Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Ya biz de sarılıp yatıyoruz da işte. O sarılma benim kırgınlığımı almıyor. Ben biraz kindarım. Şeytanın bacağını kırıp bu kez ben özür dileyeceğim bakalım.
Kırgınlığı geçirmese de sakinleştiriyor biraz, küssen nereye kadar çıkaramıyorsun ki hayatından, uzatınca aynı evde yaşamak da işkence oluyor. Biz mutlaka sonrasında da konuşuruz durumu. Bizim ilişkimizçok komik zaten ya kavga da etsek sigara içmeye yalnız çıkmayız diğerine haber veririz, çayı demleriz kim bardaklara koyarsa iki bardağı da getirir😂nefret beslemiyoruz, çocuklar küstüğümüzü bile anlamaz çoğu zaman, sadece konuşmayız dokunmayız gün içinde, kin tutmak anlamsız nasıl olsa barışılacak 😅 çok şükür öyle affedilmez kavgamız olmadı.

Ancak bitirdim okumayı ne muhabbet dönmüş yaaa

Bu o top değil yaaaa
Ben de çok merak ediyorum o topu ama masıl alırım adama ne derim bilemedim 🙈

Kaçmıyor onlar bir yere kaçsa da çıkıyor ipler sağlam. Test edildi onaylandı 😜 deprem olmadı ama iş görür. 25 incinin 5ini çıkardım araları açılınca rahat oldu 😁

Yine korkmazsın gözün dönsün yeter

Oğlum 40onın içinde biz ne zaman sarılsak ağlamaya başlardı ve maalesef sonrasında da devam etti

Ben de denedim bu gün, hiç fena değilmiş, içerideyken çiziliyor ve epey etkili oluyor 😅

Bizde özür dileme yok gibi ama mutlaka konuşur çözeriz sakinleşince, bir de küs de olsak sarılmadan yatmayız o çok sakinleştiriyor. Küsken ev hiç çekilmiyor ya, daral geliyor bana
Oha nasıl çıkardın? Kırdın mi yoksa ipi mi kesip diktin geri? Birde azcık buyuk olsalardı inciler daha muhteşem olurdu

Yeni yıla nasıl girersen öyle çıkarsın derler 😁🥰🧐
Batil inanaç falan diyen olursa yazmasın amaç sohbet mubaet olsun çoktandır konu açmadım yaratıc fikrii olanlardan da kopya alırım 👍🥰
Bekarlar napacak, eline kuvvet mi :KK70:
Ben icerek girecegim. Ohh 3 yillik emik arasindan sonra aksirana tiksirana kadar icicem :KK70:

Bu üye erkek bence bacıkolar:duduk:
Geçen yine konu açtım ve senin gibi bı arkadaş geldi yazdı sonra ben erkek olmadığımı kanitladim , ama o ısrarla yazdı ve sinirden hakaret etmek zorunda kaldım size hakaret etmiyorum .
Mune abla demişti bu üye erkek veya bu fake vs demek yasak yoneyime bildirin biz gerekeni yaparız diye bende sizi onlara intikal ediyorum tartismiyorum tşk 👍👍

X