Yatak Odası Dekorasyonu yeni yatak odası modelleri...

hangi modeli beğendiniz...

• model 1

OY: 4 14,3%
  • model 2

OY: 1 3,6%
  • model 3

OY: 0 0,0%
  • model 4

OY: 8 28,6%
  • model 5

OY: 0 0,0%
  • model 6

OY: 1 3,6%
  • model 7

OY: 6 21,4%
  • model 8

OY: 8 28,6%

• Ankete Katılan
    28
$IMG_0189.webp

bu modeli aldım kızlar
renk olarak beyaz olan yerler ceviz, ceviz olan yerler beyaz olacak...

bende 8i beğendim :)) ve renkleri ters çevirmekle iyi yapmışsın, beyaz mobilya için sararma ihtimali var diyolar ya insanın içine kurt düşüyo :9 ben yemek odası takımımı beyaz aldım inş bi sorun çıkmaz..

ben büyük ihtimal istikbalden alıcam.. senin gardrobun içi çok kullanışlıymış inş bende o tarz birşey bulurum :)

iyi günlerde kullan :)

bende 8i beğendim :)) ve renkleri ters çevirmekle iyi yapmışsın, beyaz mobilya için sararma ihtimali var diyolar ya insanın içine kurt düşüyo :9 ben yemek odası takımımı beyaz aldım inş bi sorun çıkmaz..

ben büyük ihtimal istikbalden alıcam.. senin gardrobun içi çok kullanışlıymış inş bende o tarz birşey bulurum :)

iyi günlerde kullan :)

teşekkür ederim canım hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanalım.
bizim mobilyacı tanıdık olduğu için beyaz olan hiçbirşeyi önermedi zaten satmam sana dedi. ileride çoluk çocuk olunca kullanışlı olmadığını anlarsın dedi, sararma yapar diye de sevgili nişanlım söyledi.
aldığım model çok içime sindi beğenerek aldım gerçekten.
ama şu da bir gerçek beyaz takımların asaleti bambaşka:)
istikbalde de var güzel modeller, mondi ve bellonaya da bak istersen fikir olur.

canım çok güzel çok beğendim iyi günlerde kullanın arkadaşım (eniştemle ) .renkleri değiştirmek iyi fikir ..bende beyaz mobilya beğendim ama ya sararırsa diyede düşünmeden edemiyorum .bakıcaz artık . hayırlı olsun kzuum içine sindiğine sevindim .:nazar:

Back
X