Merhaba kızlar 4 aylık zorlu iş arama olayından sonra bir hafta önce ilan veren bir gümrük firmasında sekreter olarak işe başlıyacağım önümüzdeki salı günü.Sabah 8.30 akşam altı asgari ücret agi artı 100 lira yol parası veriyorlar yemek şirkette yeniyor evime bir saat mesafede önce muhasebedeki kadınla görüştüm çok sıcakkanlı biriydi bugünde ikinci görüşme için patronla görüştüm iki aday vardı ben dış ticaret okudum gümrük ve lojistikle alakalı olduğu için belki bu etkili olmuştur bir de kadın bana isteklisin dedi bir de üç sene tecrübem olduğu için kısmet bana nasip oldu.Benim tecrübem olmasına rağmen üzerimde bir heyecan tedirginlik var 10 sene tecrübesi de olsa insanın her yerin düzeni farklı yapacağım iş telefonları birbirine bağlama kargoların takipi toplantı odasını düzenlemek birde iki kardeş var şirket sahibi onlara uçak bileti almak ben de daha önce çalıştığım yerde ya muhasebe müdürü ya da yönetici asistanı alırdı bileti onu da söyledim kadına görüşmede kolay o dedi herzaman aldığımız bir site var dedi.Eski işyerimden patron biraz sinirliydi bazen bana çatardı müşteri ödemeyi yapmaz ya da başka birine kızar bazen bana çatardı sekreter ortada olduğu için diğerleri odada duruyordu ben de ondan ayrıldım çünkü dayanamadım.Bugün ilk izlenim patron biraz daha güleryüzlüydü inş asabi değildir.Siz de yeni bir işyerine başlayınca böyle tedirgin oldunuz mu ilk gün biraz heyecanlı olacak