• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yıl için hiç görülmemiş e - kartlar nerden biliyorum çünkü ben yaptım :))

yazgelse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
110
0
96
Ankara
.............

Eklentiler

• $fffffffff.gif
    $fffffffff.gif
    17,6 KB · Görüntüleme: 183
  • $ffff.gif
    $ffff.gif
    6,4 KB · Görüntüleme: 161
  • $fffffffffff.gif
    $fffffffffff.gif
    8,2 KB · Görüntüleme: 141
  • $ffffffffffffffffffff.gif
    $ffffffffffffffffffff.gif
    14,2 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
Sevgili yabangülüm çok haklısın hiç birşey görünmüyor çok ufaklar,neden çünkü daha büyük resim ekleyemedim bir türlü. Resim eklemek istediğimde kabul etmiyor, sadece 1 mesajınız var 100 tane olmalı şeklinde çevirebildiğm bir uyarı çıkartıyor.
Çok komik değil mi gif yapmayı bildim de şuraya yükleyemedim :))
Ne yapmam gerektiğini bilen varsa üşenmesin şuraya yazsın da ben de size kartları kocaman resimlerle yükleyeyim :))
Anlaşılan blogun linkini de verdirmiyorlar, blogda tek bu kartlar var ben de zaten onları yükleyecektim.
Artık isteyen arkadaşlar "neseli-tasarimlar.blogspot.com" yazıp googleden arasınlar.
Beceremedim işte ne yapayım :))))))))))))

canım imageshack sayfasına gir googleden.ilk baştakine sonra browse yazısı var sağda onu tıkla bilg.resimler çıkar istediğini tıkla aç de.sonra start uploadı tıkla bekle yeni sayfa açılacak orada büyük yazıyla link çıkacak onu kopyala.k.kdaki mesajını editle sarı kutucuk olan yere yapıştır.ama sarı kutucuk olan yerde http:// var o yüzden 2 tane olacak bi tanesini sil tamam de.hemde resmin açık şekilde çıkacaktır.yapabilirsin umarım yapamazsan yardımcı olurum.istersen önce ana sayfanın en altında deneme tahtası var orada dene olursa buradada yaparsın okişyerimseniben

canım çok güzel şeyler hazırlamışsın ellerine sağlık..........

SEVDıKLERıNLE MUTLU YILLAR DıLıYORUM

Back