denicez ocaktan sonra olmazsa temmuzu beklicezBizde tüp yaptircaz ama yaza yada sonbahara seneye ancak esimde bnde bitkisel kurler yapiyoruz şimdilik bjde ock subat gibi hsg cektrcm
allah bagislasin canim allah hayirlisini versinSlm kızlar bende 3 yıldır istiyorum tedaviye gittim hiç bir problem Yom hatta rahim röntgeni bile çekildim tertemiz bende bıraktım Rabbim ne verirse hayırlı versin bir kızım var 5 yaşında
Tup bebek icin uckere yaptirmak sart degilmi cnm hic biri tutmadimi kac yum olmustu biraz bahseder misinBen 3 kere yaptırdım asilamayi canım
tabiki paylasirimTedavi surecini bizimle paylasirsan cok sevinirim bizede sebebi bilinmeyen infertilite deniyor yum gelisiyor ama gebelik yok haziranda uc yil dolacak bizede tup bebek dediler
Sagol cnm benimtabiki paylasirimben su an regl olmayı bekliyorum daha iki hafta var sonra yumurta toplama işlemi için 10 gün kadar hormon verilecek. Başlayınca buradan da yazarim
Anladim canim sende paylas merak ediyorum allah hayirlisini versinGnlde 1 iki yumurta vrdi cnm bnnbirini gcn mayıs yaptrmistim ikisinide ekim kasima PS pese yaptrdm hiç biri tutmadı bnde yumurtada km catlma probleme vemintam olgunlaşmadan ona da ayri ilaç kullandım tüp tubbeke kullanılan yumurta çatlamasına hemen diye şimdi hg ve eşimin tahliller kldi ztnnbizde ikimzde de sıkıntı olduğundan 3 yıl fln beklemeyecek doktorumda
Canım sen hamile degil miydin dusuk falan mı yaptın ben mi yanlış hatırlıyorumTup bebek icin uckere yaptirmak sart degilmi cnm hic biri tutmadimi kac yum olmustu biraz bahseder misin
Canım sen hamile degil miydin dusuk falan mı yaptın ben mi yanlış hatırlıyorum
Benimde 2 yıl oldu bekliyorum hala hayırlısı olsun
Insallah canim hepimiz o temennideyizMerhabaaa bende yeni yila hamis olarak girmek istiyorum amaa olmuyor insallah kasim yada aralik ayi sans getirir bana bi bebisim olsunn
Ne zamandir istiyorsunuz ?Insallah canim hepimiz o temennideyiz
2 yil kadar oldu canimNe zamandir istiyorsunuz ?
Bayagida olmus hayirlisi olsun insallah2 yil kadar oldu canim
Amin canim insallahBayagida olmus hayirlisi olsun insallah
Seni burda gormek de cok guzellll insallah guzel haberler verirsin canimmSelam kızlar burayı yeniden canlandırmak ne müthiş fikir..
Bugün çok güzel umutlar içindeyim inşallah boşa çıkmaz sizinle paylasayim dedimilk defa hiç gecikmedigi kadar gecikti.
Pazartesi ye kadar gelen olmazsa test yaptırmaya gidicemm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?