- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Yok canım bugüne özel başka bişi vardı o bittibak yarim saat ben dedim 20 dk on sevisme 1 dk finitoklasik turk erkegi ve kadini performansi
Yok abarmayalim da net sex desen 35 -40 var ki artıyor bile 5-10 dk lar gördüm bacımlüks olan ara verip tekrar sevismek degil ki
lüks dedigin soyle en az 1 1.5 saat ara vermeyen veremeyen demek
incili donu olmayanlar da hala buradaisi bitenin gelmesini bekliyor
on sevisme sadece hazirlik icin yapilmaz duygusal doyum icinde onemliYok abarmayalim da net sex desen 35 -40 var ki artıyor bile 5-10 dk lar gördüm bacımön sevişme 6-7 dk yeter gerek yok hazilriga kapisss şimdi bişi olmadı yalnızca bı atak kocama bı ayrıcalık daha sevişme olmadı sayılır ben tarafından neyse amann
Ya biz bebek çalışmaları olduğu dönemlerde gün aşırı ilişkiyi bile zar zor yaşıyoruz hem stresli oluyo böyle görev gibi sanki mecburmuş gibi iş ona dönünce devamı olması lüks geldi bana biz birini bile ite kaka yapıyoruz birkaç aydırYok abarmayalim da net sex desen 35 -40 var ki artıyor bile 5-10 dk lar gördüm bacımön sevişme 6-7 dk yeter gerek yok hazilriga kapisss şimdi bişi olmadı yalnızca bı atak kocama bı ayrıcalık daha sevişme olmadı sayılır ben tarafından neyse amann
Duygusal anlamda biz yolda konuşursak ta doyariz bacımon sevisme sadece hazirlik icin yapilmaz duygusal doyum icinde onemli
Kesinliklee duygusal bende daha ağır basıyo ya duygusal başlayıncaon sevisme sadece hazirlik icin yapilmaz duygusal doyum icinde onemli
aynen bende oyleyim duygusal doyum onemli benim icin, obur turlu tek amac sadece seks oluyorKesinliklee duygusal bende daha ağır basıyo ya duygusal başlayıncaama diğer türlüsü
Part biri de ne olaDuygusal anlamda biz yolda konuşursak ta doyariz bacımicraat önemli sana yazdım part biri bak özelden
Nöö.Duygusal doyum tabi onrmli ama insan zaten seviyorsa tutku varsa 5-10 dk olur sonra sevişme az bişi ve asıl iş olur yani
Bacım son mesajıma bak ahanda yarım saatir gelmişimNöö.
Adı üstünde sevmek, sevişmek.
Ne kadar uzun, o kadar iyi.
Ben o işi 2020 de gördüm
Bende nazar duası okudum evlatlarımaBen o işi 2020 de gördüm
Dur bir önceki başından komple gitsin de herifcikleri dizersin sıra sıra ne olacakBende nazar duası okudum evlatlarımakeşke bir adam olaydı derim dıyordum demeden uyuyakalmısız dördümüzde şimdi ağlama sesine uyandım
Konudan bağımsız olacak ama bir üye vardı senin erkek olduğunu iddia eden noldu o konu o muymuş asıl erkekDuygusal anlamda biz yolda konuşursak ta doyariz bacımicraat önemli sana yazdım part biri bak özelden
Onu bilmiyorum valla hesaba ne oldu bmiyorum hakreten bir gün ceza yedim işte sonra aradar konusutuk açtım hesabımı olur boyle şeyler ama yerinde güzel öyle değil miKonudan bağımsız olacak ama bir üye vardı senin erkek olduğunu iddia eden noldu o konu o muymuş asıl erkek
Millet çatır çutur sevişmiş ben de napim ibo şov izledim işteBende nazar duası okudum evlatlarımakeşke bir adam olaydı derim dıyordum demeden uyuyakalmısız dördümüzde şimdi ağlama sesine uyandım
Canımız adam çekti beehMillet çatır çutur sevişmiş ben de napim ibo şov izledim işte