Yeni yer umduğum gibi olur mu

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.339
347
Merhaba kızlar 4 aylık zorlu iş arama olayından sonra bir hafta önce ilan veren bir gümrük firmasında sekreter olarak işe başlıyacağım önümüzdeki salı günü.Sabah 8.30 akşam altı asgari ücret agi artı 100 lira yol parası veriyorlar yemek şirkette yeniyor evime bir saat mesafede önce muhasebedeki kadınla görüştüm çok sıcakkanlı biriydi bugünde ikinci görüşme için patronla görüştüm iki aday vardı ben dış ticaret okudum gümrük ve lojistikle alakalı olduğu için belki bu etkili olmuştur bir de kadın bana isteklisin dedi bir de üç sene tecrübem olduğu için kısmet bana nasip oldu.Benim tecrübem olmasına rağmen üzerimde bir heyecan tedirginlik var 10 sene tecrübesi de olsa insanın her yerin düzeni farklı yapacağım iş telefonları birbirine bağlama kargoların takipi toplantı odasını düzenlemek birde iki kardeş var şirket sahibi onlara uçak bileti almak ben de daha önce çalıştığım yerde ya muhasebe müdürü ya da yönetici asistanı alırdı bileti onu da söyledim kadına görüşmede kolay o dedi herzaman aldığımız bir site var dedi.Eski işyerimden patron biraz sinirliydi bazen bana çatardı müşteri ödemeyi yapmaz ya da başka birine kızar bazen bana çatardı sekreter ortada olduğu için diğerleri odada duruyordu ben de ondan ayrıldım çünkü dayanamadım.Bugün ilk izlenim patron biraz daha güleryüzlüydü inş asabi değildir.Siz de yeni bir işyerine başlayınca böyle tedirgin oldunuz mu ilk gün biraz heyecanlı olacak

Sen isyerinde ışe odakli calisirsan. Hic sikinti olmaz. Yeni tanidigimiz herkesin acayip huylari cikar o yuzden mesefali ve uyumlu olmak sizin icin iyi olur. Hayirli olsun. Insallab yukselirsiniz orada.

D Dumanikara sağol cnm inş öyle olur mesafeli olmak daha iyi bir de başkasına ait işleri ben yaparım dediğinizde herşeyi size yıkıyorlar

Simdiden oyle dusunmeyin. Tabiki kidemli olanlardan daha cok is yapacaksiniz. Ya fazla mi is yapiyorum acaba diye dusunmeyin zaten zamanla hersey oturuyor. Isi size yiksalar bile bir sure sonunda kazanan her zaman uyumlu taraf olur. Is veren ve ise girmis biri olarak soyluyorum

H huvese merhaba..
Öncelikle yeni işin hayırlı olsun :)
Pekâlâ yapabilirsin.. Neden yapmayasin ki?
Sadece işine odaklan ve gerilme. Ilk zamanlar alışma süreci. Sonrasında tıkır tıkır işler hersey
Hem gümrük okumuşsun ne kadar güzel. Ileriye doğru pozisyon değişikliği bile olabilir.

Yaklaşık 4-5 yıldır calısmayan biri olarak ve birkaç gün önce yaptıgı is basvurusu onaylanan biri olarak tamda aradıgım konuya düşmüş bulunmaktayım...
O kadar iyi anlıyorum ki seni...
4.5 yıl öncesine bakacak olursak..
Asistanlık yaptım ...
Muhasebe departmanında çalıştım...
Ama sonra egitim evlilik vs uzaklastım iş hayatından....
Şuan yine cok guzel bir fırsat var elimde...
Fakat oyle tembellestim ki...
Yapabilir miyim endişesi,ortama uyum saglayabilir miyim endisesi yasıyorum
Çok soguk..Bu havada gidemem ki diyorum
Düşün bahaneleri.... :)
(Hoş.KK GIBI BIR YERDE HER TELDEN INSANIN VARLIGINA ALISTIM AMA TELEFONU ELIMDEN BIRAKMAMLA YOK OLUYOR HEPSI..KESKE HAYATTA OYLE OLSA :))))

BahtsizBedevii aynen cnm dört ay iş arama süreci çok zorluydu olacak mı olmayacak mı bir yer patron ortam nasıl olacak bir de dört ay evde oturdum bende de hafif tembellik vardı yeni yer olunca ister istemez tedirgin oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…