- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.459
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Hep o incili donun sucu. Bi anlayamadım ki inci nerde don nerdeHadi oradan, ruhun burada aklın burada
aglama onları burda bırakmayız merak etmehainler nankörler sizin için saçımı süpürge ettim.sonu ihanet olduuuu
Gıdı gıdı yapıyollamış o inciciklerBende kitabı okumuşlugum yok çok sözü geçince ard arda filmleri izledimo topları merak etmedim desem yalan olur
Ben hala tam aydınlanma yaşayamadım yaboncuklarin ipinin iki tarafı da külota dikili gibi gözüküyor ney nereye giriyor neyi sayıyoruz google bakıyorum açıklayıcı bişey de yok
Ya ben bunu ilk kez kullandım kıpırdayınca degısık swyler yapıyırmus. Aslında libidona gurban gıbı bır sey anlatmak istemişidimO neydi gız
bizi kandırdı yarına yemek yapıyorum diye.ama bi baktım buralarda
İnciyi duyan dayanamıyorFilm guzum neler okuyor bu gözlerimseni buralarda görmeye alışık değil benim bünyem
De get, bastırılmış duygularımız var.hainler nankörler sizin için saçımı süpürge ettim.sonu ihanet olduuuu
Ben aslında yoğummo ayagını kaydırırım . cavul yurduna don
İnciyi severizİnciyi duyan dayanamıyor
Nasıl oynanır diye yazmışlar ama çok işlevli herhal bunlarhttps://m.trendyol.com/delta/boules-8-li-ozel-cantali-dura-strong-bocce-seti-p-52093?boutiqueId=547752&merchantId=921&gads=true.
Nasip be. Buraya bırakayım ben dileğimi..
yaa merak etme tertıp suikast kurdumbizi kandırdı yarına yemek yapıyorum diye.ama bi baktım buralarda
Kullandin yaniYa ben bunu ilk kez kullandım kıpırdayınca degısık swyler yapıyırmus. Aslında libidona gurban gıbı bır sey anlatmak istemişidim
Allam nolur kv burayı okumuyor olsun cok aminKullandin yanisen onu kullandiysan benim inci seni tatmin etmez ki
Ferrariden şahine binmek gibi bisey,yani o topların hissiyatını tahmin edebiliyorum
Nasıl oynanır diye yazmışlar ama çok işlevli herhal bunlar
Gerdan tatlısı' hanım göbeği filan yaparken kendini burada buldu galiba .muhakkak bı açıklaması vardırbizi kandırdı yarına yemek yapıyorum diye.ama bi baktım buralarda
Bende arattım aynısı çıktı yanlız bence o işlevi de var sanırımhay benim şansa bak ya. Erotik shoptan link vermeyeyim diye Trendyol da gördüğüm benzerinin linkini ekledim. Oyun topuymuşbu senede görüp görebileceğim kızımın pinpon topları demek ki