Yeni Yıla Kadar En Az 8 Kilo Veriyoruz

TracyFlick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
127
59
38
Düzenli yaşama adım atalım diyoruz. İlk adım da kilo vermekten geçiyor. Önümüzdeki bu iki ay en az sekiz kilo vermekle başlayalım. Elbette konu genel anlamda erken kalkmaya, ders çalışmaya, spora ve diyete destek amaçlı olacak.

1.Hafta 11-16 Kasım.....2.Hafta 17-23 Kasım.....3.Hafta 24-30 Kasım
4.Hafta 1-7 Aralık.........5.Hafta 8-14 Aralık...... 6.Hafta 15-21 Aralık
7.Hafta 22-28 Aralık.....8.Hafta 29 Aralık - 4 Ocak

TracyFlick: 77
1.Hafta - 75.8
2.Hafta - 75
3.Hafta - 74
4.Hafta - ...
5.Hafta - ...
6.Hafta - ...
7.Hafta - ...
8.Hafta - ...

aaynaa: 83.8
1.Hafta - 83.8
2.Hafta - 83.8
3.Hafta - 83.8

4.Hafta - ...
5.Hafta - ...
6.Hafta - ...
7.Hafta - ...
8.Hafta - ...

sirinezgicik: 55
1.Hafta - 53.8
2.Hafta - 53.8
3.Hafta - 53.8

4.Hafta - ...
5.Hafta - ...
6.Hafta - ...
7.Hafta - ...
8.Hafta - ...

ezmira: 73
1.Hafta - 73
2.Hafta - 73
3.Hafta - 71.5
4.Hafta - ...
5.Hafta - ...
6.Hafta - ...
7.Hafta - ...
8.Hafta - ...

chemes: 70.2
1.Hafta - 69.7
2.Hafta - 69.7
3.Hafta - 69.7
4.Hafta - ...
5.Hafta - ...
6.Hafta - ...
7.Hafta - ...
8.Hafta - ...

haleatli: 69.7
1.Hafta - 69.7
2.Hafta - 69.7
3.Hafta - 69.3

4.Hafta - ...
5.Hafta - ...
6.Hafta - ...
7.Hafta - ...
8.Hafta - ...

Son düzenleme:
Bu sabah güne erken başladım. 6'da kalktım. Üç bardak su, bir fincan kahve ve şimdi ilk sporumla başlıyorum diyetime.
Leslie 3 Mil ( ) ve bölgesel hareketlerle 1 saat

Bugün Ankara çok güzel. Güneş insanın içini ısıtıyor...
Matematik çalışmaya geçiyorum.

ben de aynen böyle bir konu açacaktım sen benden önce davranmışsın :) ben sadece 3 kilo vermek istiyorum birbirimize destek olabiliriz.

sabah ne güzel spor yapmışsın özeniyorum böyle görünce :)

ben de aynen böyle bir konu açacaktım sen benden önce davranmışsın :) ben sadece 3 kilo vermek istiyorum birbirimize destek olabiliriz.

sabah ne güzel spor yapmışsın özeniyorum böyle görünce :)

günaydın :) evet çok iyi hissediyorum kendimi. sabah sabah terlemek harika oldu. hafta içi dershaneye gidiyorum ve artık dershaneye de yürüyerek gitmeye karar verdim. 30-35 dk mesafe, hızlı tempoyla gider gelirsem 1 saat açık hava yürüyüşümü de aradan çıkarmış olacağım.

seni de listeye ekleyeyim mi

Ben bu videodaki 3 mil'i her sabah yapsam zaten kilo veririm. Yeni bitirdim öyle terkedim kii. Bir de türkçe dublajı olsa şu videonun çok dua ederdim. Sitdown dediği yerlerde cökünmü demek istiyor çökmeyin mi??
O konuda hala emin olamadım.

Bu arada Tracy sen sinema gunluğu nu bıraktın mı? Ders calısmaya vermişsin kendini galiba

havalar tam olarak soğumamışken yürümekte fayda var :) ben işe servisle gidip geliyorum ama çok uzak yürüme gibi bir şansım yok maalesef

tabiki ekleyebilirsin :) evime internet en geç haftasonuna kadar bağlanacak. bu konuyu yakın takip edeceğim :) yılbaşına kadar kurtulmam gereken bi kaç masum kilom var :)

yok oraya da devam ediyorum. o konuda süreklilik yok, yani film izledikçe ekliyorsun ve sadece ay sonlarında listeyi ilk mesaja ekliyorum o kadar.
ben o videoda sesi tamamen kısıyorum. tabletten açtım Leslieyi, sesini kıstım, yanına da takip ettiğim diziyi açtım Falling Skies bir bölüm 45 dk zaten, Leslie ile aynı anda bittiler. Sedece gördüklerimi yapıyorum onda sese gerek yok hiç. o bahsettiğin bölüm yanlara adım atarken hafif çöküyorsun dizlerini kırarak adım atıyorsun hafif ama. böylece üst bacağını ve poponu sıkarak adım atmış oluyorsun.

o zaman kilo verdikçe buraya yaz, belli bir tartı günümüz, yarış falan yok, kilo verdikçe haftalara yazacağım. yarışı kendimizle yapıyoruz. kendi kendimizi yenelim, sonuçta fazla kiloları kendimiz aldık. misal kimse benim ağzıma bıçak dayamadı ye bu abur cuburları diye kendi kendime ettim bunu

Tatlım ben de 73 kilodayım.
Artık sporumu yapıcam elimden geldiği kadar vericem.8 kilo olmasada 5-6 kilo versem iyi.beni de listeye alabilirsin canım

kızlar beni de eklermisiniz mumkunse, dun 70,2 kiloydum. hedefim 52. coook uzun bir yolum var. kilo verenleri gördukce de motive oluyor insan.

tamam ben yazarım verince. benim kilom 55 . kilom ile pek sıkıntım yok ama geçen yıldan beri 5 kilo aldım ve kıyafetlerim olmuyor. yenisini almak yerine kilo versem daha iyi olur diye düşündüm. yani tek sıkıntım pantolonlarım

sağlıklı beslenip abur cubur yemeden günde yarım saat de olsun spor ile hem sağlıklı oluruz hem de psikolojik motive oluruz diye düşünüyorum :)

benim dün çok verimli geçti
erken kalktım spor yaptım düzgün beslendim suyumu içtim dersimi çalıştım ve erkenden de yattım saat 22:00de. çok mutluyum, içim rahat uyudum. :) gerçekten de insanın psikolojisini acayip etkiliyor :)

kızlar bende katılabilir miyim aranıza .. yılbaşına 60 kilo olmam lazım.. bu sabah ıtıbarıyle 72 kiloyum
hemmen ekledim
önceden de yazdığım gibi kural yok tartı günü yok
kilo verir vermez buraya yazıyorsun ve hangi haftadaysak oraya ekliyorum.
ama günlük menünü yaptığın sporları yazarsan senin için çok iyi motive olur :)

dün öğleden sonra tüm gün hiç giremedim buraya, çok yorgundum, o yüzden dün yarım kalan yazacaklarımı şimdi ekliyorum.

dün dershaneye yürüyerek gidip geldim, toplamda 1 saat 10 dakika yürümüş oldum.

dün akşam yemeğim ise: karnabahar ve mevsim salatası, fasülye, yoğurt, kırmızı et hepsinden azar azar.
eşim boza almış tatlısı çok olmayanından, azcık ondan da içtim yarım bardak.

bu sabah yine 6:00ya kurdum saatimi bir bardak suyla güne başladım, şu anda da bahçemde kahvemi içiyorum
kadınlar kulubu ile de pek datlu oluyor kahve.

birazdan Leslie 3 Mil ve ardından bölgesel hareketlerle sporuma başlıyorum

Bu arada az önce tartıldığımda 76 çıktım. Dünkü yoğun sporumla 1 kilo gitmiş bile gerçi muhtemelen ilk başladığında verilen o 2 kilodan biridir.

Son düzenleme:

psikolojinin iyi olması gerçekten olumlu motivasyon sağlıyor. :) bir yerdeokumuştum düzenli yemek ve düzenli uyku ile daha rahat kilo verilirmiş. düzenli uyku aynı saatte yatıp aynı saatte kalkmakmış. yani vücudu ayarlamak lazm. ben de çalıştığım için erkenden yatıyorum ama ssağlıklı beslendiğim için sabah vücudum dinç oluyor :)

kızlar bende katılabilir miyim aranıza .. yılbaşına 60 kilo olmam lazım.. bu sabah ıtıbarıyle 72 kiloyum
ben de 60 a insem yılbasına kadar cok guzel olucak ama o kadar hızlı verebilecegimi zannetmiyorum... 8 haftada 10 kilodan fazla... veren veriyor da ben o kadar iradeli değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…