- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
- Konu Sahibi TracyFlick
-
ben de 60 a insem yılbasına kadar cok guzel olucak ama o kadar hızlı verebilecegimi zannetmiyorum... 8 haftada 10 kilodan fazla... veren veriyor da ben o kadar iradeli değilim.
5 haftada 9 kilo vermiştim daha önce . kilom daha az olmasına ragmen. 62 den 53 e dustum. sabah aksam gunde iki defa sporumu yapardım. hic kacamak yapmadım 7-8 ögun beslendim. ve dikkat etmememe ragmen uzunca bir süre kilo almadım.ama su an veremiyorum o sekilde cunku ögun atlayıp abur cubur kacırıyorum. spora basladım ama... kacamak yapınca gitmiyor. aslında metabolizmam iyidır. hemen veririm. sanslıyım ama degerlendirmek lazım.aslında iradeli olmak ile alakası yok ve zaten en sağlıklısı haftada 1 kilo vermektir. hızlı verilen kilo daima hızlı alınır bunu unutma :) yavaş ver ama geri almayacak şekilde ver ve kendine dert etme 8 kilo bile versen seni çok iyi motive edecektir :)
psikolojinin iyi olması gerçekten olumlu motivasyon sağlıyor. :) bir yerdeokumuştum düzenli yemek ve düzenli uyku ile daha rahat kilo verilirmiş. düzenli uyku aynı saatte yatıp aynı saatte kalkmakmış. yani vücudu ayarlamak lazm. ben de çalıştığım için erkenden yatıyorum ama ssağlıklı beslendiğim için sabah vücudum dinç oluyor :)
sen guzel kilo verirsin , saglam spor yapıyorsun.çok yorgumum anca yattım
sabah sporuma ilaveten bir buçuk saat de tempolu yürüdüm 7 km
ayaklarımın altı sızlıyor.
akşam yemeğim: 2 ince dilim mantarlı tavuk, yoğurt, turşu, yarım bardak boza
herkese iyi geceler..
sabah 6:00da görüşürüz :)
vereceğimsen guzel kilo verirsin , saglam spor yapıyorsun.
5 haftada 9 kilo vermiştim daha önce . kilom daha az olmasına ragmen. 62 den 53 e dustum. sabah aksam gunde iki defa sporumu yapardım. hic kacamak yapmadım 7-8 ögun beslendim. ve dikkat etmememe ragmen uzunca bir süre kilo almadım.ama su an veremiyorum o sekilde cunku ögun atlayıp abur cubur kacırıyorum. spora basladım ama... kacamak yapınca gitmiyor. aslında metabolizmam iyidır. hemen veririm. sanslıyım ama degerlendirmek lazım.
canım ögun atlama bence canın istemese de en azından bir sut ic,meyve ye. metabolizman yavaslamasın sonra.bol bol su içmeyi unutmuyoruz, elbet abartmadan, 2.5 lt içmek lazım, en azından 2 litre.
ben bunu kendime sık sık hatırlatmalıyım, çünkü kilo aldığım dönemlerde hiç su içmezdim
su içince insan açlığını tokluğunu anlıyor.
devamlı yemek istemiyor.
bugün 3.günüm, iki gündür 2.5 lt su içtiğim için sadece sabah ve akşam iki öğün bana yetti. gece ya da öğlen karnım hiç acıkmadı, hatta aklıma yemek bile gelmedi. şimdi anlıyorum diğer öğünleri aç olduğum için değil de öylesine yiyormuşum.
şu sıralar bel bölgemin gitmesini çok istiyorum. biraz midemdeki şişlik indi gibi, ama elbet 10 kilo kadar vermeden istediğim gibi yağlardan incelme olmayacak.
bu sabah tartıldığımda yine 76 çıktım, yarın 75 küsür olurum, umarım...
canım ögun atlama bence canın istemese de en azından bir sut ic,meyve ye. metabolizman yavaslamasın sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?