Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Yaa hamileyim karnım gelmiş ağızıma kadar.. Artık tadı tuzu kalmadı o manada dedim Allahın izniyle bi doğursam bende eski normale bi dönebilsem hareket edemiyorum artık kaldı ki seks
Rabbim sağlıkla kurtarsın ayy son haftalar değil seks yeminle yatakta adamın varlığına tahammülüm yoktu ben uyuyamadıkca o tam tersi deliksiz uyuyordu

Yaa hamileyim karnım gelmiş ağızıma kadar.. Artık tadı tuzu kalmadı o manada dedim Allahın izniyle bi doğursam bende eski normale bi dönebilsem hareket edemiyorum artık kaldı ki seks
Oo son donemdeysen sabret kız sende doğumdan sonraya aynen

Rabbim sağlıkla kurtarsın ayy son haftalar değil seks yeminle yatakta adamın varlığına tahammülüm yoktu ben uyuyamadıkca o tam tersi deliksiz uyuyordu
Çok teşekkür ederim canım.. Valla son zamanlarda benim de karnım çıktı bende anlayamadım.. Adam istemese aklıma bile gelmiyor Sağdan sola zor dönüyorum babaannem gibi oldum sağa sola dönerken ayyy ayyy allahım oyyyy demeye başladım Bakalım yani bebeğimi alayım da kucağıma neler olacak.. Gerçi bu sefer de bebekten dolayı seksli işler insanın aklına gelmiyor diyorlar

Hahahah vala çok zor ya eşim en son bı dogursanda rahatlasan diyodu sürekli of poff kırkın çıktıktan sonra ilk bi kaç ay zorluyor ama sonra normale dönüyor cnm oğlum 5.5 aylık normal rutine döndük uyku saatlerine denk getirdikce sıkıntı olmuyor insAllah rahat bı bebek olur

Daha önce anlattım, benim de fantezimdi, hiç yapamadım. Bu sene eşimle pandemi dolayısıyla başbaşa geçireceğimiz ilk yılbaşı ama aile ve arkadaşlarımızla görüntülü bağlantı içerisinde olacağız gece tam 00.00'da ama sonrasında tabi..

Ben suyum gelmeden 1 saat önce abdest alıp yatmıştım şimdi olsa korkarım gibi geliyor

Ben suyum gelmeden 1 saat önce abdest alıp yatmıştım şimdi olsa korkarım gibi geliyor
Aaaaa gerçekten mi Ama zaten bebeğe bir zararı olmuyormuş ki.. Bana doktorum hiç kısıtlama getirmedi şimdiye kadar bi de internette okumuştum galiba doğumu kolaylaştırıyormuş

Ben rahat edemiyorum ki yaa.. Hareket edemiyorum resmen o yüzden benim için çok da aman aman zevkli bir iş değil şuan.. Bi de aksilik bu ya tam babası bana yanaşıyor bizim kız tepinmeye başlıyor

Hep öyle oluyor herhalde benimde öyle olurdu eşim bu doğunca bize rahat vermeyecek herhalde derdi ama umduğumuzdan iyi oldu uyku düzenleri bizde rahat ettik

Valla biraz şarap içicez zaten doğurgan dönemdeyim sonra ben sırtlan gibi atlarım üstüne heralde geçen sene yanımda değildi malesef eşim bu seneyi değerlendiririm.

Biz de doğumu tetiklemek için son gece ilişkiye girmiştik ilişki denirse tabi ne ben hissettim ne eşim sırf doğumu kolaylaştıran diye olmuştu ki faydasida oldu snrm sabaha sancım tuttu doğuma gittim 40+3 ye sağlıkla doğsun diye artık her yolu denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…