Sağol canım biz büyümeye başladık darısı başına günler çabuk geçiyor anlamıyorsun hiç bı arada cinsiyeti ne doğum ne zamanAmin canım benim saol napayım bekliyorum bebisi sanada hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin
Inşallah canım oğlum olacak rabbim bağışlarsa 4 adet tarih görünüyor ultrasonda 9-13-16 ve 18 Şubat bakalım hangisinde gelecek paşa rabbim sag salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallahSağol canım biz büyümeye başladık darısı başına günler çabuk geçiyor anlamıyorsun hiç bı arada cinsiyeti ne doğum ne zaman
Yok canım o ay test yapmaya gidemeden hasta oldum 6 gün gecikmeyle hasta oldum.minnakzuzu canım naptin. Test verdin mi yazali baya olmuş ama . hilal1907 canım sen napiyosun. Artık kimse ugramiyor sayfaya girdikçe eski güzel gunlerimz geliyor aklıma vebuzuluyorun eskilerden kimse kalmadı diye
İnşallah tedavinin olursun hamile kalabilirdin canım ya en azından bulundu sorunYok canım o ay test yapmaya gidemeden hasta oldum 6 gün gecikmeyle hasta oldum.
Ama bu ay prolaktin hormonu yüksekliği tespit edildi. O yüzden olmuyomus ilaca basladim bakalım nasip kısmet. Sagolsun zeki doktorlar sayesinde 16. Ayda prolaktin bakmak akıllarına geldi
Aynen canım sorun bulunduğu için mutluyum zaten. Diğer hiç bi testte sorun çıkmamıştı çünkü. Allah isteyen herkese versin insallahİnşallah tedavinin olursun hamile kalabilirdin canım ya en azından bulundu sorun
Ayni cnm bendee bekle bekle. Baska bisi yok asilama yaptirdim bu ay ole cnm sen napiyosunnİnşallah tedavinin olursun hamile kalabilirdin canım ya en azından bulundu sorun
Bnde memlekete gelmiştim dönüyorum.bugun canim bu ay korundukları biz adet olmak icin doğum knTrl hapı kullandim bakalım onumzdekinay normal deneyecrgzAyni cnm bendee bekle bekle. Baska bisi yok asilama yaptirdim bu ay ole cnm sen napiyosunn
Hayirlisi olsun cnm tup bebege gecicez diyodun o is nolduBnde memlekete gelmiştim dönüyorum.bugun canim bu ay korundukları biz adet olmak icin doğum knTrl hapı kullandim bakalım onumzdekinay normal deneyecrgz
Yaza canım inşallah iznimiz yok şuan acelede etmiyoruz biraz kendi haline birakalim dedikHayirlisi olsun cnm tup bebege gecicez diyodun o is noldu
He hatirladim cnm solemistinn en iyisi artik takmamakYaza canım inşallah iznimiz yok şuan acelede etmiyoruz biraz kendi haline birakalim dedik
Napiyosun canim nasilsinHe hatirladim cnm solemistinn en iyisi artik takmamak
İyiyim cnm sen nasilsinnNapiyosun canim nasilsin
Bende.sıkılıyorum evdeyim yapacak bsy yok öyle. Tedavi fln varmi bi degisiklik oldumu görüşmeyeliİyiyim cnm sen nasilsinn
Yok canim degisiklik agistosda tedaviye baslicaktik ertelicez galiba sende varmi bi gelismeBende.sıkılıyorum evdeyim yapacak bsy yok öyle. Tedavi fln varmi bi degisiklik oldumu görüşmeyeli
Tüp bebekmi canm neden erteliyosun. Bende ayni tedaviye baslayacak cesareti bulamıyorum hazir olursam ins. BasliycazYok canim degisiklik agistosda tedaviye baslicaktik ertelicez galiba sende varmi bi gelisme
Canim esim sagliktan atandi. Tasinma isleri falan cikti bide kpss yakin biraz calismam lazim tedaviye baslarsam durumum nasil olcak bilmiyorum belki agir gecicek. Oyle karar verdik ama bi yanimda niye bekliyosun diyo. Nasip ya belki kendiliginden olucak haziranda baslicaktik hep bisiler cikti nasip olmadi vardir bunda da bi hayir artikTüp bebekmi canm neden erteliyosun. Bende ayni tedaviye baslayacak cesareti bulamıyorum hazir olursam ins. Basliycaz
Aynen c anim hayirlisi bakalim en rahat zamnda basla tedaviye kafanda rahat olurCanim esim sagliktan atandi. Tasinma isleri falan cikti bide kpss yakin biraz calismam lazim tedaviye baslarsam durumum nasil olcak bilmiyorum belki agir gecicek. Oyle karar verdik ama bi yanimda niye bekliyosun diyo. Nasip ya belki kendiliginden olucak haziranda baslicaktik hep bisiler cikti nasip olmadi vardir bunda da bi hayir artik
Gözün aydin canim sag saglimmkucagona alirain insallah .bende özlüyorum burdaki muhabbeti.bu aralar pek iyi degil psklojim ne tedaviye baslamak istiyorum nede kendime gemip ne yapacagima karar verebiliyorum kendimi hic olmayacakmis fikrine alistiriyorum ama iki gndr canim vok sıkılıyor yine Allah sonumuzu hayr etsin insallahKizlarrr merhaba nasılsınız ?
Bugün buraya bayaa baktım yazacaktım vazgeçtim amakelebek19 benden önce davranmis
Hiç bi yerde yok buranın muhabbeti yaaa cok özledim.
Bu arada hamileyiiimmm
Sizinde haberlerinizi alıcam inşallah duam sizlerle allah hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?