- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
- Konu Sahibi Kedigilerden33
kimse kaldimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalmaz mıkimse kaldimi
Uyudu mu bariHalbuki şaka yapmıştım gerçekten uyutmaya çalışarak girdim yeniyıla Neyse MUTLU YILLAR KK
benim gibi olanlarda vamis bariKalmaz mı
Yalniz degilsin arkadasim. Esim buyugunu uyuttu bende küçüğünü. Neyseki uyumuslardi insallah bu yil uyuyacaklar umudum varHalbuki şaka yapmıştım gerçekten uyutmaya çalışarak girdim yeniyıla Neyse MUTLU YILLAR KK
Sizde mi bekarsınız?benim gibi olanlarda vamis bari
yoo evliyim bekar olsam bende seviserek girerdim kesinSizde mi bekarsınız?
incili donu olmayanlar da hala burada isi bitenin gelmesini bekliyorİncili donunu aşan gitmiş arkadaş
Bu terste bi işlik varyoo evliyim bekar olsam bende seviserek girerdim kesin
Gidip yapıp ara verenler olmustur belkiincili donu olmayanlar da hala burada isi bitenin gelmesini bekliyor
pilav degismeyince yeni yila seviserekte girsen bir sey degismiyorBu terste bi işlik var
bak yarim saat ben dedim 20 dk on sevisme 1 dk finito klasik turk erkegi ve kadini performansiGidip yapıp ara verenler olmustur belki
Ooo ara vermek diyosun devamı var yani büyük lüksGidip yapıp ara verenler olmustur belki
lüks olan ara verip tekrar sevismek degil kiOoo ara vermek diyosun devamı var yani büyük lüks
Mesela senin gibi miGidip yapıp ara verenler olmustur belki
Offf 1,5 saat çok uzun çok sıkıcılüks olan ara verip tekrar sevismek degil ki
lüks dedigin soyle en az 1 1.5 saat ara vermeyen veremeyen demek
Hahahahincili donu olmayanlar da hala burada isi bitenin gelmesini bekliyor