Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Ya biz de sarılıp yatıyoruz da işte. O sarılma benim kırgınlığımı almıyor. Ben biraz kindarım. Şeytanın bacağını kırıp bu kez ben özür dileyeceğim bakalım.
Kırgınlığı geçirmese de sakinleştiriyor biraz, küssen nereye kadar çıkaramıyorsun ki hayatından, uzatınca aynı evde yaşamak da işkence oluyor. Biz mutlaka sonrasında da konuşuruz durumu. Bizim ilişkimizçok komik zaten ya kavga da etsek sigara içmeye yalnız çıkmayız diğerine haber veririz, çayı demleriz kim bardaklara koyarsa iki bardağı da getirirnefret beslemiyoruz, çocuklar küstüğümüzü bile anlamaz çoğu zaman, sadece konuşmayız dokunmayız gün içinde, kin tutmak anlamsız nasıl olsa barışılacak çok şükür öyle affedilmez kavgamız olmadı.

Oha nasıl çıkardın? Kırdın mi yoksa ipi mi kesip diktin geri? Birde azcık buyuk olsalardı inciler daha muhteşem olurdu

Yeni yıla nasıl girersen öyle çıkarsın derler
Batil inanaç falan diyen olursa yazmasın amaç sohbet mubaet olsun çoktandır konu açmadım yaratıc fikrii olanlardan da kopya alırım
Bekarlar napacak, eline kuvvet mi
Ben icerek girecegim. Ohh 3 yillik emik arasindan sonra aksirana tiksirana kadar icicem

Bu üye erkek bence bacıkolar
Geçen yine konu açtım ve senin gibi bı arkadaş geldi yazdı sonra ben erkek olmadığımı kanitladim , ama o ısrarla yazdı ve sinirden hakaret etmek zorunda kaldım size hakaret etmiyorum .
Mune abla demişti bu üye erkek veya bu fake vs demek yasak yoneyime bildirin biz gerekeni yaparız diye bende sizi onlara intikal ediyorum tartismiyorum tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…