Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Bebemi emzirirken havai fisekler atildi oyle diyeyim. Kocasi kalirij diye korkumdan bebenin uyanmasini goze alarak mememdeyken kocama kosturdum bir elini tutup aramizda bu velet var artik diye esprimi de yaptim. Cok sukur 2021 de bol emzirmeli bir libido-killer olacak.

Duygusal doyum tabi onrmli ama insan zaten seviyorsa tutku varsa 5-10 dk olur sonra sevişme az bişi ve asıl iş olur yani 👍
sevmekle ön sevismenin alakasi yok anlatamiyorum 😁
bazi insanlar ön sevismeden cok olaya odaklidir sende oylesin sanirim,
ön sevisme ruhu okşar bu öyle biz cok aşığız zatenle alakali bir durum degil yani,

Geçen yine konu açtım ve senin gibi bı arkadaş geldi yazdı sonra ben erkek olmadığımı kanitladim , ama o ısrarla yazdı ve sinirden hakaret etmek zorunda kaldım size hakaret etmiyorum .
Mune abla demişti bu üye erkek veya bu fake vs demek yasak yoneyime bildirin biz gerekeni yaparız diye bende sizi onlara intikal ediyorum tartismiyorum tşk 👍👍
İyi yapmışsın değişik, tşk
Yorumu ortaya yaptığıma göre konu sahibi kızlar kim olacak, neyse ki kanıtlamış kendini😄

Biz mandalina soyarken birilerini soymuşlar :KK53: biz mal gibi yeni yila girerken millet nerelere girmiş çıkmış :KK53: neyse kız bence bu sene o sene biz de buraya gelip ballandıra ballandıra anlatıcaz inşallah :21:
Sen anlatırsın ama ben uc bebeyle adamı ruyamda bile göremem :KK53: :KK70:

İyi yapmışsın değişik, tşk

Yorumu ortaya yaptığıma göre konu sahibi kızlar kim olacak, neyse ki kanıtlamış kendini😄
Çünkü daha önce yine konu açtım ve biri tarafaindan böyle bişi yazıldı konum sabote edildi sonra sözlü tartışmaya vs girdik diye hesabım banlandi, evet ortaya yazdigini bende farkettim daha önce böyle bişi yasadagim için ve konuda benim olduğu için anladın mı 👍

Sana sormustum malum surekli bir cinsellik meraki..
Ama cevabimi aldim.
Diger arkadaslar sadece makaraya geliyor onlara lafim yok.
K Kazen beni bugün aradınız ve konuştuk sizinle, arkdaslarin böyle bı şüphesi varmis siz benimle konuştunuz, ve bu fake vs diye etiket yapitrimak ta yasakti sanırsam lütfen gerekeni konuşmada yazarmisiniz, tşk 🙏🏽

Sana sormustum malum surekli bir cinsellik meraki..
Ama cevabimi aldim.
Diger arkadaslar sadece makaraya geliyor onlara lafim yok.
Cevabıni almissan iyi ... Bir daha bir şeyi tam olarak bilmeden bu fake bu erkek vs vs demesizni yönetime bildirirsiniz onlar gerkeni yapıyor emin olun 👍

X