yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Tedavi surecini bizimle paylasirsan cok sevinirim bizede sebebi bilinmeyen infertilite deniyor yum gelisiyor ama gebelik yok haziranda uc yil dolacak bizede tup bebek dediler

Bizde tüp yaptircaz ama yaza yada sonbahara seneye ancak esimde bnde bitkisel kurler yapiyoruz şimdilik bjde ock subat gibi hsg cektrcm

Slm kızlar bende 3 yıldır istiyorum tedaviye gittim hiç bir problem Yom hatta rahim röntgeni bile çekildim tertemiz bende bıraktım Rabbim ne verirse hayırlı versin bir kızım var 5 yaşında

Bizde tüp yaptircaz ama yaza yada sonbahara seneye ancak esimde bnde bitkisel kurler yapiyoruz şimdilik bjde ock subat gibi hsg cektrcm
Banada 3 yilini doldurunca tup bebege yonlendiricez dediler asilama denicez ocaktan sonra olmazsa temmuzu beklicez
Slm kızlar bende 3 yıldır istiyorum tedaviye gittim hiç bir problem Yom hatta rahim röntgeni bile çekildim tertemiz bende bıraktım Rabbim ne verirse hayırlı versin bir kızım var 5 yaşında
allah bagislasin canim allah hayirlisini versin

Tedavi surecini bizimle paylasirsan cok sevinirim bizede sebebi bilinmeyen infertilite deniyor yum gelisiyor ama gebelik yok haziranda uc yil dolacak bizede tup bebek dediler
tabiki paylasirim ben su an regl olmayı bekliyorum daha iki hafta var sonra yumurta toplama işlemi için 10 gün kadar hormon verilecek. Başlayınca buradan da yazarim

Gnlde 1 iki yumurta vrdi cnm bnnbirini gcn mayıs yaptrmistim ikisinide ekim kasima PS pese yaptrdm hiç biri tutmadı bnde yumurtada km catlma probleme vemintam olgunlaşmadan ona da ayri ilaç kullandım tüp tubbeke kullanılan yumurta çatlamasına hemen diye şimdi hg ve eşimin tahliller kldi ztnnbizde ikimzde de sıkıntı olduğundan 3 yıl fln beklemeyecek doktorumda

tabiki paylasirim ben su an regl olmayı bekliyorum daha iki hafta var sonra yumurta toplama işlemi için 10 gün kadar hormon verilecek. Başlayınca buradan da yazarim
Sagol cnm benim

Anladim canim sende paylas merak ediyorum allah hayirlisini versin

Tup bebek icin uckere yaptirmak sart degilmi cnm hic biri tutmadimi kac yum olmustu biraz bahseder misin
Canım sen hamile degil miydin dusuk falan mı yaptın ben mi yanlış hatırlıyorum
Benimde 2 yıl oldu bekliyorum hala hayırlısı olsun

yanlış hatırlıyorsun canım ben hiç hamile kalamadım maalesef benimde neredeyse iki YIl Oldu temmuzda Üç Yil olacak sabrım kalmadı artık
Canım sen hamile degil miydin dusuk falan mı yaptın ben mi yanlış hatırlıyorum
Benimde 2 yıl oldu bekliyorum hala hayırlısı olsun

Merhabaaa bende yeni yila hamis olarak girmek istiyorum amaa olmuyor insallah kasim yada aralik ayi sans getirir bana bi bebisim olsunn

Selam kızlar burayı yeniden canlandırmak ne müthiş fikir..
Bugün çok güzel umutlar içindeyim inşallah boşa çıkmaz sizinle paylasayim dedimilk defa hiç gecikmedigi kadar gecikti.
Pazartesi ye kadar gelen olmazsa test yaptırmaya gidicemm insallah

Seni burda gormek de cok guzellll insallah guzel haberler verirsin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…