Yeni yıla seks yaparak mı gireceksiniz yoksa uyuyarak mı?

Bende kitabı okumuşlugum yok çok sözü geçince ard arda filmleri izledim 😆o topları merak etmedim desem yalan olur

Ben hala tam aydınlanma yaşayamadım ya 🤦😄 boncuklarin ipinin iki tarafı da külota dikili gibi gözüküyor ney nereye giriyor neyi sayıyoruz google bakıyorum açıklayıcı bişey de yok:KK70:
Gıdı gıdı yapıyollamış o incicikler😂

hainler nankörler sizin için saçımı süpürge ettim.sonu ihanet olduuuu :KK17: :cry:
De get, bastırılmış duygularımız var.
Onu yazma bunu yazma, mürebbiye gibi dikildin elinde cetvelle, adımıza çarpı atmadığın kaldı.

İçimizden geliyor yahu, kır zincirlerini @LaylonCorap, esaretten kurtul😂

Ya ben bunu ilk kez kullandım kıpırdayınca degısık swyler yapıyırmus. Aslında libidona gurban gıbı bır sey anlatmak istemişidim:bicak:
Kullandin yani 😂 sen onu kullandiysan benim inci seni tatmin etmez ki
Ferrariden şahine binmek gibi bisey,yani o topların hissiyatını tahmin edebiliyorum 😊

Nasıl oynanır diye yazmışlar ama çok işlevli herhal bunlar :KK70:

hay benim şansa bak ya. Erotik shoptan link vermeyeyim diye Trendyol da gördüğüm benzerinin linkini ekledim. Oyun topuymuş :cry: bu senede görüp görebileceğim kızımın pinpon topları demek ki :mad:

hay benim şansa bak ya. Erotik shoptan link vermeyeyim diye Trendyol da gördüğüm benzerinin linkini ekledim. Oyun topuymuş :cry: bu senede görüp görebileceğim kızımın pinpon topları demek ki :mad:
Bende arattım aynısı çıktı yanlız bence o işlevi de var sanırım :KK70:

X