• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni yaptırdığım platin röflem..

Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.
dsci0519kopya.jpg
:nazar::nazar:

sizi çok kötü kandırmışlar sanırım ...platin de göremedim röflede göremedim :1no2:

Açıkcası ben bayıldım saçlarınıza gerçekten inanılmaz doğal ve çok güzel bir renk olmuş.Sizin hayalinizdeki renk nasıl bir renkti bilmesemde bu rengin ısrarla çok güzel olduğunu düşünüyorum.

Normalde röfle renginin oturması için zaman geçmesi gerekir ve genelde ilk yaptırdığımızda çok da beğenmeyiz(ya da en azından ben öyleyim diyeyim)ama sizinkisi ilk haliyle bile çok güzel olmuş.Zamanla da rengin açılacağını düşünürsek bence saçlarınız harika olmuş.

Ayrıca saçlarınız bir röfle işleminden sonra bile çok sağlıklı ve parlak görünüyor.Ben yerinizde olsam tekrar bir işleme girerek güzelim saçlarımı yıpratmazdım.İyi günlerde kullanın inşallah

Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.

dsci0519kopya.jpg
:nazar::nazar:
ben boya hiç sevmem ama sizinki harika olmuş.çok doğal tam bahar-:nazar: yaz saçı olmuş.çok sarı saç kullanışlı değil yaşlı gösteriyor.makyajsız kullanılmıyor.ama sizinki çok naturel olmuş harika bayıldım pastel makyajla süper olur.güle güle kullanın.

sizi çok kötü kandırmışlar sanırım ...platin de göremedim röflede göremedim :1no2:

Ay valla bende göremedim CADIARZU
Tekrar resimliycm saçım açıldıkça ok?

Açıkcası ben bayıldım saçlarınıza gerçekten inanılmaz doğal ve çok güzel bir renk olmuş.Sizin hayalinizdeki renk nasıl bir renkti bilmesemde bu rengin ısrarla çok güzel olduğunu düşünüyorum.

Normalde röfle renginin oturması için zaman geçmesi gerekir ve genelde ilk yaptırdığımızda çok da beğenmeyiz(ya da en azından ben öyleyim diyeyim)ama sizinkisi ilk haliyle bile çok güzel olmuş.Zamanla da rengin açılacağını düşünürsek bence saçlarınız harika olmuş.

Ayrıca saçlarınız bir röfle işleminden sonra bile çok sağlıklı ve parlak görünüyor.Ben yerinizde olsam tekrar bir işleme girerek güzelim saçlarımı yıpratmazdım.İyi günlerde kullanın inşallah
çok güzel anlattın arkadaşım teşekkür ederim öpüyorum seni...hiç yıpranmadı evet kaliteli boya olmasından hemde doğal kendi saç rengimin üzerine yapılmasından...

ben boya hiç sevmem ama sizinki harika olmuş.çok doğal tam bahar-:nazar: yaz saçı olmuş.çok sarı saç kullanışlı değil yaşlı gösteriyor.makyajsız kullanılmıyor.ama sizinki çok naturel olmuş harika bayıldım pastel makyajla süper olur.güle güle kullanın.
Teşekkür ederim canım...

bewnce bu platın değil..küllü sarı gıbı ama ışıktan dolayı böyle gözüyüyor olanbılır...daha aydınlıkta çekseydın net olurdu..

moralin bozulmasın... bence çok doğal durmuş en azından daha sonradan biraz rengi açabilirsin gözün alışır...en güseli zaten kendi saç rengini kaybetmeden saçlarınla oynamak...

hoş bi renk cnm ama röfle gibi durmuyor ama çok dogal guzel bi renk gule gule kullan :)

Açıkçası eğer buna röfle diyorsanız ben beğenmedim ama eğer doğal bir saç olsun, küllü sarı istedim derseniz çok güzel olmuş. bence kuaförünüzle konuşmalısınız.

çok doğal durmuş ve yakışmış yüzünüzü göremiyorum ama bu haliyle yakışmış..röfleli gibi değil ama..sanki kendi saçınızmış gibi olmuş.ii günlerde kulanın

platin sarısına benzaetemedim ben ama belki çok az az yapıldığı içindir cnm...güzel doğal bi duruşu var..

Evet saçımın şimdiki hali ama fönsüz.Biraz açıldı ama bana yine koyu gelio,1 ay sonra aralarada röfle attırıcam.Sizce napıyım??

Son düzenleme:
sana hala koyu geliyosa bencede birazdaha açtır aralarına attır dediğin gibi. ama bu halide güzel. güle güle kullan.

canım yani bana bırak platini röfle gibi bile görünmedi. eskiden gölge yaptırılırdı ya öyle görünüyor.. kuaförünü değişmelisin çünkü platin diye bunu yapmışlar saçına ..benneyaptımki

Yaaaa canım sıkıldı yine.Ben bunun üstüne tekrar röfle yaptırsam olurmu?Kendi saçımın olduğu yerlere daha açık bir sarıya röfle yaptırmayı düşünüyorum....

Back