- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Eşim trakyalı. Kendisi 1.90 küçük kardeşi 1.98 :)) kendi ailemin en uzun kadını benim. Adam bize şirinler ailesi diyor :))
O sulakta ben kurakta yetimisim. Aslen Corumluyum ama çocuklu gençlik Bursa.
Hiç. Sanki silah dayadık. Beğenmeyen küçük oğluna almasın:))
O değil de ben evlilik teklifi de almadım. Bazen kiziyorum, bi teklif bile gormedik diye. Adam katakulliye getirip kaptın beni, çakal diyor. :))
Birlikteliğimizin 4. yılında aileler mirin kirin edince (eşim sürekli yanıma gidip geliyordu) E bari evlenelim bari dedik biz de. :))Ben de almadim , abd ye gelecekti, benim de onla gitmem icin evlenmemiz gerekiyordu. Evlenelim bari dedikzaten dugunu de yapmis olmak icin yaptik. Ikimiz de sevmiyoruz merasimleri.
Sizinki de iyiymis :) Yani bazen bazi seyler kendiliginden gelisiyor, guzel de oluyor.Birlikteliğimizin 4. yılında aileler mirin kirin edince (eşim sürekli yanıma gidip geliyordu) E bari evlenelim bari dedik biz de. :))
Bak yanlış oldu. Eşim yapsa oyarim. 19 yıldır birlikteyiz. 12 yıldır evliyiz. 7. yılda evlendik. 4. yilda öğrencilik bitti geliş gidişler başladı.Sizinki de iyiymis :) Yani bazen bazi seyler kendiliginden gelisiyor, guzel de oluyor.
Bak yanlış oldu. Eşim yapsa oyarim. 19 yıldır birlikteyiz. 12 yıldır evliyiz. 7. yılda evlendik. 4. yilda öğrencilik bitti geliş gidişler başladı.
Güzel de oldu degidin gibi dolu dolu 19 yıl ve iki canavarımız var. :))
Bayramdan önce haftada 4 gün tam vücut çalışıyordum. Pazartesi itibariyle tekrar başlayacağımdır. Arz ederim.Spor yapabiliyor musunuz
Ben baslayamadim hala doğru düzgün
Güya düzenli leslie yapacaktım
AaaHiç. Sanki silah dayadık. Beğenmeyen küçük oğluna almasın:))
O değil de ben evlilik teklifi de almadım. Bazen kiziyorum, bi teklif bile gormedik diye. Adam katakulliye getirip kaptın beni, çakal diyor. :))
Canım ben yoldayımSpor yapabiliyor musunuz
Ben baslayamadim hala doğru düzgün
Güya düzenli leslie yapacaktım
Ahahha kız o ne güzel evlenme bahanesiBen de almadim , abd ye gelecekti, benim de onla gitmem icin evlenmemiz gerekiyordu. Evlenelim bari dedikzaten dugunu de yapmis olmak icin yaptik. Ikimiz de sevmiyoruz merasimleri.
Ahahha tamam tamam kimseye söylemeyiz biz merak etmeBunamaya başladığım aramızda kalsin hatunlar :)))
Hep derim evdeki parkeleri sulasam daha çabuk filizlenir diye.Aaa
Bak bak
Canım zaten artık genelde evlenmeyi düşünmediğini kişiyle çıkmıyorsun
E öyle olunca evlilik teklifi biraz araya kaynıyor sanırım
Laf vur belki evlilik yoldönümünüze falan sürpriz yapar
Odun mu diyeceğim de biraz öyle sezdim sankiumarım biraz da romantiktir
Tam vücut çok iyi yaBayramdan önce haftada 4 gün tam vücut çalışıyordum. Pazartesi itibariyle tekrar başlayacağımdır. Arz ederim.
Uzun yolculuk da zor yaa yer tarafın agriyorCanım ben yoldayım
Sporum araç içi seyahat
Pazartesi başla rakibem
Hemen hemen 45 dk sürüyor.Tam vücut çok iyi ya
Ahahah ay çok sevindim canım yaHep derim evdeki parkeleri sulasam daha çabuk filizlenir diye.
Gerçi hakkını yemeyeyim ilişkinin başında odun bendim. Adam romantiklik adına ne yaptıysa beni aldı bir gülme. Iki ayda öküze bağladı. :))
Ama 20. yilimiz için özel bir şey beklediğimi söyledim. 1 yılı var düşünsün taşınsın yapsın bir seyler.
Bazen benim özel gün hedileyelerim nerde diyor, hemen çocukları iteliyorum önune. Aha bak mis gibi hediye, her yıl başka sürprizleri oluyor, keyfini çıkar diyorum.
150 km civarı ama namaz için durabiliriz :) o yüzden uzar biraz gibi bakalım :)Uzun yolculuk da zor yaa yer tarafın agriyor
Ne kadar kaldi
Cardio gibi o zamanHemen hemen 45 dk sürüyor.
Fitwell uygulamasından yapiyorum. Fena ter atıyorum.