• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yeni yıla hamiş olarak girmek isteyenler❤❤

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tubaasare

Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl💕
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2019
1.979
3.341
83
Kizlarr gebelik için ek olarak neler yapiyorsunuz? Doktor vs. Tedavi olanlar tedavi surecinide paylaşabilir? Bizede umut olun inşallah yeni yıla hamiş olarak gireriz Allahim sağlıkla bebişlerimizi kucagimiza almayı nasip etsin❤
Buarada bat 4 ocak

Merhaba;
Önceliğimiz folikasit canım ben İnofolick kullanıyorum pembe kutu olan
Tabiki sonra hormon testlerimiz önemli benim testlerimde iyi
Eşimin sperm testleri ortalamalarda, kötü değil dedi doktor
Ben ovulasyon testiyle 2 ay yumurtlama günlerimi yakaladım değerlendirdim nasip olmadı
Sonra doktor kontrolinde femara hap, menapur iğne kullandım, 3 yumurtam gelişti ve ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum c. Tesi günü, şimdide bat erkene çekti doğal olarak 27-28 aralığı bekliyorum inşallah regl olmayız evlatlarıma kavuşurz🙏
Sperm kalitesi inde doktorlar gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar

Inşallah canım benim bebisimize kavusuruz 💕
Ne kadardir evlisin ve bebis istiyorsunuz canim❤
Evet gun asiri iliski iyi diyolar biz her gun deniyoduk ama sperm kalitesi iyi olmuyor bnce oyle
Bende ilk defa bu ay hormon testi yaptirdim ama doktorla gorusemedm daha
Rahim filmide cektiricm snirim sen cektirdinmi kuzum?
Bu folik asit falanda hic kullanmadm bi kere bir doktor faydasi olmuyor demisti ama bilmiyorum c life diye bir macunda varmis
Ovulasyon testinide belki obur ay almayi dusunuyorum

1,5 yıldır evliyim ama 5-6 aydır çocuk istiyoruz, macun kullanmadan önce hormonlar önemli, çünkü bazı bitkiler hormonlara iyi gelmiyebiliyor, bünye ve hormon meselesi,ve folik asit gebelik öncesi çok ama çok önemli
Ben rahim filmi çektirmedim, bu ayda gebelik oluşmaz ise rahin filmi çektirecem
Bu arada eşininde sperm testi yapmasını öneririm

Merhaba, umarım ocak bize hayırlı mutlu haberlerle gelir.
benımde bat 5 ocak
ben meryem ana otu aldım.yumurtlama zamanını yakalayınca içilecek bişey.rahımın spermi daha iyi kavramasını sağlıyormuş.Bu arada o bitkiyi suya atıcaz ve 1gece orada kalacak.ertesi gün içilecek. ve o suya meryem suresi okunacak..
ayrıca c life aldım ondan kullanıyorum.
birde ovulasyonla takip ediyorum..

Rabbim vesile kılsın inşallah

Bende Ocak ayında hamile olmak istiyorum...
Suan adet söktürücü kullaniyorum 10 gün sonra o bitecek 1 hafta içinde adet olmam gerekiyor ve adetim 8 gün sürüyor yani yaklaşık 25 gün sonra cabalamaya başlayacağız. Bu ay doktorum klomen yazacak bu yüzden adetin 3. Günü doktora gideceğim.

Bende yeni yıla hamiş girmek istiyorum inşallah 🤲🏻 klomen tedavisinde 2inci ayım salı günü kontrolüm var bakalım yumurtalar gelişmiş olacak mı. 1 buçuk senedir istiyoruz eşimin değerler iyiydi sadece morfoloji sorunu vardı ama sayı iyi olduğu için etkilemez dedi doktor vitamin kullanıyor şimdilik. Hsg çektirdim temmuz ayında o ay hamile kaldım kimyasalla sonuçlandı malesef.

1,5 yıldır evliyim ama 5-6 aydır çocuk istiyoruz, macun kullanmadan önce hormonlar önemli, çünkü bazı bitkiler hormonlara iyi gelmiyebiliyor, bünye ve hormon meselesi,ve folik asit gebelik öncesi çok ama çok önemli
Ben rahim filmi çektirmedim, bu ayda gebelik oluşmaz ise rahin filmi çektirecem
Bu arada eşininde sperm testi yapmasını öneririm
Folik asit doktor onerisi olmadanda kullabilir mi canim
Evet canim doktorda oyle soyledi spermiyogrammi ne onu cektirmemz gerekmis insallah en kisa surede yaptiricaz😊
Anladim canim rahim filminde tuplere bakiyolar heralde sizin daha 5 6 ay erken olabilir onun icin

Merhaba, umarım ocak bize hayırlı mutlu haberlerle gelir.
benımde bat 5 ocak
ben meryem ana otu aldım.yumurtlama zamanını yakalayınca içilecek bişey.rahımın spermi daha iyi kavramasını sağlıyormuş.Bu arada o bitkiyi suya atıcaz ve 1gece orada kalacak.ertesi gün içilecek. ve o suya meryem suresi okunacak..
ayrıca c life aldım ondan kullanıyorum.
birde ovulasyonla takip ediyorum..

Rabbim vesile kılsın inşallah
Insalalh canim benim hakkimiza hayirli olani nasip etsin Rabbim❤
Ya ben hcbsey denemiyorum daha ileriki surecte deniyebilirim oncelikle su doktor isini halletmek istiyorum
Ama meryem suresini bnde duydum canim duzenli okuyanlar hep iyi haberler almis Rabbim kelaminin sifasi

Bende Ocak ayında hamile olmak istiyorum...
Suan adet söktürücü kullaniyorum 10 gün sonra o bitecek 1 hafta içinde adet olmam gerekiyor ve adetim 8 gün sürüyor yani yaklaşık 25 gün sonra cabalamaya başlayacağız. Bu ay doktorum klomen yazacak bu yüzden adetin 3. Günü doktora gideceğim.
Haydi insallah hayirli haberlerini bekliyoruz kuzum ilaclami adet oluyosn cnm

Insalalh canim benim hakkimiza hayirli olani nasip etsin Rabbim❤
Ya ben hcbsey denemiyorum daha ileriki surecte deniyebilirim oncelikle su doktor isini halletmek istiyorum
Ama meryem suresini bnde duydum canim duzenli okuyanlar hep iyi haberler almis Rabbim kelaminin sifasi
inşallah canımm
c life aklında olsun herkes cok öneriyor..
bugün lazım olmaz yarın olur.
yılbasında test yapsak çıkmaz diymi ya.yılbasında eşimize hamileyizzz deriz.. ama 5ocak bat. 5gün önceden cıkmaz herhalde :spor:

Bende yeni yıla hamiş girmek istiyorum inşallah 🤲🏻 klomen tedavisinde 2inci ayım salı günü kontrolüm var bakalım yumurtalar gelişmiş olacak mı. 1 buçuk senedir istiyoruz eşimin değerler iyiydi sadece morfoloji sorunu vardı ama sayı iyi olduğu için etkilemez dedi doktor vitamin kullanıyor şimdilik. Hsg çektirdim temmuz ayında o ay hamile kaldım kimyasalla sonuçlandı malesef.
Insallah canim hayirli haberlerini bekliyoruz Rabbim.hepimize nasp etsin insalah
Hamile kalabiliyormussn en azindan canim o cok iyi

Merhabalar;
Bende 16 aylık evliyim hazirandan beri bebek istiyoruz hormon testlerim normal 27-28 günde bir regl oluyorum.kasım da kimyasal gebelik geçirdim.adetim yeni bitti yumurtlamayı bekliyorum şuan inş hayırlısıyla tez vakitte hamile kalırız

inşallah canımm
c life aklında olsun herkes cok öneriyor..
bugün lazım olmaz yarın olur.
yılbasında test yapsak çıkmaz diymi ya.yılbasında eşimize hamileyizzz deriz.. ama 5ocak bat. 5gün önceden cıkmaz herhalde :spor:
Aynen canim aklimda bulunsun
Belli olmaz canim nasip gerci biz daha baslayamadkki sehirdisindaym bu ay umudm yok aslinda pazartesi donucem yumurtlamayi kacirabilirm

Merhabalar;
Bende 16 aylık evliyim hazirandan beri bebek istiyoruz hormon testlerim normal 27-28 günde bir regl oluyorum.kasım da kimyasal gebelik geçirdim.adetim yeni bitti yumurtlamayı bekliyorum şuan inş hayırlısıyla tez vakitte hamile kalırız
Inşallah canimmmm hepinizij haberlerinizi bekliyorum buradan❤❤

bende adet sokturucu kullaniyorum suan kizlar. ay sonuna adet olurum. ocak ayinin onundan fln itibaren calisma baslicak. ins tutar:anneadayı::110:

Back