- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.772
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Kırgınlığı geçirmese de sakinleştiriyor biraz, küssen nereye kadar çıkaramıyorsun ki hayatından, uzatınca aynı evde yaşamak da işkence oluyor. Biz mutlaka sonrasında da konuşuruz durumu. Bizim ilişkimizçok komik zaten ya kavga da etsek sigara içmeye yalnız çıkmayız diğerine haber veririz, çayı demleriz kim bardaklara koyarsa iki bardağı da getirirYa biz de sarılıp yatıyoruz da işte. O sarılma benim kırgınlığımı almıyor. Ben biraz kindarım. Şeytanın bacağını kırıp bu kez ben özür dileyeceğim bakalım.
Oha nasıl çıkardın? Kırdın mi yoksa ipi mi kesip diktin geri? Birde azcık buyuk olsalardı inciler daha muhteşem olurduAncak bitirdim okumayı ne muhabbet dönmüş yaaa
Bu o top değil yaaaa
Ben de çok merak ediyorum o topu ama masıl alırım adama ne derim bilemedim
Kaçmıyor onlar bir yere kaçsa da çıkıyor ipler sağlam. Test edildi onaylandıdeprem olmadı ama iş görür. 25 incinin 5ini çıkardım araları açılınca rahat oldu
Yine korkmazsın gözün dönsün yeter
Oğlum 40onın içinde biz ne zaman sarılsak ağlamaya başlardı ve maalesef sonrasında da devam etti
Ben de denedim bu gün, hiç fena değilmiş, içerideyken çiziliyor ve epey etkili oluyor
Bizde özür dileme yok gibi ama mutlaka konuşur çözeriz sakinleşince, bir de küs de olsak sarılmadan yatmayız o çok sakinleştiriyor. Küsken ev hiç çekilmiyor ya, daral geliyor bana
İp halmaya düğümlüydü çözdüm geri bağladımOha nasıl çıkardın? Kırdın mi yoksa ipi mi kesip diktin geri? Birde azcık buyuk olsalardı inciler daha muhteşem olurdu
Soru kime onu anlayamadım, ben de hep cinsellik konularındayım daNeden surekli cinsellik konulari?
Anlatsana biraz
Bekarlar napacak, eline kuvvet miYeni yıla nasıl girersen öyle çıkarsın derler
Batil inanaç falan diyen olursa yazmasın amaç sohbet mubaet olsun çoktandır konu açmadım yaratıc fikrii olanlardan da kopya alırım
Bana mı sordun kime sordunNeden surekli cinsellik konulari?
Anlatsana biraz
Hafif evlisin işte bacım yeter yaBekarlar napacak, eline kuvvet mi
Ben icerek girecegim. Ohh 3 yillik emik arasindan sonra aksirana tiksirana kadar icicem
HangisiBu üye erkek bence bacıkolar
Hangi üyeBu üye erkek bence bacıkolar
Geçen yine konu açtım ve senin gibi bı arkadaş geldi yazdı sonra ben erkek olmadığımı kanitladim , ama o ısrarla yazdı ve sinirden hakaret etmek zorunda kaldım size hakaret etmiyorum .Bu üye erkek bence bacıkolar
Ya bizde totem yaptık işte kesin değil zatenHer yıl uyuyarak giriyorum, bu yıl da öyle olacak muhtemelen
Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derler, ben bütün yıl uyku sorunu yaşıyorum. Bunlar hep kandırmaca
Ben de mi totem yapsam, belki tutar bu yılYa bizde totem yaptık işte kesin değil zaten
Biz dün totem yaptık listede yaptık sende dahil ol bacımBen de mi totem yapsam, belki tutar bu yıl
Hangi liste nerede, neyin totemini yaptınızBiz dün totem yaptık listede yaptık sende dahil ol bacım
Liste dediğim ya işte kim uyuyacak kim sex yapacak diye ya kendi aramxida konuştukHangi liste nerede, neyin totemini yaptınızne kadar çok soru sordum ya
Ben güzel gireyim derim, kesin yine uyurumListe dediğim ya işte kim uyuyacak kim sex yapacak diye ya kendi aramxida konuştukaman sende güzel gir işte nasıl olsa olur
Hafif evli miHafif evlisin işte bacım yeter yaeline küvet değil beline kuvet sana