Yeni Yıla Kadar En Az 8 Kilo Veriyoruz

2 gündür Leslie ile yürüyorum 1 mille başladım.her hafta başı bir mil arttırarark ilerliycem.bir de twister aldım.bakalım sonuç ne olacak.kararrlı hissediyorum :)

2 gündür Leslie ile yürüyorum 1 mille başladım.her hafta başı bir mil arttırarark ilerliycem.bir de twister aldım.bakalım sonuç ne olacak.kararrlı hissediyorum :)
o twister çok iyi, şu parklardaki aletlerden sadece onu yapıyorum, insanın karnını belini terletiyor, nasıl karıncalanıyor böyle

daha deneyemedim.kargoda benimki .umarım işe yarar :) artık insanların kilo almışsın sözüne maruz kalmak istemiyorum

evet ben de çok gıcık oluyorum.ama artıık buna maruz kalmayacağım umarım.leslie'ye devam.dün twister a da başladım.boğazımı da biraZ daha tutarsam süper olur.siz ne durumdasınız arkadaşlar.vermek istediğiğiniz tüyolar var mı?ben bunlara ek olarak iki fincan yeşil çay içiyorum limon atıp içine.

Selam Tracy.ben bu haftada hala 73 kilodayım canım.biraz rahatsızdım yarın dr kontrolumu de hayirlisiyla bir atlatayım sporuma diyetime up together,) başlıyorum

Günaydın Herkese
Bu sabah 8:00'da kalktım. Hemen kahvemi içtim. Ardına da 2 bardak su. Her sabah yaptığım gibi..
Bu hafta içi hastaydım. Dershaneye bile gidemedim. Hem grip hem astım hem de adet sancıları üçlü kombo yaptılar bana.
Tüm düzenimi alt üst ettiler. Ne ders çalışabildim ne evden çıkabildim ne de diyetime sporuma devam edebildim.

Tek bozmadığım sabah erken kalkmalarım oldu. Bu sabah bile saatimi kurmadan kendiliğimden uyanmışım. Sanırım erken kalkma alışkanlığını kazandım. Yavaş yavaş her günü istediğim gibi geçirecek kıvama geleceğim galiba :) Erken kalkan, diyetini hiç bozmayan, günlük sporunu yapan, düzenli çalışan...

Haydi bakalım diğer üyelerimiz de gelsin artık. Ben yokken de hiç yazmamışsınız. Aaaaa olmaz ki ama. Yarın hepinizin kilosuna bakacağım. Yazmazsanız tek tek özel mesaj atacağım. Gevşemek yok

Merhabalar arkadaşlarım. Bende yeni üyeyim ama yeni yıla kadar bende kilo vermek istiyorum benide
aranıza alırmısınız.

canım benide alırmınız aranıza 3 haftadır diyet yapıyorum 73.3 tüm şimdi 67.1 üm inş yeni yıla kadar hedefim 60 olmak

Benide ekleyebilirmisiniz başlayalı 3 gün oldu gerçi benim ama çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…