Yeni Yıla Kadar En Az 8 Kilo Veriyoruz

ben de 60 a insem yılbasına kadar cok guzel olucak ama o kadar hızlı verebilecegimi zannetmiyorum... 8 haftada 10 kilodan fazla... veren veriyor da ben o kadar iradeli değilim.

aslında iradeli olmak ile alakası yok ve zaten en sağlıklısı haftada 1 kilo vermektir. hızlı verilen kilo daima hızlı alınır bunu unutma :) yavaş ver ama geri almayacak şekilde ver ve kendine dert etme 8 kilo bile versen seni çok iyi motive edecektir :)

5 haftada 9 kilo vermiştim daha önce . kilom daha az olmasına ragmen. 62 den 53 e dustum. sabah aksam gunde iki defa sporumu yapardım. hic kacamak yapmadım 7-8 ögun beslendim. ve dikkat etmememe ragmen uzunca bir süre kilo almadım.ama su an veremiyorum o sekilde cunku ögun atlayıp abur cubur kacırıyorum. spora basladım ama... kacamak yapınca gitmiyor. aslında metabolizmam iyidır. hemen veririm. sanslıyım ama degerlendirmek lazım.

aynı saatte uyanmak yatmak aynı saatte kahvaltı ve akşam yemeği, bu çok önemli gerçekten de.

sabah 1 saat 15 dakika Leslie 3 mil ve hareketlerimi yaptım.
kahvaltım 1 yumurta, lor peyniri, zeytin ve çay
birazdan çıkıyorum yine yürüyerek dershaneye gidip geleceğim
akşama halim kalırsa girerim konuya :)

çok yorgumum anca yattım
sabah sporuma ilaveten bir buçuk saat de tempolu yürüdüm 7 km
ayaklarımın altı sızlıyor.

akşam yemeğim: 2 ince dilim mantarlı tavuk, yoğurt, turşu, yarım bardak boza

herkese iyi geceler..
sabah 6:00da görüşürüz :)

sen guzel kilo verirsin , saglam spor yapıyorsun.

Günaydın 6'da kalktım yine..
Bugün hava çok karanlık Ankara'da..ve de soğuk...
Koca bir bardak su içtim, karnım şişti
Kahvem biter bitmez hemen Leslie ve bölgesel hareketlere başlıyorum

İnternetteki tüm Leslie videoları kapatılmış.
Artık kendim yapacağım. 45 dakika, hareketler de aklımda zaten...

o zaman en kısa zamanda istediğin hedefe sağlıklı bir şekilde ulaşırsın :)

bol bol su içmeyi unutmuyoruz, elbet abartmadan, 2.5 lt içmek lazım, en azından 2 litre.
ben bunu kendime sık sık hatırlatmalıyım, çünkü kilo aldığım dönemlerde hiç su içmezdim
su içince insan açlığını tokluğunu anlıyor.
devamlı yemek istemiyor.
bugün 3.günüm, iki gündür 2.5 lt su içtiğim için sadece sabah ve akşam iki öğün bana yetti. gece ya da öğlen karnım hiç acıkmadı, hatta aklıma yemek bile gelmedi. şimdi anlıyorum diğer öğünleri aç olduğum için değil de öylesine yiyormuşum.
şu sıralar bel bölgemin gitmesini çok istiyorum. biraz midemdeki şişlik indi gibi, ama elbet 10 kilo kadar vermeden istediğim gibi yağlardan incelme olmayacak.
bu sabah tartıldığımda yine 76 çıktım, yarın 75 küsür olurum, umarım...

akşam yemeğim: sebzeli ızgara tavuk, keten tohumlu yoğurt ve salata, 1 mandalin, badem ve çekirdek çitledim.
yemek iyiydi de ardına o çerezleri ve meyveyi yemeyecektim, yanlış yaptım...
sabaha 75 kilo çıkamayabilirim

canım ögun atlama bence canın istemese de en azından bir sut ic,meyve ye. metabolizman yavaslamasın sonra.

canım ögun atlama bence canın istemese de en azından bir sut ic,meyve ye. metabolizman yavaslamasın sonra.

benim için bu kural gerçekten de geçerli değil. ne kadar çok yersem o kadar çok kilo alıyorum. bazı tanıdıklarım 3 ana öğün 3 ara öğün yiyorlar devamlı ağızları boş durmuyor, gram kilo almıyorlar. ben de onlar gibi denediğimde sürekli kilo aldım. bu zamana kadar çok çeşitli diyetler yaptım ve amerikan diyeti benim için kesinlikle geçerli değil.

her bünye farklı farklı derler ya, gerçekten de çok doğru. benim vücudum için karatay diyeti uygun. iki öğün protein ağırlıklı beslenme. leptin hormonunu devreye sokmam şart. bunun için de 2 saat hiçbir şey yemeyip glukagonu devreye sokmalıyım, 4. saat hala bir şey yemezsem de leptin hormonu devreye giriyor. yani yağ yakan hormon depoları yakıp enerjiye dönüştürüyor. başka türlü kilo veremiyorum.

önceden karatay diyeti ile 62 kiloya kadar inmiştim. ama karatayı bırakınca geri aldım. yine vereceğim ama bu sefer asla ve asla karatayı bırakmam. vaktinde bıraktığım için çok pişmanım

bugün yine 6:00 da kalktım. hemen 1 bardak su içtim. kahvem biter bitmez spora başlıyorum.
çok mutluyum, 75 küsüre indim, eğer dün akşam o meyve ve çerezleri yemeseydim 75.5 altına bile inebilirdim. böyle yavaş yavaş hepsi gidecek işte :)

Bugün 4.Gün
Başladığımda bel çevrem 96 cm idi. Şimdi 92 cm. Sağlık için bel çevresi kadınlarda 88 cm geçmeyecek diyorlar. Acil 4 santim daha incelmeliyim..

Doktor Mehmet Öz'e göre ise karnınızı iyice içinize çekerek göbek deliğinin 2 cm üstünden ölçün diyor ve çıkan sonuç boyumuzun en fazla yarısı olmalıymış.
Mehmet Öz gibi yaptığımda 85 cm çıkıyor, boyumun yarısı 81. yani yine aynı kapıya çıkıyor. kalp damar hastalıkları riskini indirmem için 4 cm incelmeliyim.

İnsanlar diyet sürecine girdiklerinde tartıda değişim göremiyorlar ve moralleri bozuluyor. Aslında bel çevrelerini ölçseler devamlı farkı farkedecekler demişti. Çünkü sporla insanın yağ oranı azalıp kas oranı artıyor, tartıda bir değişim olmuyor ama bel çevreleri muhakkak incelecektir demişti.

Yani hatunlar belinizi ölçün, kiloya yansımasa da moralimiz bozulmasın.

1 saat yürüyüş
akşam yemeğim: unsuz hamsi buğulama, bol salata, humus ve 1 dilim mısır ekmeği
mısır ekmeğini yemeyecektim
çok geldi

Canım geldim ben de akrabalar bugün gittiler işte evet ben de dikkat ediyorum yediklerime ama sporumu çok iyi yapmam lazım kilomu yaz kuzum 83.800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…