Kimse yazmiyo ki cnm ben ole bakiyorum surekliMerabalar arkadaşlar neden kimse yazmiyor artık eskiden ne güzeldi
Öyle ama napacaksin nekdr zamndr istiyorsun bebek tedavi goruyormsnbeklemek çokk zor
Herkes biyerde canm hamile olanlar yazmiyor artık olmayanlar baska çareler arıyor sanırımKimse yazmiyo ki cnm ben ole bakiyorum surekli
bu ay 3. denememizdi.Öyle ama napacaksin nekdr zamndr istiyorsun bebek tedavi goruyormsn
Bizim 18. Deneme canimbu ay 3. denememizdi.
Aynen ole oldu bende bakiyorum baska tokpiklere arada yaziyorum ama keyif almiyorum acikcasi burasi iyiydiHerkes biyerde canm hamile olanlar yazmiyor artık olmayanlar baska çareler arıyor sanırım
her şeyin hayırlısı arkadaşım ....Bizim 18. Deneme canim
Aynen bnde yazmıyorum cok artık . bakıyorum öyle takip ediyorumAynen ole oldu bende bakiyorum baska tokpiklere arada yaziyorum ama keyif almiyorum acikcasi burasi iyiydi
Bizimde 1 buçuk yıl oldu aa hala yok bibasarisz aşılama olsduher şeyin hayırlısı arkadaşım ....
Evet canim allha siginiyoruzz ole avutuyoruz kendimiziher şeyin hayırlısı arkadaşım ....
Aynen öyle eskisi kdr takmiyorum kafama ztnEvet canim allha siginiyoruzz ole avutuyoruz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?