- 14 Ekim 2014
- 127
- 59
- 38
- Konu Sahibi TracyFlick
-
ben de aynen böyle bir konu açacaktım sen benden önce davranmışsın :) ben sadece 3 kilo vermek istiyorum birbirimize destek olabiliriz.
sabah ne güzel spor yapmışsın özeniyorum böyle görünce :)
yok oraya da devam ediyorum. o konuda süreklilik yok, yani film izledikçe ekliyorsun ve sadece ay sonlarında listeyi ilk mesaja ekliyorum o kadar.Ben bu videodaki 3 mil'i her sabah yapsam zaten kilo veririm. Yeni bitirdim öyle terkedim kii. Bir de türkçe dublajı olsa şu videonun çok dua ederdim. Sitdown dediği yerlerde cökünmü demek istiyor çökmeyin mi??
O konuda hala emin olamadım.
Bu arada Tracy sen sinema gunluğu nu bıraktın mı? Ders calısmaya vermişsin kendini galiba
o zaman kilo verdikçe buraya yaz, belli bir tartı günümüz, yarış falan yok, kilo verdikçe haftalara yazacağım. yarışı kendimizle yapıyoruz. kendi kendimizi yenelim, sonuçta fazla kiloları kendimiz aldık. misal kimse benim ağzıma bıçak dayamadı ye bu abur cuburları diyehavalar tam olarak soğumamışken yürümekte fayda var :) ben işe servisle gidip geliyorum ama çok uzak yürüme gibi bir şansım yok maalesef
tabiki ekleyebilirsin :) evime internet en geç haftasonuna kadar bağlanacak. bu konuyu yakın takip edeceğim :) yılbaşına kadar kurtulmam gereken bi kaç masum kilom var :)
benim dün çok verimli geçtitamam ben yazarım verince. benim kilom 55 . kilom ile pek sıkıntım yok ama geçen yıldan beri 5 kilo aldım ve kıyafetlerim olmuyor. yenisini almak yerine kilo versem daha iyi olur diye düşündüm. yani tek sıkıntım pantolonlarım
sağlıklı beslenip abur cubur yemeden günde yarım saat de olsun spor ile hem sağlıklı oluruz hem de psikolojik motive oluruz diye düşünüyorum :)
hemmen ekledimkızlar bende katılabilir miyim aranıza .. yılbaşına 60 kilo olmam lazım.. bu sabah ıtıbarıyle 72 kiloyum
benim dün çok verimli geçti
erken kalktım spor yaptım düzgün beslendim suyumu içtim dersimi çalıştım ve erkenden de yattım saat 22:00de. çok mutluyum, içim rahat uyudum. :) gerçekten de insanın psikolojisini acayip etkiliyor :)
ben de 60 a insem yılbasına kadar cok guzel olucak ama o kadar hızlı verebilecegimi zannetmiyorum... 8 haftada 10 kilodan fazla... veren veriyor da ben o kadar iradeli değilim.kızlar bende katılabilir miyim aranıza .. yılbaşına 60 kilo olmam lazım.. bu sabah ıtıbarıyle 72 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?