YENİ YENİ YEPYENİ (en bi kıymetlilerim)

Canim ne zaman elinde olursa ya tir önemli değil ay rica 2 elbiseni giyiniyorum çok siklar su ilk ekledikleri siyahla kirmizi

Aaa aldnmı gerçktn süperdirler kalitelide gerçi bndeki herşey kaliteli o ayrı😄😄şımartaym az kndimi😃 yaklşmştr emnim güle güle klln😄yok ya çok istiorm ama doğm yotm masraflardan elim gtmz almaya sana mhçp olmk istemm inceliğin için tşk ederim takas olsaydı süper olcaktı dua ediorm bnm olcekk ooo sinbo😃kikikiki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba. Kızımın doğum günü için yatak örtüsünü almak istiyorum. Ürün nevresim mi yatak örtüsü mü?

Canim bu urun kullanilmamis olduğu için takas düşünmüyorum fiyati 65 TL uygun yani bu fiyata zaten ta cin yatak örtüsünü bulamaz sin yok canim agir tutmaz hafif canim en uygun kargo ya pttye veririm merak etme sen para yi yatirirsin ben ayni gün yollar im

60 yapalım mı? Sen bana hesap numaranı gönder. Eşimlede konuşayım olursa gece yatırıp haber veririm

canm bendede acılmamıs ızgara var paketnde sarjlı süpergeyle takas edebilirmiyz foto gönderirim istersn 50tlye aldm mini fırınımla aynı pişirme özelliklerine sahip olunca kullanmadm iadede edemedm ne dersn

canm bendede acılmamıs ızgara var paketnde sarjlı süpergeyle takas edebilirmiyz foto gönderirim istersn 50tlye aldm mini fırınımla aynı pişirme özelliklerine sahip olunca kullanmadm iadede edemedm ne dersn

Canim sen ekle foto yu tabiki takas yapabiliriz

canm ızgara bu

Eklentiler

• $2014-04-28 14.07.56.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $2014-04-28 14.08.38.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 61
  • $2014-04-28 14.08.51.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 69
Bayanlar ev eşyalar aksesuarlar perdeler yatak örtüleri abajurlar parfümler ne ararsaniz eşarplar herşey herşey aksama eklenecektir beni takipte kalin

Canm diger urunlernide koy ozaman aksama takas yapalm bak benm tost makinasi tencere falan o tip seylerede ihtiyacm var sende begendysen izgarayi yaparz biseylr tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…