Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Bir insana kırılmış olduğunu
izâh etmek, çok yorucu değil mi ?
Hem seni kıran o hem de ne olduğunu
anlaması için çabalayan sensin...

Kırmak kırılmak deyince bu aklıma geldi nedense ama gerçektende bazen öyle oluyor bende eşime biraz kırılmıştım dün gece gelip sarıldı uzatmayalim diye de bende biraz hatasını anlaması için çok ilgilenmiyorum çok konuşmuyorum ne biliyim yaa insanın içinde kalıyor bazen evet affedilmeyecek bisi olsa bile

Ya ne olursa olsun yine kalıyor ama uzatmamak en iyisi

Kalan yok mu elbette var, hatta geçen gün uzun uzun konuştuk gemişteki kırgınlıkları, zamanla kendini düzeltebiliyorsa iki taraf unutmak lazım, biz sarıldıktan sonra mutlaka konuşuruz sorunu, benim hala yaralarım var. Mesela ehliyetim varken araba kullanmaktan soğuttu beni, şimdi kendi giden araba alsa geçmem direksiyona, makam şoförü olarak kullanıyorum kendisini, binlerce kez pişman ama geçmiyor acısı, şimdi ben bu adamı öldürsem var mı faydası o yüzden gömdüm gitti, ne yapayım

Niye ne yaptı araba konusu bizde de var benim de ehliyetim var ama eşim çok panik o yüzden kullanamıyorum yanımdayken beni bile heyecanlandiriyor

Niye ne yaptı araba konusu bizde de var benim de ehliyetim var ama eşim çok panik o yüzden kullanamıyorum yanımdayken beni bile heyecanlandiriyor
Benim kocam öğretmen canım, heö de fazlasıyla sert bir öğretmen, ben direksiyona geçince öğrencisi zannetti, sert çıktı, ben ondan öğretmenlik istememiştim halbuki sadece yanımda duracaktı. Arka koltukta çocuklar gırgır yaptı "anneniz yeni öğreniyor kapatın çenenizi" demedi. En ufak hatada bir surat bir gerginlik, hatta anlamadan dinlemeden azar. Tutturmuş debriyaja basarken topuğun yere değecek, arkadaş benim ayağım 36 numara yetişmiyor diyorum parmağının ucuyla tut diyor, parmağımın ucuyla nasıl basacağım debriyaja acemiyim daha bırak havada dursun "hayır olmaz yorulursun" ulan yorulan benim sana ne. 1 2 3 derken bir kapıştık al dedim arabanı k.Çına sok daha da binmem o ehliyeti de çakmak çakar yakarım, taşı beni işin ne.Sinir krizi geçirdim o gece, nefesim falan kesildi, komşulara reklam olduk Bu kavgadan sonra öğrendi ki bizim debriyaj sorunluymuş geç kavrıyormuş, benim hatam değilmiş. Ama iş işten geçti, ben de bitti dedim mi iki dünya bir araya gelse dönüşü olmaz. Kolay kolay da bitti demem son noktadır o. Araba işi böylece kapandı benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…