Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

bak yarim saat ben dedim 20 dk on sevisme 1 dk finito 😂😂 klasik turk erkegi ve kadini performansi
Yok canım bugüne özel başka bişi vardı o bitti 😁🤣 şimdi tatlı arası verdik asıl muhabet şimdi normalde de olsa övmek gibi olmasın yada olsun 35 40 dk net oluyor ön sevişme 6-7 dk olur bizde cnmmm🤣🤪🤪🥰

lüks olan ara verip tekrar sevismek degil ki 😂😂😂
lüks dedigin soyle en az 1 1.5 saat ara vermeyen veremeyen demek
Yok abarmayalim da net sex desen 35 -40 var ki artıyor bile 5-10 dk lar gördüm bacım 😁 ön sevişme 6-7 dk yeter gerek yok hazilriga👍kapisss şimdi bişi olmadı yalnızca bı atak kocama bı ayrıcalık daha sevişme olmadı sayılır ben tarafından neyse amann 🤪🤔

Yok abarmayalim da net sex desen 35 -40 var ki artıyor bile 5-10 dk lar gördüm bacım 😁 ön sevişme 6-7 dk yeter gerek yok hazilriga👍kapisss şimdi bişi olmadı yalnızca bı atak kocama bı ayrıcalık daha sevişme olmadı sayılır ben tarafından neyse amann 🤪🤔
on sevisme sadece hazirlik icin yapilmaz duygusal doyum icinde onemli 🌝

Ya biz bebek çalışmaları olduğu dönemlerde gün aşırı ilişkiyi bile zar zor yaşıyoruz hem stresli oluyo böyle görev gibi sanki mecburmuş gibi iş ona dönünce devamı olması lüks geldi bana biz birini bile ite kaka yapıyoruz birkaç aydır 😄😄 ama o dönem birkaç gün sürüyo diğerleri öyle olmuyo bak :KK45:

Duygusal doyum tabi onrmli ama insan zaten seviyorsa tutku varsa 5-10 dk olur sonra sevişme az bişi ve asıl iş olur yani 👍

Konudan bağımsız olacak ama bir üye vardı senin erkek olduğunu iddia eden noldu o konu o muymuş asıl erkek :KK53:
Onu bilmiyorum valla hesaba ne oldu bmiyorum hakreten bir gün ceza yedim işte sonra aradar konusutuk açtım hesabımı olur boyle şeyler ama yerinde güzel öyle değil mi

X