yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Canım çok tesekkur ederim..
İnşallah olmuştur bu sefer.. İhtimali bile öyle neselendirdi ki beni geçen yıl başında istedik hep beraber ama olmadı inşallah bu yılbaşında olur Allah yuzumuzu guldursun inşallah
Amin canim insallah ama ben bu ay da adet oldum bu gun geldi

minnakzuzu minnakzuzu canım naptin. Test verdin mi yazali baya olmuş ama . hilal1907 hilal1907 canım sen napiyosun. Artık kimse ugramiyor sayfaya girdikçe eski güzel gunlerimz geliyor aklıma vebuzuluyorun eskilerden kimse kalmadı diye

minnakzuzu minnakzuzu canım naptin. Test verdin mi yazali baya olmuş ama . hilal1907 hilal1907 canım sen napiyosun. Artık kimse ugramiyor sayfaya girdikçe eski güzel gunlerimz geliyor aklıma vebuzuluyorun eskilerden kimse kalmadı diye
Ben buralardayim canim hic kimse yazmayinca bakasim gel iyor benimde aynen devam benimm sen nasilsinn neler yapiyosunn

İyiyim canım napayım bebekle uğraşıyorum doğurdum tabi çok oldu üç ayımız bitti sen neler yapıyorsun
Ayni canim tedaviye devam bi degisiklik yok asilama yaptircam bu ay ole masallah buyutmussun valla cinsiyeti neydi adisi flan bilmiyoz hic yegenimizi
Bende aynı cnim değişiklik yok işte şubat gibi hsg Çektirelim diyoruz yazada tüp bebek yaptrmyi dusunuyoruz işte
Hayirlisi olsun canin bizim de boyle gecicekmis zamanimiz

Ayni canim tedaviye devam bi degisiklik yok asilama yaptircam bu ay ole masallah buyutmussun valla cinsiyeti neydi adisi flan bilmiyoz hic yegenimizi

Hayirlisi olsun canin bizim de boyle gecicekmis zamanimiz
Sağol canım benim darısı tez vakitte başınıza inş umudunu yitirme biliyorum çok uğraştın ama Rabbim büyük biz bilemeyiz ne zaman başımıza ne gelecek yeter ki tükenmesin umudun benim bebişim kız adı öykü

Masallah canım ne güzel bizde hala olsun diye çabalıyoruz gerçi bu ata cokda umursamiyorum artık ben
Kader kısmet canım hayatımızda ki birçok şey zamanı var herşeyin zorlu bi süreç konuşması kolay biliyorum ama az daha sabır inş sizinde kucaklarınız dolacak

Sağol canım benim darısı tez vakitte başınıza inş umudunu yitirme biliyorum çok uğraştın ama Rabbim büyük biz bilemeyiz ne zaman başımıza ne gelecek yeter ki tükenmesin umudun benim bebişim kız adı öykü
Kuzum ya allah saglikli mutlu bi hayat nasip etsinn ikinizede

İyi canım sen nasılsın hayırlı olsun hamileliğin az kalmış sanırım geç öğrendik biz Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş
Amin canım benim saol napayım bekliyorum bebisi sanada hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin

Back
X