- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Film guzum neler okuyor bu gözlerimHıı, şimdi anladım.
O varken devam ekşına, demirbaş olarak.
Kopmaz değil mi bunlar
Sonra biri kayıp diye aramayalım...
Cicişim fskfskjdkBu işteCicişim Kırmızı Incili Püskül Detaylı Fantazi Tanga Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Cicişim Kırmızı Incili Püskül Detaylı Fantazi Tanga yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Buralar nereler bebişimFilm guzum neler okuyor bu gözlerimseni buralarda görmeye alışık değil benim bünyem
Kopma bende olmadi henüz bak o konuda bende tedirrgin oluyorum ama benim bu kullandigimin kumaş türü esnek ipi daha da esnek o yüzden biraz içim daha rahatHıı, şimdi anladım.
Kopmaz değil mi bunlar
Ben de kopup bir tarafıma kacar diye korkmadım degılHıı, şimdi anladım.
Kopmaz değil mi bunlar
Izlemedim ama kitabını okumuslugum varAaa grinin-karanlığın-özgürlüğün elli tonu filminde birinde idi şu an hatırlamıyorum inci değil ama top mevzusu vardı onun gibi birşey mi şimdi bu
İyisini almak lazım tabii, işin ucunda gerçekten koparsa aramak ve saymak varKopma bende olmadi henüz bak o konuda bende tedirrgin oluyorum ama benim bu kullandigimin kumaş türü esnek ipi daha da esnek o yüzden biraz içim daha rahat
Tamam, bunda bir sıkıntı yok.
Ben bir konuda kimin yazdığını hatırlamıyorum işlevi önemli dediler, çok hoşdir dediler.
Ne yapacağız yani o kısımdayım ben
Izlemedim ama kitabını okumuslugum var
Metal topları diyorsun ay onlar da cok ilginç ☻
Oyşş onu çok merak ediyorum işte. Noel Baba bu sene bana o toplardan getirir mi acabaIzlemedim ama kitabını okumuslugum var
sende mi brütüssssajh sennn
Yooooo ben gecerken öyle bi ugradım ayak üstüsende mi brütüssss?
WaaayyyyOyşş onu çok merak ediyorum işte. Noel Baba bu sene bana o toplardan getirir mi acaba
Hadi oradan, ruhun burada aklın buradaYooooo ben gecerken öyle bi ugradım ayak üstü
o ayagını kaydırırım . cavul yurduna donYooooo ben gecerken öyle bi ugradım ayak üstü
hainler nankörler sizin için saçımı süpürge ettim.sonu ihanet olduuuuYooooo ben gecerken öyle bi ugradım ayak üstü
O neydi gızajh sennn
Bende kitabı okumuşlugum yok çok sözü geçince ard arda filmleri izledimIzlemedim ama kitabını okumuslugum var
Ben hala tam aydınlanma yaşayamadım yaİyisini almak lazım tabii, işin ucunda gerçekten koparsa aramak ve saymak var
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, birkaç zamandır kafamdaki muallaktı ve bulamıyordum incili don muhabbetinin geçtiği konuyu